Autor Wątek: Avatar Exchange  (Przeczytany 30900 razy)

Offline Agrias

• Daredevil
  • **
  • Our lives are as fleeting as a dream.
« Odpowiedź #40 dnia: Listopada 13, 2006, 07:27:50 pm »
CieKawe kto odpadnie w pierszej rundzie (napewno ja XD) i ciekaqwe czy ktos dostanie warna za to ze nie dostarczyl avatar

Offline Selphie

• Daredevil
  • **
  • Yes, I'm your god.
    • There's no need to fear, Underdog is here!
« Odpowiedź #41 dnia: Listopada 13, 2006, 07:36:51 pm »
Ja na pewno bdę glosowac, a jak kiedys pojawi sie 3czesc to moze wezme udzial (narazie wole popatrzec, nie wiem czy bym sie nadawala ;) )

Offline Agrias

• Daredevil
  • **
  • Our lives are as fleeting as a dream.
« Odpowiedź #42 dnia: Listopada 13, 2006, 08:07:09 pm »
Nic trudnego (gorszych od moich nie mozna zrobic) ;p

Ja na pewno bdę glosowac, a jak kiedys pojawi sie 3czesc to moze wezme udzial (narazie wole popatrzec, nie wiem czy bym sie nadawala  )

Chcesz zeby znowu umarl temat ? XD I zeby byla reaktywacja (nie no zartuje)

ahym...nie zapominasz się?  - Musiol
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2006, 08:36:47 pm wysłana przez Musiolik »

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Listopada 13, 2006, 11:09:39 pm »
ciekaqwe czy ktos dostanie warna za to ze nie dostarczyl avatar
pewno ja bo juz 4 dzien sobie przypominam o nim tuz przed wskokiem do łożka

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #44 dnia: Listopada 13, 2006, 11:23:50 pm »
ciekaqwe czy ktos dostanie warna za to ze nie dostarczyl avatar
pewno ja bo juz 4 dzien sobie przypominam o nim tuz przed wskokiem do łożka
To raczej nic trudnego zrobić ava, no może czasem trudno dobrać. Ja miałem problem jak dobrać ava w kategorii m&a dla kogoś kto nie przejawia zainteresowania tematem na forum hehe. ;) Hyba że ty marv próbujesz go rysować kredkami świecowymi to nic dziwnego, że masz problem, no ale technika to twój wybór hehe. ;)
« Ostatnia zmiana: Listopada 13, 2006, 11:27:34 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #45 dnia: Listopada 14, 2006, 01:44:59 pm »
Hyba że ty marv próbujesz go rysować kredkami świecowymi to nic dziwnego, że masz problem
nie, ja mam problem z pamięcią ;f

kurcze chyba sie wypisze... jakos weny nie mam może niech Yuz zajmie moje miejsce
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 04:28:00 pm wysłana przez MarvelliX »

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #46 dnia: Listopada 14, 2006, 09:06:36 pm »
Uwaga uwaga:
Jutro jest deadline. Narazie nie przysłali mi Marvellix i Zenny, toż daje im ostatnie 24 h naprzysłanie zaległych avów na priva. Więc jeśli do 21h na privie dalej będzie wiadaomość 0 nowych wiadomości, obydwaj otrzymają odemnie pierwsze warny. Radzę więc:
Marvellix - weź coś na pamięć, lub przyklej kartke na monitor
Zenny - Nie wiem, czy się pojawisz, czy nie, ale lepiej żebyś się zjawił

eeee. Zmiana planów. Usłyszałem od Tanta, ze Zenny pojawia się rzadziej, niż deszcz na pustyni. Idą za jego radą, wyrzucam go z gry. Na jego miejsce stawiam istnego Weterana : WHITE_WIZARD. Oczywiście, by nie przedłuząć ma czas do jutra mi coś nasłać, w przeciwnym wypadku dostanie pierwszego Warna. A Marv, też niech się spręża.
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 09:20:25 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 14, 2006, 11:09:29 pm »
Niezła pedaliada... nie powinienem sie mieszac ale ładnie kogo ś wyjeb*liście... co z tego ze niezbyt czesto sie pojawia? Pierw sam Reaver szukales ludzi i prosiles zeby sie podlaczali to ochoczo sie zglosil a teraz go wyzucasz zanim nawet jeszcze cokolwiek zrobil?
Skad wiadomo zeby sie nie pojawil? Zreszta to jest kumpel Musiola wiec jakby co to Musiol juz by mu pewnie przypomnial ze ma tam sie zglosic z avem...
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 11:10:44 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 14, 2006, 11:12:18 pm »
Reav, zagrałeś mega-debilnie :/ nie-popisałeś się, ja Zenny'emu napisałem, poza tym mam z nim kontakt więc mu mogę przypominać o tym. Jeszcze jeden taki wyskok z takimi głupotami, to ja też sobie daruje te zabawę, jak ma ona tak wyglądać ;/

