Czy ten serwer na którym gra ARD jest jeszcze dostępny dla wszystkich? Bo jeśli nie to niewiadomo czy opłaci się tam trzaskać. Powód: Niekażdy członek dostanie się do klanu który chciałby krać w L2. Mam alternatywe jednak musiałbym dostać od was pozwolenie (alternatywa: możliwe że załatwie konta całemu klanu na tym polskim serwerze, jednak jeszcze nic niewiem ani o serwerze ani o tejże akcji). Chciałbym aby powstał klan silny, honorowy i taki z którego wszyscy klanowicze będą dumni. Taki jak był w PT a może nawet jeszcze silniejszy. Piszcie co sądzicie. Szczerze mówiąc moge grać obojętnie na jakim serwerze, dostosuje się.
Do broni towarzysze:]
jesli beda konta dla wszystkich to sie zastanowie...jesli pojda wszyscy klanowicze, to ja rowniez sie przeniose...choc nie jestem za bardzo przekonany do typowo polskich serwerow...na Ulitmaro co 3 osoba to polak...to raz...po drugie wole jak paletaja sie jakies BR, FR i inne buraki...zawsze to weselej...po trzecie, slyszalem ze Allesron dopiero raczkuje i ma duze braki w porownaniu z innymi serwami (questy, itemy)...
poza tym licze na to z eniedlugo otworza rejestra i bedzie wszsytko :spoko:
prosze wiec wszystkich obecnych klanowiczow o wyrazenie swojej opinii...najlepiej jak najszybciej
Jak na razie to każdy chodzi tam gdzie chce i aby można było więcej osób do klanu dołączyć to trzeba go na poziom pierwszy podnieść, a żeby go podnieść to trzeba dużo pieniędzy
aby podniesc klan na lv 1 potrzeba 300 k kasy i 30k SP... ke?...nie chcecie wiedziec co potrzeba na wyzsze lv ;(