Autor Wątek: Kraina bogów  (Przeczytany 90727 razy)

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
Odp: Kraina bogów
« Odpowiedź #320 dnia: Lutego 18, 2007, 10:24:54 pm »
Mog vs Yuffie - wyrównana walka, z niewielką przewagą Tanta, choć ta przemiana Mog (Madeen?) trochę naciągana.

Cloud vs Serge - spodobał mi sie ten motyw z urodzinami Gipsiego. Same starcie na miecze dobrze Teeno wyszły. Rekompensata bo marnym pojedynku ze mną, który niesprawiedliwie wygrałeś (bez urazy). Walka Musiola, przeciętniak.
I'm in Space!

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #321 dnia: Lutego 18, 2007, 10:28:00 pm »
Mog vs Yuffie - wyrównana walka, z niewielką przewagą Tanta, choć ta przemiana Mog (Madeen?) trochę naciągana.

Nay, to nie Madeen, według wstępnych założeń, miał wyrosnąć na coś w kształcie Silver Behemoth'a z HoM&M3. Zresztą, walki z Mogiem są naciągane z definicji (ciesz się, że nie dałem mu laserowego spojrzenia, jak miałem zamiar na początku hehe)...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #322 dnia: Lutego 18, 2007, 10:29:47 pm »
Tant wieśniaku z 3miasta! ;] to, ze ja zrobilem z Moogla łowce i morderce to juz jest profanacja. Ale to, ze Ty zrobiles z niego jakiegos ku*wa aligatora czy innego mastodonta, to juz jest kpina! O! ;] Powinienes sie zdyskwalifikowac, zrezygnowac z bycia redaktorem na SZ, dodac sobie na koncu nicka "3000" i skazac sie na kare dozywotniego grania z Pytusem na Kurniku. O! ;]

Teeno - ahahahahahahahahaha. Najlepsza walka ToT jak na razie. Jestes moim bogiem :O

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #323 dnia: Lutego 18, 2007, 10:35:21 pm »
Teeno - wygrałeś już, mogę to śmiało powiedzieć, moja walka przy Twojej to jak cycki Rikku przy cyckach Tify ;] (ofkors, ty masz Tify :P)

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #324 dnia: Lutego 18, 2007, 11:33:28 pm »
No walka Teeno jak zwykle powala ciekawym pomysłem, chociaż Kid gryząca ucho Clouda to już trochę przesada heh. Masz pecha Musiol że na niego trafiłeś xD Ale nie wiadomo jak to będzie z ostatecznym wynikiem bo narazie jest remis ;] A walki Tanta i Siergieja nie chce mi się czytać bo pewnie i tak są słabe ;p
« Ostatnia zmiana: Lutego 18, 2007, 11:49:39 pm wysłana przez RadicalDreamer »

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #325 dnia: Lutego 19, 2007, 09:05:09 am »
Tant, it should be fun, righty? Not life or death.

Przegrać z kimś pokroju W_W to honor :D Zwyciestwo i tak należało się jemu z racji lepszej i ciekawszej walki (mógłbym się doczepić 24h przedłuzenia, ale tego nie zrobię). Ta przegrana od dawna wisiała w powietrzu. Teraz się zbiorę w sobie (nareszcie po sesji) i następną postaram się wygrać (aye!). Nowych jeszcze nie czytałem, zaraz nadrobię zaległosci.
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #326 dnia: Lutego 19, 2007, 03:56:39 pm »
oowwwww Teeno <blush>.Youre sooooooo sweeeet ^_______^

Kocham cie ;]

Super sprawa, to moj drugi najlpszy prezent na urodziny jaki dostalem ;] Dzieki wielkie, kurde ale sie podjaralem ;] Jeszcze ddatkowo postacie z mojej ukochanej gry sie tak o mnie wypowiadaja, ahh no poprostu cudo.
Walka swietna i ofkoz wiadomo na kogo moglem zaglosowac (swoja droga po wypowiedziach w tym temacie dziwi mnie jak moze Teeno te walke przegrwac -nie pomylil sie ktos przypadiem i nie zaglosowal na zla osobe? ;]).

Anyway dzieki wielie Teeno, jak zwykle byla walka oryginalna i o to chodzi.

Co do walki Musiola to tez byla calkiem fajna tylko nie podoba mi sie jedna rzecz (i to uwaga nie tylko do Musiola), czasem zapominac o charakterach danych postaci z poszczegolnyh gier i robicie z nich smiercionosnych madafakazabijakow... a nie koniecznie to do nich pasuje. Serge raczej cwaniakiem nei by, a juz na pewno nie byl jakim kwiozerczym desperatem, nawet w obliczu smierci Kid. Choc miales niby powodmusiol, bo w koncu Serge robi to aby odnalezdz Kid... ale ednak, czasem jest zbyt madafakersko jak na niektore postacie.

