oowwwww Teeno <blush>.Youre sooooooo sweeeet ^_______^
Kocham cie ;]
Super sprawa, to moj drugi najlpszy prezent na urodziny jaki dostalem ;] Dzieki wielkie, kurde ale sie podjaralem ;] Jeszcze ddatkowo postacie z mojej ukochanej gry sie tak o mnie wypowiadaja, ahh no poprostu cudo.
Walka swietna i ofkoz wiadomo na kogo moglem zaglosowac (swoja droga po wypowiedziach w tym temacie dziwi mnie jak moze Teeno te walke przegrwac -nie pomylil sie ktos przypadiem i nie zaglosowal na zla osobe? ;]).
Anyway dzieki wielie Teeno, jak zwykle byla walka oryginalna i o to chodzi.
Co do walki Musiola to tez byla calkiem fajna tylko nie podoba mi sie jedna rzecz (i to uwaga nie tylko do Musiola), czasem zapominac o charakterach danych postaci z poszczegolnyh gier i robicie z nich smiercionosnych madafakazabijakow... a nie koniecznie to do nich pasuje. Serge raczej cwaniakiem nei by, a juz na pewno nie byl jakim kwiozerczym desperatem, nawet w obliczu smierci Kid. Choc miales niby powodmusiol, bo w koncu Serge robi to aby odnalezdz Kid... ale ednak, czasem jest zbyt madafakersko jak na niektore postacie.
Lav ya Teeno! :*
Glos ofkoz na Teenka... aha jakby ktos sie zastanawial to ja naprawde mialem urodzinu w dniu w ktorym teeno wrzucal swoja walke ;]
Tant versus Sergiej to taka bardzo wyrownana walk dla mnie, nie mam pojecia na kogo zaglosowac wie nie glosuje na nikogo, u sergieja spodoba mi sie jeden motyw bardzo a u tanta przemiana misie spodobala, daje wiec remis i nie glosuje ;]