Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90688 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #420 dnia: Kwietnia 09, 2007, 09:18:05 pm »
Yuzuriha - Walki miałaś następujące:

VS Siergiej - Wygrana
VS Teeno - Wygrana
VS Ignatius - Przegrana
VS DarkButz - Remis
VS Vivi - Wygrana
VS White_wizard - Przegrana
VS The_Reaver - Wygrana

W sumie 4 wygrane, 2 przegrane i remis. Tak też stoi w bilansie. Obadam, czy nie ma czegoś złego w tych tabelkach, które wrzucam na server.

...

Dobra, przyjrzałem się. Okazuje się, że w walce z Ignatiusem, według ankiety jest remis... wtedy jeszcze ankiety nie były ustawiane na równo siedem dni, musiałem wynik spisać wcześniej, a potem zamknąć ankietę i nie zauważyć, że ktoś zagłosował. Dziwna sprawa. Znaczy się, że masz remis z Ignatiusem. Dzisiaj poprawię to wszystko, chociaż już po czasie sporo i nie wiem, czy to do końca fair względem Ignatiusa (w tym momencie spada na trzecie miejsce).

Dziwna akcja. Oczywiście, po skończeniu fazy grupowej i tak by to wyszło, bo mam zamiar sprawdzić potem wszystkie wyniki, zarówno te w grupach zawodników, jak te w tabeli nadzorujących. Wybaczcie mi zatem, dzisiaj wszystkie poprawki zostaną naniesiona na tabele i wrzucone na server.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #421 dnia: Kwietnia 09, 2007, 09:29:03 pm »
IMO .... to lekko krzywdzące wobec Igniego ... ale róbta co chceta

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #422 dnia: Kwietnia 09, 2007, 09:55:43 pm »
Wiem, to jest krzywdzące dla Ignatiusa, ale z kolei zignorowanie tego byłoby krzywdzące dla Yuz. Chciałbym zaznaczyć dwie sprawy - po pierwsze, ten myk by i tak wyszedł na jaw po trzeciej kolejce. Po drugie, o jakichkolwiek przekrętach nie ma mowy, sonda była zamknięta, a tylko moderatorzy by mogli jakiś myk w głosowaniu zrobić, a ja im ufam. Poinformuje Ignatiusa o tym jeszcze przez PW, powiem mu co i jak. Wiem, głupia sprawa, ale tak to czasem się zdarza.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #423 dnia: Kwietnia 09, 2007, 09:56:44 pm »
Powinieneś podać się do dymisji ..

Zamieściłem swoją walkę, nie oczekuje wygranej, pisałem na szybko, bez polotu, bo głupszego terminu nie można było ustalić ...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #424 dnia: Kwietnia 09, 2007, 10:10:23 pm »
Zamieściłem swoją walkę, nie oczekuje wygranej, pisałem na szybko, bez polotu, bo głupszego terminu nie można było ustalić ...
Podpisuje sie pod kazdym pojedynczym slowem ;]

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #425 dnia: Kwietnia 10, 2007, 09:10:43 am »
Heh... no popatrzcie. Jeden mały błąd w odczytywaniu wyników i człowiek ląduje z pierwszego na czwartym. Trudno. Pozostaje się cieszyć, że i tak przejdę dalej i będę starł się wszystkim wam tyłki złoić. A jak się przegra? Trudno. Wtedy pozostaje czekac na drugą edycję. Tymczasem, juz za tydzień zaczyna się kolejna walka. Okazja, by odrobić stratę.

Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #426 dnia: Kwietnia 10, 2007, 07:46:16 pm »
Przepraszam,że to zauważyłam T.T ale jak sam Tant mówi to i tak by wyszło...co do terminu Musiol to ja nie wiem,mnie tam on się tak głupi nie wydaje i tak jak pisałam wcześniej,moją walkę pisałam tego samego dnia kiedy miała być wystawiona,pozatym nie mogłam się dobić do kompa....ale co ja będę pisać ;P.
Heh pozatym już widzę,że z tobą przegrywam Musiol,ale zobaczymy co będzie na koniec głosowania.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #427 dnia: Kwietnia 12, 2007, 02:45:42 am »
Vivi VS Tidus - Damn. Siergiej, twoja walka jest tak słaba, że o mały włos, a pierwszy raz w turnieju zagłosowałbym na Vivi'ego. Ja też nie lubię Tidus'a, no ale.... następnym razem się oboje trochę bardziej postarajcie. Już większość turnieju za nami, można trochę się przyłożyć.

Squall VS Seifer - Obie walki bardzo dobre. Chyba pierwszy raz zagłosowałem na Musiolika - chłopak się rozgrzał i nie przegrał żadnej walki od czasów pierwszej rundy. Jego opis wydał mi się klarowniejszy. Yuz ładnie opisała walkę, no ale to w końcu nie jakaś tam walka, tylko walka między Seiferem, a Squallem... wstawienie czegoś ponad zwykłe naparzanie to mus w tak specyficznej walce. Szykuje się na emocjonujący finał, starzy faworyci powoli spadają, robiąc u góry tabeli miejsce dla nowych.