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 14, 2006, 11:12:20 pm »
Jeżeli się uwinie do jutra, to luz, Reaver coś wymyśli. Jeżeli się nie uwinie, to odpadałby tak, czy siak, więc lepiej, żeby mieć W_w przygotowanego w rezerwie, aby mogło się głosowanie odbyć, a nie tylko, że ktoś odpadnie walkoverem...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #50 dnia: Listopada 14, 2006, 11:17:11 pm »
Wczesniej byla mowa o tym ze jest warn, teraz jak Zenny sie spozni to ze sie odpada? ;]

A ten skoro WW chce dolaczyc to wydaje mi sie ze nie ma zadnego problemu... Yuzuriha tez chciala dolaczyc wiec zagadajcie do niej na GG i poprostu dopisze sie Yuz i WW do tej kategorii i Yuz bedzie robila ava dla WW a WW dla Yuz... easy.
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 11:17:35 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #51 dnia: Listopada 14, 2006, 11:19:41 pm »
To się W_w i Yuz dorzuci przy następnej kolejce, bo widzę, że Zenny jest, a Yuz się nie odzywała ostatnio.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #52 dnia: Listopada 14, 2006, 11:21:02 pm »
Kręcicie jak cholera ;/ on jest na SZ codziennie, tylko w tych godzinach co nikogo nie ma (oprócz mnie). Gipsi dał dobry pomysł, znów cyrki sie tworzą ;/ Zgłosiłem sie do tego bo wyglądało to wszystko przemyślane i dopięte na last guzik, a teraz takie cyrki ;/

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #53 dnia: Listopada 14, 2006, 11:27:30 pm »
Dobra. Przeprosiłem Zenny na privie, wic wrzucam go z powrotem do Gry( dostałem też od niego ava, więc warn mu nie grozi) . Jeśli o W_W chodzi, to miałem taką myśl, że gdyby np. Yuz chciała grać i zjawił się ktoś inny, to by robili obydwaj między siebie wymianę. Mam nadzieję, ze się najbliżyszym czasie Yuz pokaże, bo bez zdobywczyni tytułu dla najmodniejszego Usera Forum nie będzie to tak samo. A jak w czasiie tury głosowania nie będzie, to może W_W wrzucę w następnej rundzie.
Więc narazie zostaje tylko Marv z Warnem.

Kręcicie jak cholera ;/ on jest na SZ codziennie, tylko w tych godzinach co nikogo nie ma (oprócz mnie). Gipsi dał dobry pomysł, znów cyrki sie tworzą ;/ Zgłosiłem sie do tego bo wyglądało to wszystko przemyślane i dopięte na last guzik, a teraz takie cyrki ;/

..... Nawet w zapiętym na ostatni guzik zdażą się Bugi.
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 11:40:38 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Listopada 14, 2006, 11:39:34 pm »
marv nie zostaje z warnem tylko z odejsciem co pisalem wyzej jedno z tych dwojga niech mnie zastapi pewnie to bedzie WW bo akurat jest ;p

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #55 dnia: Listopada 14, 2006, 11:41:51 pm »
marv nie zostaje z warnem tylko z odejsciem co pisalem wyzej jedno z tych dwojga niech mnie zastapi pewnie to bedzie WW bo akurat jest ;p
To rozumiem, że odchodzisz?? Czy to na pewno twa ostateczna decyzja??
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 11:43:10 pm wysłana przez The_Reaver »
I'm in Space!

