No nic chyba złą strategie obrałem...
mam nadzieje, ze wiesz, co cie czeka na koncu DSRC?? Walka z Ultima Weaponem, nie nalezaca do przyjemnych (wydaje mi sie, ze koles jest nawet silniejszy od Omegi, ale to chyba ze wzgledu na to, iz walczymy z nim wczesniej). Jaka mialem strategie nie pamietam, ale wiem, ze podchodzilem do goscia kilka razy, a walki po drodze sa nieuniknione. jak dobrze podepniesz magie pod statystyki to sobie poradzisz (szkoda, ze jak ja gralem, to nie wiedzialem o czyms takim jak Island Closest to hell/heaven... ale se poradzilem).
Jak juz sie uporasz, to mozesz pisac prosby o pomoc z Omega Weaponem, ale pewnie sobie na to poczekamy :devil:
:shu:
Jeżeli nie wyrobiłeś, to znaczy, że dobrze, że nie poszedłeś dalej. Leć na Island Closest to Hell albo na Island Closest to Heaven i nabija level na 100, załatw sobie najlepsze sprzęty, zdobądź wszystkie Limity u postaci,zdobądź wszystkie GF'y, a potem poleć na Cactuar Island, gdzie nauczysz GF'y wszystkich umiejętności. Dopiero potem zabieraj się za DSRC.
A tu sie nie zgodze. Chociaz bylem jeszcze laikiem jRPG grajac w FF8, to przeszedlem cale Deep... z lv ~80 okolo, i GF' ami tak tez cos kolo tego i jakos sobie poradzilem, co prawda kilka razy probowalem, ale mi wyszlo. I glupio sie przyznac, ale jak pokonalem Ultima Weapona, to zapomnialem Edena wyciagnac i musialem sie zabawiac jeszcze raz.
zdobądź wszystkie Limity u postaci
nie chce sie narzucac, ale czy aby na pewno LionHearta mozna zdobyc przed Ultomą??
zdobądź wszystkie GF'y
a Eden??
Tego nie zdobedzie, nie wprowadzaj chlopaka w blad :prr: pozatym, pozniejsze wyszkolenie Edena na 100lv to niezle wyzwanie, ja podchodzac do Final Ultimecii mialem go na cos kolo 92. Jakos dalej nie szlo.
Ale i tak, jesli Majster gra pierwszy raz, to po drodze w ciemno kilka rzeczy opuscil (chyba, ze gra z opisem, czega ja za pierwszym razem nie preferuje, blee), ale wyrazy uznania, ze doszedl do DSRC!!
:spoko:
alem sie rozpisal.... a, i sorki Tant za komentarze, ale jak to Gipsi powiedzial, łobuz ze mnie :shu: