Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90668 razy)

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #440 dnia: Kwietnia 15, 2007, 04:54:42 pm »
To powiedz Solowi, żeby wykazał się ponad-naturalnymi zdolnościami i wyleczył się w sekundę ;/
Proponuje okład z młodej piersi ;]
a ty igni tak sie nie chwal zara zadzwonie do moich ludzi to zobaczymy kto bedzie odpowiedzialny za korekte ;]
a i no to tyle pisac szybko bo chce poczytac ;P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #441 dnia: Kwietnia 15, 2007, 06:32:01 pm »
WTF? Mam nadzieję, że jednak dacie rady, bo trochę do dupy tak oddawać walki. Jak już się bawimy, to konsekwentnie, większość już i tak za nami. Postarajcie się.

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #442 dnia: Kwietnia 15, 2007, 08:09:22 pm »
Też bym się chętnie pozmagał :P Kurde, może sam napisze walkę przeciwnika? :D Albo nie, bo może okazać się, że dostanę po tyłku =.=

GLenn... to spełnenie mojego marzenia... Muszę się pochwalić, bo mne duma rozpiera :] Wcale mi nie jest przykro :D
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #443 dnia: Kwietnia 17, 2007, 12:06:45 am »
Cloud VS Mog - Reaver, to zdecydowanie twoja najlepsza walka dotychczas. Pomijając już fakt, że to drugi najdłuższy pojedynek w turnieju, to naprawdę nieźle napisany. Jak walke z W_w tak napiszesz, to masz szansę wejść do fazy pucharowej. Szkoda, że wygrałeś walkoverem, bo wątpię, żeby DB ci w tej walce dorównał.

Serge VS Yuffie - Jeden zonk zrobiłeś - opisałeś zwycięstwo nie tej osoby hehehe. Tydzień temu zmieniłem tobie i Siergiejowi postacie do opisywania, bo on już raz opisywał zwycięstwo Yuffie. No ale nie zmienia to nic, po pierwsze dlatego, że wygrałeś walkoverem, a po drugie dlatego, że w grupie C nie robi to różnicy w kolejności. Założyłem więc, że faktycznie opisywałeś zwycięstwo dziewczyny. Bardzo dobra walka, no ale szkoda, że nie zdobywasz za nią punktów...

Nie będę nawet pisał, że takie oddawanie walk to syf jakich mało, no ale wierzę, że i Siergiej i DarkButz mieli ku temu poważne powody.

BTW. Mog odpadł =_=... był moim faworytem...

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #444 dnia: Kwietnia 17, 2007, 07:17:34 am »
Pomyliłem się? Ojoj... trudno. Tant, jeśli zmieniasz postaci walczącym, to zmieniaj je tez w sygnaturce, ponieważ ja opieram się głównie na niej przy sprawdzaniu aktualnych walk :P

Mówi się trudno, a darowanemu zwyciestwu nie zagląda się w tabelkę. Mimo wszystko szkoda.
Goya

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #445 dnia: Kwietnia 17, 2007, 12:30:41 pm »
Właśnie w sygnaturce było tak, jak powinno być, teraz dopiero zmieniłem. No ale nic się nie stało.

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #446 dnia: Kwietnia 17, 2007, 10:11:15 pm »
O rly? W takim razie to już całkowicie mea culpa :P Czyli mam szczęście z tym walkoverem, bo bym chyba został zdyskwalifikowany... Co w mojej sytuacji byłoby dość przykre w skutkach.
Goya

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #447 dnia: Kwietnia 20, 2007, 03:00:50 pm »
Szkoda, że Serge i Butz (a szczególnie Butz) nie napisali swych walk. Jednak ja ich nie usprawiedliwiam. Gdyby robili na raty, tak jak np. ja, czyli poswięcili chciarz godzinkę na napisanie dosłownie 2, 3 akapitów, to by się jakoś wyrobili. A tak pisanie na "ostatnią chwilę" odbiło się przeciwko im. Jednak napisanie ostatniej walki będę miał teraz trochę utrudnione. Format pozbawił mnie MS Office i tym samym Worda.
I'm in Space!

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #448 dnia: Kwietnia 20, 2007, 03:05:55 pm »
Szkoda, że Serge i Butz (a szczególnie Butz) nie napisali swych walk. Jednak ja ich nie usprawiedliwiam. Gdyby robili na raty, tak jak np. ja, czyli poswięcili chciarz godzinkę na napisanie dosłownie 2, 3 akapitów, to by się jakoś wyrobili. A tak pisanie na "ostatnią chwilę" odbiło się przeciwko im. Jednak napisanie ostatniej walki będę miał teraz trochę utrudnione.
Damn it...nie rozumiesz, że nawet jeśli bym miał napisaną te walkę to i tak nie był bym w stanie się podnieść z łóżka i umieścić ją ? Zresztą mnie osobiście leje czy walkower czy nie. Dostanie się do jakiejś drugiej połowy nie jest żadnym z moich życiowych celów i nie wyjdę z tasakiem na dwór i nie zacznę zabijać ludzi jak się nie dostanę.
Format pozbawił mnie MS Office i tym samym Worda.
Oh Em Gee...ja wszystkie piszę w Wordpadzie, a w Open Office jedynie sprawdzam liczbę znaków.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #449 dnia: Kwietnia 22, 2007, 03:55:03 pm »
Mam nadzieję, że dzisiaj wszyscy się uwiną w terminie. W szczególności Teeno, chciałbym się zemścić. No ale pisałem walkę na ostatnią chwilę, więc pewnie przegram, no ale to tylko pojedynek towarzyski hehehe...

