Tak... gracze teau C zostali przykładnie ukarani... przykro mi, że ostatnio tyle sesji trzeba odwoływać, ale to nie moja wina. Wszyscy gracze tej drużyny napisali mi kilka godzin wcześniej, że będą, więc nie miałem jak zwołać innego teamu na zastępstwo.
Pamiętajcie.. powiadamiajcie mnie, jak was nie będzie na sesji. Ja rozumiem, że komuś może niepasować termin... ale jak ktoś mówi że będzie, a potem go nie ma, to już mniej rozumiem (nie mówię do nikogo konkretnego... tak poprostu).
ja tam nie wiem czemu ich nie było, ale przez takie ciągłe przekładanie sesji odechciewa mi sie
rozumiem cię Heti i wiedziałem, że od pocątku tak będzie. Ludziom się naprawde odechciewa grać po zbyt długiej przerwie... dlatego właśnie tak chciałem grać w roku szkolnym... żeby nie było potem: "już mi sie nie chce grać, weź mnie wypisz tant". Właśnie dlatego wprowadziłem te surowe kary za absencje na sesji. Dzisiaj jest sesja team'u B, słynącego z regularnego niestawiania się na sesjach. Tuszę, że dzisiaj sie zjawią, bo to już będzie ich druga kara... wiecie co będzie jak ktoś sie nie zjawi 5 razy...