hmmm szmaciarze to może przesada ale n pewno nie grają za dobrze, ale ja wiem jaka jest tego przyczyna, w naszym kraju gdy tylko coś komuś nie wyjdzie to od razu go zwalniają z pozycji trenera. Weźmy takiego Jerzego Engela koleś wspaniale prowadził naszą reprezantacje ale gdy nie poszło nam na istrzostwach to od razu poszedł do zwolnienia, a ja się pytam czeme? Przeca nie jesteśmy jakimiś bogami żebyśmy zatriumfowali na mistrzostwach i dla mnie było wiadome że z grupy nie wyjdziemy, a itak dobrze że wygraliśmy z USA! Korea grała konktretnie, w sparingach przegrała ledwo 3:2 z Francją ale za t było widać jaki mają potencjał.. obrońcy biegali w jedną i drugą strone i było ich widać na całym boisku a nie tak jak u nas Hajto, Wałdch, Kłos i inni stoją z tyłu i się nie włączają do akcj. Nie mamy obrońców pokroju Lizarazu, Carlosa czy Tego młodego niemca co na miastrzostwach Europy świetnie grał biegająć po całym boisku. Z portugalia takze bylo widaome ze dostaniemy, a mimo to było wielkie obużenie w kraju i co chwila zmienaimy trenera co nie wychodzi na dobre.. przecież Dania wcale nie ma lepszych zawodników od nas a rozgromiła nas jak mało kogo, a to wszystko przez zmiany trenerów i taktyke niedobrą... Niemcy nawet jak dały ciała na Mistrzostwach Eurpy to niechcieli zmienić Rudi Voelera a przypomne że są 3krotnym mistrzem świata i tyle samo razy triumfowali na Mistrzostwach Euopy! A my?Zakfalifikujemy się raz na 16 lat do mistrzostw świata i gdy nie dojdziemy do półfinału albo innego sukcesu nie osiągniemy to zwalniamy trenera :shu:
Co do deski to zawsze mi się podobało jak jeżdżą kolesie i lubiałem chwile na nich patrzeć ale sam nigdy nie próbowałem.. ale za to w Tony Hawka jestem wymiataczem^^