Kiedyś słuchałem o wiele więcej hard rocku, teraz zrobił się ze mnie popowy chłopczyk ;]
Kiedyś jesczez zanim słuchałem jMusic leciał u mnie czasem Korn, Slipknota kilka kawałków... później było JMusic i wiele Hardrockowych zepsołów z tamtąd których nie ma po co wymieniać bo i tak nikt nie zna.
Aktualnie z HardRocku słucham tylko Dir en grey, który oczywiście kocham i jest drugim moim ulubionym zespołem. Nightmare który poprostu uwielbiam za jedną płyte, Pozatym SOAD raz na jakiś czas poleci, a jak przyjdzie do mnie Hip hopófka to nawet częściej, czasem jeszcze MUCC czy D'espairs Ray i czasem pewnie jescze jakieś inne z jMusic ale osttanio na serio żadko.
Rammstein gra słabo, kiedyś upierałem się że ich lubie, zawsze mówiłem że są spoko, ale w sumie teraz doszedłem do wniosku że tak na dobrą sprawe słucham tylko ich pojedyńczych kawałków i nie mógłbym się zdobyć na przesłuchanie całej płyty... kiedyś ofkoz słuchałem ale teraz już bym nie mógł.
Mają 2 genialne piosenki Mutter i Mein Herz brennt ale pozatym raczej kilka takich całkiem fajnych a reszta to dla mnie lipa.
Korna kilka tracków mi się zawsze podobało, ale teraz wogóle nie mam zamiaru przesłuchiwać nowej płyty... tym bardziej że ostatnio jak staram się przesłuchać jakieś piosenki Korna które daje mi kumpel wydają mi się jacyś tacy... bezpłciowi...
SOAD i ich nowa płyta -też nie mog się zabrać za nią, Mesmerize był bardzo fajny i nie raz nie 2 u mnie poleciał a Radio/Video stało się jednym z moich i hip hopówki mej większych hitów karaoke. Super piosenka ;] No i właśnie Mesmerie było bardzo fajne, a Hypnotize Zell opisał jak opisał i najpierw jeszcze kilka razy przesłucham Mesmerize zanim zabiore się za Hypnotyze.
a tak BTW to kto nie zna jeszcze Dir en grey (chyba już na tym forum nie ma takich ;]), albo zna ale nie widział ich na żywo to tutaj jest PV do
Dir en grey - Obscure (live).
To taki klip który był puszczany w TV a były na nim zlepione urywki z koncertu 5 Days BLITZ a podłożony jest track Obscure.
Mi się to kiedyś bardzo podobało, a mój kumpel pokochał Dega za ten klip, no ale on dziwny jest ;]
Dir en grey - Obscure (live)http://www.megaupload.com/?d=H3H13WSL