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #450 dnia: Kwietnia 23, 2007, 09:50:49 am »
Tantalus - ...... trudno powiedzieć. Nieźleś namieszał z tą parodią, ale ciekawie się czyta, choć niekiedy przesadziłeś. Ciekawe co Teeno wymyśli.

Ignatius - szkoda, że Serge nie napisał swojej walki. Jednak nie sądzę żeby wygrał z tobą. Bardzo ciekawie się czyta, choć niekiedy mocno namieszałeś.
I'm in Space!

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #451 dnia: Kwietnia 23, 2007, 07:21:44 pm »
Ta parodia była bardziej w kierunku NDS'iarzy skierowana, w szczególności drugi akapit hehe... No ale cóż, początkowo miałem inny pomysł, ale w końcu to friendly, to pomyślałem, że coś odmiennego zrobię.

Offline Vivi The Black Mage

• Berserker
  • Vivi93
    • http://vivi-the-black-mage.blog.onet.pl/
« Odpowiedź #452 dnia: Kwietnia 24, 2007, 12:02:57 am »
Napisałem swoja walke, ale nie jest ona za dobra, ale nie chciałem dostac walkovera.

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #453 dnia: Kwietnia 24, 2007, 12:09:27 am »
Jeżeli miałbym się trzymać ściśle zasad, to właśnie byś dostał. Spóźniłeś się 2 minuty. Nie mniej jednak, potraktuję to jako problem związany z wywaleniem się strony, co dzieje się każdego wieczora punktualnie o północy*. Robię to z prawdziwym obrzydzeniem, chciałbym nadmienić, bo to, co odeszło teraz, to już jest syf tragiczny. Mam nadzieję, że macie jakieś dobre wytłumaczenie. Teeno mi napisał, że miał problem z netem i obiecał wrzuć walkę, niestety nie zdążył... W_w był w sobotę, więc nie wiem czemu nie napisał walki...

Właśnie dlatego lepiej jest pisać wcześniej. Zawsze, w razie problemów z netem, można skoczyć do kogoś i wysłać mi walkę na priva celem wrzucenia jej wcześniej. Można do tego nawet dzień zapasu wykorzystać. No ale nie róbcie wszystkie na ostatnią chwilę...

Naprawdę mam nadzieję, że to tylko pojedynczy incydent związany, z którego konkretne osoby będą się potrafiły zadowalająco wytłumaczyć.

*jeżeli ktoś chciałby tutaj podważyć moją decyzję, że niby nie powinienem tej walki Vivi'emu uznawać, to chciałbym nadmienić, że W_w straciłby punkt i tak i tak. Gdyby oboje nie wysłali walk, obojgu policzyłbym to jako porażkę, a w grupach i tak jest remis. Vivi dostaje zatem punkt za włożenie tego minimum wysiłku. Case closed.

EDIT::

sigh... przykro mi Vivi, jednak nie mogę ci dać punktów. Gdybyś się faktycznie dwie minuty spóźnił tylko, to jeszcze, ale napisałeś prawie tysiąc znaków poniżej limitu, więc walka jest zdyskwalifikowana. Przykro mi, nie mogę tego zaliczyć, a chciałem...

krótko mówiąc, chujnia...
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 24, 2007, 12:14:39 am wysłana przez Tantalus »

Offline Vivi The Black Mage

• Berserker
  • Vivi93
    • http://vivi-the-black-mage.blog.onet.pl/
« Odpowiedź #454 dnia: Kwietnia 24, 2007, 12:24:29 am »
No cóż taki zywot, mówi się trudno. to moja wina, że się tak późno za to zabrałem. Dobra, ja idę spać, bo jutro rano na siłownie i na trening muszę iść (nie mam lekcji, bo 3 gminazjum pisze egzamin).

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #455 dnia: Kwietnia 24, 2007, 09:30:02 am »
Najpierw Serge miał za dużo na głowie, by cokolwiek napisać, i Butza wirusy dopadły, a teraz Teeno się spóźnił, Vivi brakło pomysłu na więcej, a W_W znikł. Jakieś fatum zawisło nad TotT.

Celes vs Kuja - Tantalusa już oceniłem, ale zrobię to dla obydwu. Obydwaj postawili na miłą atmosferę  towarzyskiego, rzucając dwie "walki", a raczej cho****** śmieszne parodie (Tant NDSa, a Teeno wszystkiego co Finalem jest). Jednak bardziej mnie rozbawił Teeno. Szkoda tylko że się spóźnił (rules are rules).