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #56 dnia: Listopada 14, 2006, 11:42:29 pm »
Calm down guys. Zenny hyba wie co się dzieje i kiedy jest deadline więc nie widzę sensu żeby W_w miał zastąpić jego miejsce. Jak nie zrobi ava to trudno. Reav pokręciłeś troszkę sprawe heh. Ale chciałem właśnie spytać co dokładnie będzie jeśli ktoś nie zrobi ava i dostanie tego warna ? Będzie mógł startować w następnej kategorii nawet jeśli ktoś nawet zapomniał o konkursie i ma go gdzieś albo po prostu nie dał rady ? Moim zdaniem albo od razu odpada poza głosowaniem taka osoba a głosowanie odbywa się z tych osób, które zrobiły ava i odpada również ta osoba która dostanie najwięcej tych głosów, żeby po prostu konkurs był przeprowadzony szybko i sprawnie. bo wadą tamtego było to że wlukł się strasznie pare ładnych miesięcy i nikogo już pod koniec nic nie obchodził. A jak konkurs byłby szybko i sprawnie przeprowadzany to uczestnicy nie zniechęcaliby się w ten sposób, myślę nawet, że chętniej braliby udział bo to tylko zabawa i nie ma nic do stracenia tylko się bawić hehe.
Albo po prostu osoba, która zrobiłaby ava uczestniczyła w głosowaniu, oczywiście, że by odpadła hyba że ktoś zrobiłby gorszego ava niż jakby wcal go nie zrobił tak jak Siergiej w jednej kategorii w byłym konkursie hehe.
I nie widze również sensu czekania na kogoś aż dostarczy ava, to tylko sprawi że zaabawa będzie się wlec miesiącami jak poprzednio i nie będzie tak fajnie jakby wszystko trwało szybko i zasady byłyby jasne i proste.

Edit:
Co do miejsca marva to róbcie jak chcecie byleby w pierwszej turze, bo byłoby niefer gdyby ktoś dochodził w drugiej turze jeżeli jedna osoba już musiała się pożegnać z konkursem przez odpadnięcie w pierwszym głosowaniu.
Widać kredkami świecowymi wiele się nie zdziała więc niech to będzie rada dla pozostałych. ;)
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 11:47:31 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #57 dnia: Listopada 14, 2006, 11:47:05 pm »
G-1 - Jak dostnie Warna, to ma dodatkowy tydzień na przysłanie ava. Jeśli przyśle, gra dalej. Ale jeśli zdarzy mu się trzykrotnie przekraczać Deadline, to odpada bez dodatkowego tygodnia. Oczywiście, jak Nie zdą ży w dodatkowym tygodniu, to odpada bez niczego. A Zenny usłyszałem pogłoski i wziołem je zbyt dosłownie, za co Zennego jeszcze raz przepraszam.

A W_W wejdzie za Marva, jak tak bardzo mu się grać nie chce.
I'm in Space!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #58 dnia: Listopada 14, 2006, 11:52:52 pm »
Jak dzieci w piaskownicy "o przyszedł 'kolega' którego bardziej lubimy, Ty idź sobie bo Cie już nie lubimy" :/ Ale widze, że Reav przeprosił więc jest luz, koniec spięć i utarczek, ja będę Zenny'emu przypominał, niech was głowa nie boli.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #59 dnia: Listopada 14, 2006, 11:53:44 pm »
G-1 - Jak dostnie Warna, to ma dodatkowy tydzień na przysłanie ava. Jeśli przyśle, gra dalej. Ale jeśli zdarzy mu się trzykrotnie przekraczać Deadline, to odpada bez dodatkowego tygodnia. Oczywiście, jak Nie zdą ży w dodatkowym tygodniu, to odpada bez niczego.
Heh a całe głosowanie będzie musiało czekać na jednego uczestnika ? Taki coś zniszycło hyba poprzedni konkurs. IMO bez sensu czekać na kogoś kto w tydzień nie zdążył zrobić ava. Prosta selekcja naturalna powinna być. Jak ktoś nie daje rady to trudno nie ma miejsca na jego marny byt na tym świecie.
Ale to tylko zabawa więc lepiej jakby to było wszystko szybko i sprawnie przeprowadzone dla dobra rozrywki.

Edit:
Jak dzieci w piaskownicy "o przyszedł 'kolega' którego bardziej lubimy, Ty idź sobie bo Cie już nie lubimy" krzywus.gif
Chcesz powiedzieć, że Marva nikt nie lubi ? ;) (joke heh)
« Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 11:58:29 pm wysłana przez G-1 »