Taaa....ciekawe tylko kiedy mnie na działkę wykopią...mama już się solidnie wnerwia
Broń się... powiedz, że chcesz zostać w domu i że dasz sobie radę. Spróbuj ją poprosić o zaufanie......... dobra.. wiem, że to nic nie da, ale spróbować nie zaszkodzi. W każdym razie zrób wszystko, żeby zostać.
ONTOPIC
Nie lubię dyplomacji,bo na ogół mi morale strasznie fajda.
Morale się zmniejsza o jeden za każdy rodzaj armii, który masz ze sobą, ale jeśli zawalczą kilka walk ze sobą (czyli poznają się lepiej), to już ujemny efekt morale znika. Poza tym ja zdobyte pprzez Dyplomację jednostki oddaję herosowi, który biega za tym głównym i jest transporterem zapasowej armii...
zbierać tylko jednostki wysokich poziomów do armii nekropolis [kolejny plus umarlaków-morale mają "głęboko"
Fakt, to jest przydatne, ale zdechlaki mają jeszcze lepszy bajer, który się uzupełnia z Dyplomacją... nazywa się Szkieletornia i pozwala zmienić dowolną jednostkę w szkieleciątka..... coś cudownego, jak np. postanowi się do nas przyłączyć Horda Nimf albo innego, pierwszopoziomowego szajsu. Chociaż osobiście uważam, że lepiej sprawdza się do tej Dyplomacji ten budynek, którego nazwy zapomniałem, a który u Fortress złuży do opylania jednostek za pieniądze lub minerały.... wtedy Dyplomacja zaczyna być całkiem intratnym biznesem.
Z magii ognia lubię zabawki typy "ognisty krąg", bo jak wróg stoi w solidnej kupce chroniąc np. swoich łuczników,to aż się o krążek prosi [ewentualnie jak okranża mój legion chochlików ]
Oj... chyba się komuś mylą części, bo nie ma czegoś takiego jak "Ognisty Krąg". W H3 jest tylko lodowy krąg i jest beznadziejny. Ty pewnie mówisz o "Kuli Ognia" lub "Inferno", ale ja osobiście uważam je za beznadziejne. "Meteor Rain" się sprawdza od nich znacznie lepiej.
czasami ognia mi się jeszcze podoba
Hahahaha.. ja kiedyś kumpla rozwaliłem słabszą armią, rzucając na jego mantikory i minotaury (grał lochem) zaklęcie "Berserk" co turę. Jego własne jednostki wybiły połowe jego armii, zanim mi się skończyło MP heheheheh.... ale i tak o wiele lepiej moim zdaniem sprawdza się magia powietrza i ziemi.