Jakiś czas temu moja siostra ściągneła piosenkę zespołu Bullet for my Valentine - All These Things I Hate.Na początku wydała mi się jakaś taka nijaka,ale po dłuższym wsłuchiwaniu się w nią stwierdziłam,że jest jednak godna dłuższego słuchania.Najbardziej w tym wszystkim podoba mi się głos kolesia i porządny grzmot gitar co w refrenie.Jest jeszcze kilka skarbów tego zespołu,którę mogę polecić,reszta to dla tych co lubią porządne walenie i darcie gardła:
Hit the Floor - gitara rządzi^^
The Poison - od razu rzucająca się w uszy perkusja,szybka gitara i trochę darcia,końcówka gitarowa mnie powala ;P
Four Words To Choke Up - wstawki darcia kolesia są fajne ;P,kolejna z gitarkowym zakończeniem i fajnym głosem kolesia pod koniec
Cries in Vain - fajny wejście i przerywniki między dłuższymi odstępami gitar,zwalniający koniec i śpiew gościa
Curses - moja ulubiona zaraz po All These Things I Hate,świetny wolny początek i nagle rozkręcająca się gitara
Najbardziej jednak w tych wszystkich utworach podobają mi się słowa,ale o co mi chodzi wiedzą tylko ci którzy słuchali utworków ;P.