Crono vs Vincent - Vivi naprawdę nie miałeś pomysłu?? Mogłeś to jakos wydłużyć rzucając jakieś dialogi, większy wstęp i jakiś ciekawe zakończenie. Choć walka ciekawa, to zabrakło trochę większej inicjatywy. Ciekawe co się stało z W_W.

Mam nadzieję, że W_W wróci w przeciągu tygodnia, bo nie chcę znowu wygrywać Walkoverem.
I'm in Space!

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #456 dnia: Kwietnia 24, 2007, 02:33:04 pm »
Faktycznie, dość dupiato wyszło. Mimo wszystko są również i jaśniejsze strony :] Choćby taka, że póki Tant nie przeprowadz non-Friendly walkę i nie doliczy se punktów, to odzyskałem miejsce sprzed zamieszania.

Mimo wszystko smutno patrzeć, jak sie organzacja rozłazi.
Goya

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #457 dnia: Kwietnia 29, 2007, 02:07:11 pm »
W tym momencie mógłbym zamieścić moją teoretycznie ostatnią walkę. Ale tego nie zrobię. Dlaczego? Bo nie chcę wygrywać przez przypadek. Wizard od tygodnia nie daje odznak życia i mozliwe, że do wtorku się nie pojawi, a ja walkoverem spowodowanym awarią komputera/internetu nie chcę wygrywać. Preferuję poczekać, nawet do początku rundy pucharowej, a jak do tego czasu się WW nie pojawi, własnowolnie odejdę z turnieju. Zamieszczę swą walkę, jeśli Wizard się pojawi i chociarz powie "nie chcę/mogę napisać swej walki, oddaję Walkoverem", to wtedy zrozumiem i wstawię swoją walkę, ale do tego czasu się wstrzymuję, bo takie zwycięstwo przez zbieg okoliczności mi nie odpowiada. Nie mówię tego, bo nie napisałem swej walki, bo walkę swą mam na kompie (co mogę potwierdzić dla niedowiarków). Tant może równie dobrze zaliczyć pojedynek jako Double Defeat, ale wolę wejść do dalszej rundy walcząc, nie dzięki losowi.
I'm in Space!

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #458 dnia: Kwietnia 29, 2007, 10:09:26 pm »
Wczoraj, jak gadałem z Yuz o tym, że sie W_w nie zjawił, to powiedziałem jej, że pewnie się wkurzysz i będziesz miał rację. W sumie te dwie walki ostatnie były dla ciebie najważniejsze, a ty ich nawet nie przegrałeś, tylko wygrałeś pierwszą walkoverem i zapowiada się na to, że z drugą będzie podobnie. W tej chwili, ja nie mogę nic na to poradzić. Gdyby W_w był konsekwentny, to na pewno znalazłby sposób na zamieszczenie walki (mógł ją napisać na innym kompie u kumpla jakiegoś i wysłać do mnie na priva, tak jak to już raz zrobił wcześniej). Na twoim miejscu też bym się wkurzył i byłbym bardziej zadowolony z dwóch sromotnych porażek niż z takich zwycięstw.

Ja jestem od egzekwowania zasad i od spraw porządkowych, a nie od radzenia co i jak, więc rób jak uważasz. Mam nadzieję, że W_w jednak się zjawi i nie będzie problemu, ale nie było go od tygodnia, więc szanse są dosyć nieduże. Show must go on, nie będę przerywał turnieju z powodu jego prywatnego problemu, nawet jeżeli się to wiążę z walkoverami. Mam nadzieję, że wróci i się będzie gęsto tłumaczył. No ale szkoda, bo szansa na wejście do fazy pucharowej ci przepadnie, jeżeli go nie będzie.

Chujnia, krótko mówiąc..

EDIT::

Auron VS Quistis - Fajna walka Yuz hehe... chociaż według mnie opisy trochę zbyt nieczytelne, no ale pomysł ciekawy. Ja wróciłem do trochę bardziej klasycznego modelu: opis walki, jedna osoba dostaje bęcki, gwałtowna walka, potem krótki dialog, potem jedna osoba góruje nad drugą, aż w końcu ta druga w ostatniej chwili zabija tą pierwszą. Trochę takie Deus ex machina no ale tak się mnie więcej walki kończą - szybko i niespodziewanie. Zobaczymy kogo lepiej ocenią...

W_w ma oczywiście jeszcze niecałe 26 godzin na walkę i pozostaje nam wierzyć, że się uwinie.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #459 dnia: Kwietnia 30, 2007, 09:55:48 am »
Tant, jesli w te niedziele ja mam miec walke, to zapewne dodam ja dopiero w poniedzialek, bo wyjezdzam dzis i nie bedzie mnie caly tydzien, a moj dostep do internetu bedzie "letko" ograniczony.