Tez naleze do tych dziewczyn co grają^^ w podstawówce dużo czasu spędzałam z moimi sąsiadami albo na dworze albo wlasnie przed konsolą. Od groma gier mielismy...gralismy w wszystkie gatunki:strzelanki,przygodowki,bijatyki,sportowe,itd, takze w gry bajkowe:crash,spyro,ape escape,lucky luck,a zarówno w gry dla starszych od nas: Resident Evil,SH,Diablo,MoH,LoK,itd. To byly dobre czasy
najlepiej wspominam gry z serii Oddword-Abe oraz Saga frontier 2. Niestety w 1 gimn. konsole z grami sprzedalam.(niestety po czesci przez mojego chlopaka,ktory przekonal mnie wtedy ze to nie jest produktywne zajecie) okolo rok temu kupilam PS2 i znow pogrywam sobie w gierki
Tylko mam teraz problem wiekszy od was chlopaki.Nie mam z kim grać! Kupilam np. SC3 i chcialam pograc z dziewczynami,ale one sie tym nie interesują...Chlopaki z mojej klasy to moze są fajni do pogadania w szkole,sa tacy co grają(ale głownie pctowcy) ale nie nadają sie na kontakty pozaszkolne.przez to rzadko na konsoli gram poniewaz samej rzadziej sie chce.chcialabym tak jak dawniej siąść z kims,porywalizowac,posmiac sie,takie granie w grupie jest duuzo przyjemniejsze.
P.S. Tak wogole czytając początek tematu dziwnie sie poczułam,ponieważ Ard i Shmatan opisywali dziewczyny ktore skojarzyly mi sie z samą sobą^^' zwlaszcza ze tez ze szczecina jestem.Coż,z tego co widze tutaj i po DA wiekszosc grających dziewczyn lubi też rysować=)