Mam problem ludziska...nie wiem czy ktoś z was robił ten quest,ale w opisach nic na ten temat nie znalazłam,wiec może ktoś tutaj by wiedział o co chodzi...
Jestem na drugiej płycie(i gram oczywiście na konsoli,jakby ktoś chciał wiedzieć).Mogę już poruszać się ogrodem.W opisie znalazłam taki quest:
Mam udać się do miasta Winhill(byłam tam wcześniej jako Laguna,dokładniej w tym mieście jest pełno kwiatów..)i jest taka kwestja,że muszę znaleść częśći stłuczonej wazy,udało mi się znaleść trzy,ale z ostatnią mam problem...napisane w opisie było tak:
"W barze pobiegnij na górę,a zobaczysz ducha Raine.Pogadaj z kobietą,która pojawi się zamiast jej i zejdź po schodach na dół."
Do tąd nie było problemów,ale z dalszą częścią nie mogę sobie poradzić.
"Tam przeszukaj stół na samym końcu screenu,a pojawi się Raine."Porozmawiaj" z nią,a ukaże się kot.Podejdź do niego,a da ci kolejny fragment."
Chodze po tym nieszczęsnym barze i łażę przy tych stołach(wciskając namiętnie X) i nic...nie wiem co robie źle...czy to zależy również od tego jakie mam postacie?(wcześniej miałam też problem z jedną częścią i dopiero jak miałam Zella i Irvina to wkońcu ją zdobyłam,czy z tym może być tak samo?)