Swoją drogą, za tydzień walka o wszystko dla Reavera. Jeżeli on wygra pojedynek z DarkButzem, a następnie pokona W_w, to ma szanse wejść do finałowej ósemki (o ile ja DB pokonam w ostatniej walce).

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #428 dnia: Kwietnia 12, 2007, 01:09:08 pm »
Vivi VS Tidus - Damn. Siergiej, twoja walka jest tak słaba, że o mały włos, a pierwszy raz w turnieju zagłosowałbym na Vivi'ego. Ja też nie lubię Tidus'a, no ale.... następnym razem się oboje trochę bardziej postarajcie. Już większość turnieju za nami, można trochę się przyłożyć.
Walka jest ch*jowa, to fakt, ale Ty, bedac organizatorem tego pierd*lonego turnieju nie masz prawa jej komentowac, bo to Ty byles na tyle zj*bany, zeby ustalac termin na swieta ;]

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #429 dnia: Kwietnia 12, 2007, 03:01:10 pm »
Mogliście wcześniej wznieść portest. Przecież wiedzieliście tydzień przed, że macie walkę na święta pisać. Napisaliście, zaakceptowaliście, więc mordy w kubeł Serge i Musiol.
I'm in Space!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #430 dnia: Kwietnia 12, 2007, 03:26:04 pm »
Napisaliście, zaakceptowaliście, więc mordy w kubeł Serge i Musiol.
Sam trzym mordę, mr. "wielkie ego", tak to sobie gadaj do swoich 'kumpli' z wojska

Mogliście wcześniej wznieść portest
A nawet rewolucje francuską

Przecież wiedzieliście tydzień przed, że macie walkę na święta pisać.
NA ŚWIĘTA, u mnie w domu, nie robi się wszystkiego w sobotę, tylko CAŁY tydzień, a jak Ty nic nie robisz, nie moja sprawa ...

(kogoś boli, że dostaje w dupę non stop ...)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #431 dnia: Kwietnia 12, 2007, 03:33:27 pm »
khihihihihihihi, moglem dac wiecej emotow na koncu tamtego posta, widac nie podkreslilem wystarczajaco, iz nalezy nan lekko przymknac oko X_x

No i wlasnie - tak sie sklada, ze caly tydzien "półświąteczny" odpoczywam/zapierdzielam ze sprzataniem ;/

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #432 dnia: Kwietnia 12, 2007, 05:07:55 pm »
Musiol - Chill

Siergiej - STFU! Przecież na ciebie zagłosowałem, a ty jeszcze tu na mnie nadajesz łobuzie. Było nie mieć w dupie mojego siga heh.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #433 dnia: Kwietnia 12, 2007, 05:24:00 pm »
przepraszam, nie bede juz ;(

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #434 dnia: Kwietnia 15, 2007, 11:30:28 am »
No to zaczyna się mój Tydzień Prawdy. Teraz, co napisać na walkę Jin vs Riou <think mode on>
I'm in Space!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #435 dnia: Kwietnia 15, 2007, 11:59:10 am »
Przykro mi i w ogole, ale dzisiejsza walke musze oddac walkoverem. Raz, ze z Ignim i tak nie mam najmniejszych szans, a dwa, ze nie mam czasu jej pisac (i caly tydzien tez nie mialem, zeby sie z nowu jakis idiota nie uczepil)

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #436 dnia: Kwietnia 15, 2007, 01:38:16 pm »
Siergiej... Masz jeszcze czas do jutra. Weź się zmobilizuj i coś napisz.. Chyba, że chcesz kopa przyspieszaczem w tyłek. Wcale nie twierdzę, jakobyś nie miał szans, myślę, że masz całkiem spore, dokładnie 50%...

Mam nadzieję, że to nie jest Twoje ostatnie słowo.

BTW. wybaczcie offtop, ale musze się pochwalić XD Jak zobaczycie gdzies czwarty numer Otaku, to zerknijcie na stopkę redakcyjną i przeczytajcie nazwiska ludzi odpowiedzalnych za korektę ;] Zgadnijcie kim jest Piotr Szczeponik? :D
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #437 dnia: Kwietnia 15, 2007, 04:43:27 pm »
Sol napisał mi SMSa, ze nie da rady napisać walki, nie potrafi się podnieść z łóżka, a co dopiero usiąść przy kompie i napisać.

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #438 dnia: Kwietnia 15, 2007, 04:47:20 pm »
Wygrana bez walki? Ja tak się nie bawię. Najpierw Serge udaje takiego pracusia, a teraz Butz mówi że jest chory. Chłopaki sprubujcie się wisilić, bo za chwilę ja i Vivi, najsłabsi z całej stawki, was przeskoczymy.
I'm in Space!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #439 dnia: Kwietnia 15, 2007, 04:48:30 pm »
Wygrana bez walki? Ja tak się nie bawię. Najpierw Serge udaje takiego pracusia, a teraz Butz mówi że jest chory. Chłopaki sprubujcie się wisilić, bo za chwilę ja i Vivi, najsłabsi z całej stawki, was przeskoczymy.
To powiedz Solowi, żeby wykazał się ponad-naturalnymi zdolnościami i wyleczył się w sekundę ;/