Grow - SO2 to nie calkiem mila gierka, tylko calkiem zajeb... gierka ;>
Ay mialem to juz wczesniej napisac- doszedlem juz do tego (bynajmniej na PS3 nie wiem jak na PS2) jak pokonac slaby punkt gry(czyt.zacinanie sie) na Mosel Dunes. U mnie dziala to w 100% - mianowicie, jeszcze w Passage of Parch and Plenty nalezy zupelnie wylaczyc mape i
nie wlaczac jej az do momentu wejscia w Ancient ruins of Mosel. Taki drobiazg,a cieszy
Poza tym obstawiam kroliki w Gemity, bo ten pad z Niemiec wczoraj doszedl i moge korzystac z dobrodziejstw funkcji turbo
Jak wychodzilem z domu mialem 56 punktow, cos czuje ze do 1000 to mi ps3 zdazy osiwiec ;> Co jeszcze...zauwazylem,ze naprawde powaznie potraktowalem zdobywanie BT- jak doszedlem do Gabriela to go 4ema strzalami polozylem, lol...Kiedys tak latwo nie bylo.
P.S. Jak ktos wie jak sie zdejmuje negatywne statusy z superbroni(tych z Sphere) to bylbym wdzieczny, bo jak skoncze z krolikami to sie po nie wybieram.
Po dlugim namysle stwierdzam, ze najlepsza muza w grze jest w Maze of Tribulations(przed pokonaniem Gabriela)
Aha, Patryk jak wiesz czy mozna walczyc z Gabrielem wiele razy(tak jak z Freya np.) to daj mi znac, bo slyszalem ze z nim tez mozna wielokrotnie sie bawic (mam jeszcze jedno BT na nim do zrobienia-nie liczac 4D)
BTW-i tak wydaje mi sie ze bardziej hardkorowo bylo w SO2:P