Mam poważny problem z Kompem.
Otóż coś mi zżera cenne miejsce na dysku C. Maksymalny rozmiar to 6,86GB. Staram się nie zaśmiecać go paściami, wszystkie gry i inne programiki zrzucam na bardzo pojemne i pełne wolnej przestrzeni D i E, a mimo to na stan dzisiejszy zostało mi tylko 100MB. Prubowałem chyba wszystko. Wyczyściłem Tymczasowe pliki internetowe, wyrzuciłem wszystko z kosza (włącznie z chronionymi przez Nortona), powyrzucałem z C wszytkie programy, które wiem, że są bezużyteczne, a mimo to wciąż mam te marne 100 MB wolnego (nawet defragmetacja i doktorek nic nie zdziałali). Wolę unikać ostateczności, jaką jest format C, bo
A- nie mam płyty z Windows
B- ani sterowników i innych paści jak Word czy Excel
Jedyne co mii przykuło oko, to folder C:/Program Files/Common Files/Symatec Shared/VirusDefs/ . Cały folder jest pełnyfolderów o nazwie tmpXXXX.tmp, które łącznie zajmują z 2 GB. Mimo iż podświadomość mówi usuń, to świadomość się wacha, czy to nie popsuje ochrony antywirusowej. Please, kto się zna pomóżcie
.
BTW nie wiem ktoś jak wyłączyć ten cholerny komunikat, o nie oryginalności Windows, który przy każdym starcie mi się włącza??