piosenka jest niesamowita... najlepsza piosenka tego zespołu... naprawde ją polecam gdy macie dziwny humor... zresztą nie tylko na dziwny... te gitary... i ten głos... ten śpiew... lepiej brzmi tutaj określenie tego śpiewu jako "okrzyk rozpaczy"...
jak ktoś jest zainteresowany:
http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=3CLK653...D92YLLNACDYPQ04
probowalem sciagnac normalnie to mi pisze gdzies w polowie polaczenie z serwerem zostalo zresetowane a flashgetem dochodzi gdzies do 90% i nic nie leci dalej ani kilobajta
teraz już powinna działać bo ją spakowałem...
http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=32IFEQ8...MN3GV4W5DU16SL2gorąco polecam.. napwno to utwór na odpowiedni humor, ale ten okrzyk rozpaczy jest poprostu cudny.. ale o piosence już dość napisałem...
bitelsi - yesterday...cudna nutka ;] na ysi niedaje bo to itak kazdy zna przeciez ;]
heh pamietam ździwienie mojego starego jak słuchałem tego kilka godzin pod rząd... przyznam się że nigdy bym na to nie zwrócił uwagi gdyby ie cudne AMV z Cowboy Bebop które męczyłem niezliczoną ilośc razy i uważam za jedne z lepszych jakie widziałem... na karoke też nie raz z koleżankami się to śpiewało na kapie lekkiej ;]
http://s29.yousendit.com/d.aspx?id=35CSLLO...OA2NIQLS3EXQ9Y3
Link do pięknej piosenki despairs raya. Yami ni Furu Kiseki. Jak ktoś ciekawy niech ściąga wink.gif
musze przyznać że dawno żadna piosenka mi się nie spodobała za pierwszym razem tak jak ta... naprawde piękna piosenka.. właśnie takie spokojne nuty kocham, dla mnie coś wspaniałego i przyznam się że ominąłem tę nute słuchając Despa.. właściwie to od nich męczyłem tylko Garnet i Born ale ta piosenka jest najlepsza... zresztą z singla/mini albumu Born (nie wiem jak określić tę płytke;/)
a tak BTW to:
zakładając temat miałem na myśli chęć podzielenia się piosenką która poprostu zmiażdzyłą mój umysł/zauroczyła sprawiła że słucham ją 10 razy z rzędu lub wi ęcej; wybiła się czymś od innych piosenek, okazała się być oryginalna;... nie piszcie tutaj co sobie ściągniecie w przyszłości bo to nie o tym temat... macie wiele tematów typu: "Jakiej muzyki słuchacie" i tam możecie sobie tak pogadać i powiedzieć czego akuratnie słuchacie...EDIT:::::::::::
jak napisałem w total offftopicu...
o w chu* little ty pindo... co sie ze mna dzieje to ja niewiem... ty dalnie przez te pisoenke co dales w "Genialna Piosenka" mnie wyjebalo.. ja hyba sie zaraz wogole kur*a rozplacze... japierdo*e ale mnie wyjebalo.... shiz... czuje sie jak shizofremik... maciek nie panujacy nad uczuciami, myslami.... k***a nie wiem co sie ze mna dzieje... ta piosenka mnie zmiazdzyla... jakbym ja wczoraj sluhal w takim humorze jakim bylem to bym sie hyba zmontowal i jak jakis wyjeb z własnym światem, zawinal sie w kulke i lezal kolo lozka... boshe ta piosenka jest niesamowita.... w huj od dawien dawna nie slyszalem tak genialnej piosenki... tylko czemu mnie w c***j tak boli coś w środku jak jej słucham... japierdo*e nie ciągnijcie tej pisoenki.. ona ma w sobie diabła... huj wi co robi z umysłem niektóryh ludzi.... japierdo*e ale mam akcje.. przed hwila pisałem do kolesia na GG z którym nigdy nie gadam.. to znaczy napisalem mu cos bo on mi dal linka rano to teraz mu odpisałem i h*j mu wyjeba*em gadke na kilkadziesiat linijek... mialem isc anime ogladac a od godziny sluham;/