Hello there... pewnie część z was zastanawia się, dlaczego od miesiąca ten debil tant nie robi nikomu sesji. Powodów jest kilka... głównym jest to, że muszę pisać raporty z fizyki (dwa napisałem, jeszcze mi 6 zostało =_=), a to jest dosyć czasochłonne. Sprawy nie ulegną poprawie w najbliższym czasie, no ale jestem wam dłużny troche sesji, więc:
Team A: Z wami chłopcy jest problem. A problem ten nazywa się Hisoka. Zjawia się ona/on na necie dość żadko, bo jak pewnie wiecie, ma zapieprz na uczelni dość nieprzeciętny i nawet kiedy jest to albo na krótko albo zbyt jej się niczego nie chce, żeby grać. Dlatego też wszystko zależy od niej. Reszta drużyny niech albo ustali z nią jakiś termin, w którym wszyscy damy rade zagrać albo niech będzie w gotowości w każdy wtorek i środe, bo w tych dniach His zjawia się na necie najwcześniej. Jeżeli da rade, to mogę wam zrobić sesje, jeżeli nie da rady, to nie...
Team B - Ehh.... wam ten miesiąc chyba zabardzo nie robi, bo wy od pół roku nie rozegraliście pełnej sesji. Moja propozycja jest następująca. Jeżeli wszyscy gracze stawią się w sobote, w godzinach 17-22 albo w niedzieli w godzinach 18-19, to ja jestem w stanie grać. Grunt, żebyście się pojawili... ustalam wam taki komfortowy termin, żebyście wszyscy dali rade, bo wy najbardziej zasługujecie na sesje mimo wszystko...
Team D - No.... wy wszyscy jesteście dowodem tego, że jestem niekonsekwentny względem własnych zasad. Na sesjach zazwyczaj zjawia się połowa graczy, a zawsze brakuje przynajmniej jednej osoby. Zgodnie z regułami już powinienem wam powywalać ludzi z drużyny, ale stwierdziłem, że to kto jest w teamie to już wasz problem. Sesje macie w poniedziałki, więc postarajcie się pojawić...
Jeszcze jedna sprawa... w zwiazku z raportami z fizyki i zbliżającym się kolokwium z chemii, w następnym tygodniu może być z sesjami problem. W razie czego bądźcie w gotowości, ale jeżeli powiem, że nie mogę, to będzieci musieli mi wybaczyć.... to wszystko co miałem do powiedzenia.