wylko niewiem czemu mowila ze mi ten avek pasuje O_o
Już ty sam musisz wiedzieć dlaczego pasuje do ciebie avek kobiety^^
BTW co to za blog ze on taki popularny?
Nie mam pojęcia wszedłem tam bo kliknąłem na linka z innego bloga i zobaczyłem tam to zdjęcie które poazałęś ale nawet nieczytałem co tam pisze, ale blog chyba popularny na serio bo notki miały po 18 komentarzy
- Gipsi - .....eeee..... ja tam się nie znam, więc się nie wypowiadam.... (to była opinia neutralna)
Na avatarch się nie można znać bo to rzecz gustu i tego czym się interesujesz, jeżeli ci się niepodoba to trza było powiedzeć że jest denny i pedalski
,ale no może na serio jest ci zupełnie obojętny.. nie wiem, ale jeśli się komuś niepodoba to piszcie^^ To zależy od zainteresowań wszystko, np. avek Devila:Mi się zbytnio nie podoba bo nieoglądałem tego anime a widze że koleś mógł być fajny^^ ale nieoglądałem i jest dla mnie jego av przeciętny i nie jest to jego najlepszy... chociaż gdyby była to postać na "profesjonalnym" avku to może byb yła lepsza^^
wiem wiem jestem Piękny
Ehh ta diabelska piękność sprawia że wszystkie laski są twoje a nam nic nie zostawiasz <_< ... łobuz
Gipsi za Avatera na avater robisz się cora młodszy i piękniejszy, jak ty to robisz?? Pijesz tyle win a masz tak piękną cere:) Fajny av
Przeca sam mówiłeś że to napój bogów, to teraz już wiesz co to znaczy^^ Będziesz pił jeszcze więcej to też się odmłodzisz... zresztą czekaj czekaj już odmłodniałeś, jeszcze wczoraj byłeś siwym opalonym bambrem (Lepper avatar) a już dziś jesteś blond włosym młodzianem co to ma siłe noisić wieeelki miecz^^
EDIT::::::::No widze że ARD ma nowego ava no i jest niezły, z pewnością nie jest to twój najlepszy bo mimo że jest bardzo oryginalny i ma jakiś styl i jakiś pomysł, to jest troche niewyraźny więc moim zdaniem jest to jeden z twoich słabszyych avów