SPECIAL ANNOUNCEMENT
Niech wszystkie teamy zapamiętają sobie dzisiejszą datę. Dzisiaj właśnie kończy się taryfa ulgowa dla osób nie stawiających się lub spóźniających na sesje. Oto co następuję:
§1) Koniec z 15-minutowym czekaniem na spóźnionego gracza. Jeśli nie zobaczę kompletu (na GG i na 4um) o godzinie rozpoczęcia sesji, to sesja zostaje odwołana. Dodatkowo drużyna gracza, który się spóźnił lub nie pojawił traci 50 punktów EXP'a.
§2) Jeżeli ktoś (tak jak dzisiaj Zell) uprzedzi mnie o tym, że nie może uczestnoczyć w sesji 15 minut przed jej rozpoczęciem, to jego drużyna straci 25 punktów EXP'a. Trzeba mówić takie rzeczy przynajmniej dzień przed sesją, żeby inny gracze nie musieli się fatygować.
§3) Jeżeli ktoś nie zjawi się na sesji 5 razy (nie koniecznie z rzędu), zostaje wykluczony z drużyny. Jedynym wyjątkiem usprawiedliwionej absencji jest choroba, śmierć lub inne nieoczekiwane okoliczności, jakie mogą gracza spotkać (jak w wypadku Kakashi'ego).
§4) Jeżeli w trakcie sesji nie dostanę znaków życia od gracza przez 15 minut, sesja zostaje przerwana i kontynuowana będzie w innym terminie. Drużyna, w której jest ów gracz traci 50 EXP'a na dokładkę.
Wiem... prawo jest surowe, ale jakieś być musi. Nie pojawianie się na sesjach nie jest jakimś strasznym przewinieniem dla mnie (mam więcej wolnego hjehjehje), ale nie chce, żeby gracze przestawiali swoje terminy tylko po to, żeby sesja nie odbyła się przez jednego gracza.