Czytalem juz dawno - moja SO3 czeka na update od miesiaca ;] Rzadko bywam na sieci, wiec dopiero odpisuje:P Tak,wiem o 8miu Orichalcumach
Co do postaci - troche kombinowany sposob, ale nie zamierzam sprawdzac z jednej, prostej przyczyny. Mianowicie - Roger jest u mnie postacia spalona (od poczatku srednio go lubilem). Inna sprawa, co nalezy podkreslic: nie jestem w 100% pewien, ale sprawdzalemtez u znajomego i jest ten sam problem -
emulacja SO3 na PS3 nie jest w pelni sprawna, przy czym spiesze z wyjasnieniami:
Gra sie wiesza w 2 lokacjach:
1. W domku, w ktorym uwieziony jest
Roger 2. Gdy wychodzimy na
Mosel Dunes.
Oczywiscie probowalem do tzw. 'usranej smierci', co zaowocowalo pozytywna reakcja konsoli w wypadku Mosel Dunes. Moze ktorys z przyszlych update'ow konsoli rozwiaze ten problem. Ja doszedlem do tego, ze czasami gra 'przechodzi' jesli przy wejsciu do lokacji wejdziemy w main screen,a tam w invention list, po czym szybko wychodzimy i staramy sie wejsc do w/w lokacji. Sposob dziala, choc nie kazdorazowo.W 1 przypadku mi sie to nie udalo (moze zbyt rzadko probowalem),w 2 dosyc czesto -z racji przebiegu gry musialem uzbroic sie w cierpliwosc i probowac do skutku (do tej lokacji trzeba zarowno
wejsc jak i
wyjsc i to niejednokrotnie)