Lav ya Teeno! :*

Glos ofkoz na Teenka... aha jakby ktos sie zastanawial to ja naprawde mialem urodzinu w dniu w ktorym teeno wrzucal swoja walke ;]

Tant versus Sergiej to taka bardzo wyrownana walk dla mnie, nie mam pojecia na kogo zaglosowac wie nie glosuje na nikogo,  u sergieja spodoba mi sie jeden motyw bardzo a u tanta przemiana misie spodobala, daje wiec remis i nie glosuje ;]
« Ostatnia zmiana: Lutego 19, 2007, 03:58:55 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
« Odpowiedź #327 dnia: Lutego 19, 2007, 08:32:50 pm »
nie żebym się czepiał, ale looknij tant na swojego siga i zmień cyferkę 1 na cyferkę 2 żeby ludzi nie mylić niepotrzebnie ;]
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #328 dnia: Lutego 19, 2007, 10:35:22 pm »
Oż kurfa..wygrywam z Teeno O_O

Gipsi - no ja wiem, ja słąbo znam Serge'a, więc będzie pewno więcej takich zonków, choć ciekawi mnie czy w miare dobrze rozwiązałem jego małomówność... bo nie miałem pomysłu.

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #329 dnia: Lutego 20, 2007, 08:50:16 pm »
Może i robię trochę spoiler, ale bez tego się nie obejdę. Jak można nazwać gościa, który prowadzi aukcję (ten co krzyczy xxxx złotych po raz pierwszy, drugi, trzeci, sprzedane)
I'm in Space!

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #330 dnia: Lutego 21, 2007, 12:28:09 pm »
Jak można nazwać gościa, który prowadzi aukcję

Licytator

Cloud VS Serge - Jedna z najciekawszych walk IMO. Teeno znowu zrobił coś bardzo oryginalnego i nietypowe, rozumiem, że to forma prezentu dla Gipsiego. Musiolik za to napisał swoją najlepszą (i najdłuższą) walkę, nie dziwię się zatem, że wygrywa (chociaż ja tam zagłosowałem na Teeno heh). Niesprawiedliwy pojedynek, bo obie walki przedstawiono tak odmiennie, że o wyniku zaważy nie kunsztowność prac, a preferencje głosujących.

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #331 dnia: Lutego 25, 2007, 10:44:37 am »
Coś mnie opętało, przez co moja walka jest dłuższa niż zwykle. Ale wątpię, bym był w stanie pokanać Ignatiusa (chociarz bez walki nie wygra).
I'm in Space!

Offline Ignatius Fireblade

• Berserker
  • Ten, który bywa
« Odpowiedź #332 dnia: Lutego 25, 2007, 01:39:06 pm »
Wszystko zależy od głosowania. Jeśli przegram, to z honorem. Narazie spadam. Wieczorem wrócę i przeczytam. Choć faktycznie, szarpnąłes się na dłuugą walkę :) Podoba mi się to. Narazie!
Gdy rozum śpi, budzą się upiory.
Goya

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #333 dnia: Lutego 25, 2007, 08:02:56 pm »
Też wielkością zawojowałeś (tak jak ja), ale widać, że wymyśliłeś coś lepszego odemnie. Jak wygram, to tylko dzięki analfabetom.

Ciekawe ile zajmie pisanie Czarnemu Bucowi i Białemu Magowi (choć ten ostatni to późno terminowiec (chyba że obydwaj zapomnieli)).
I'm in Space!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #334 dnia: Lutego 25, 2007, 10:35:28 pm »
Dzisiejszą wygraną potraktuje jako... co najmniej ogromne zaskoczenie i czuje się ciut doceniony. Dziękuje...serio.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #335 dnia: Lutego 25, 2007, 10:48:27 pm »
Ciekawe ile zajmie pisanie Czarnemu Bucowi i Białemu Magowi (choć ten ostatni to późno terminowiec (chyba że obydwaj zapomnieli)).
Niet. Ja poprostu czekałem aż Łajt założy temat. Nie napisał do tego czasu - jego problem. Wogóle to nie jestem zbyt zadowolony z mojej walki...
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #336 dnia: Lutego 26, 2007, 04:14:02 pm »
Celes vs Vincent - W_W wykazał się ciekawym pomysłem z tą całą petlą czasu, ale zakończenie zdecydowanie do D... Dlatego głos dla Ciemnego Buca. Mimo iż przebieg jak u większości, to zakończneie mnie się spodobało (akurat akutalnie męczę FFVI Advance).
I'm in Space!

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #337 dnia: Lutego 27, 2007, 10:03:36 pm »
Ej...w sumie to i ja i W_w powinniśmy zostać zdyskwalifikowani...zamieściliśmy nasze walki za wcześnie o cały rok...Tant, Siergiej i Ignacy w sumie też...

A tak na serio - Tant ! You FAIL at maths !
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #338 dnia: Lutego 27, 2007, 10:33:50 pm »
Ej...w sumie to i ja i W_w powinniśmy zostać zdyskwalifikowani...zamieściliśmy nasze walki za wcześnie o cały rok...Tant, Siergiej i Ignacy w sumie też...

WTF? Chyba nie zczaiłem...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #339 dnia: Lutego 27, 2007, 10:36:16 pm »

WTF? Chyba nie zczaiłem...
zajrzyj do Rankingu i popatrz na swoje grafiki.... popatrz na daty .... uważnie i powoli, a potem pomyśl..