No cuż trailery z tej strony to pierwsze jakie miałem przyjemność obejżeć.. nigdy wcześniej jeszcze nie oglądałem żadnego z trailerów... nom cuż napaliłem się bardzo na tę pozycje i żałuje że planowana jest ona jedynie jako wydanie na nośnikach DVD;/.. niby ostatnio mówiono że jest jakaś tam możliwość wydania filmu do kin ale jakoś nie wydaje mi się, mam nadzieje że kiedyś uda mi się go oglądnąć na wielkim ekranie...
Tifa walcząca w kościele z siwym koleszką wygląda trochę jak Rinoa (jeśli to wogóle Tifa), Troche nie podoba mi się to że motocykl na którym jedzie Cloud ma jakieś takie noże czy co to, wygląda troche jak siakiś bat mobil;/ ale sama walka na motorach nie jest zła jak widze^^
Aha i nie ma bata postać, na wuzku to musi być Seph... który tak swoją drogą wygląda w tych ogniach dosyć lipnie :shaun: Jakiś dziny nos i brzydkie oczy
Niepodoba mi się...
Widziałem trailer z tej strony z E3 z angielskim dubingiem, ale sprawdzięłm także trailer z TGS... japońskie głosy żądzą maxymalnie i jeśli będę oglądał film na kompie to mam nadzieje że będe miał jap. dubbing... aha głos Clouda przypomina mi głos Gackta.. ale to pewnie poprostu podobne głosy bo japońce wszyscy mają takie grube głosy
Ma ktoś jakieś linki do trailerów?