Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Cytat: Musiol w Września 29, 2009, 09:38:26 pm ;;edit;;Twój mail jest już w bazie danych Sol, ktoś mnie ubiegł chyba, że korzystasz z innego niż ten w profilu.Wait, what ?! Na niczym takim się nigdy nie rejestrowałem.Ej, to ta strona chyba jakaś nie teges jest, bo ja jak się próbowałem zalogować to pisało, że nie ma takiego maila.
;;edit;;Twój mail jest już w bazie danych Sol, ktoś mnie ubiegł chyba, że korzystasz z innego niż ten w profilu.
Cytat: Tantalus w Września 30, 2009, 01:39:50 pm Dziękuję, ale żądam prezentu od forumowych dziewczyn. W szkole zawsze dostawało się lizaki albo krawaty albo jakieś inne duperele, więc tradycja musi być tradycją. Proponuję nowe zdjęcia do wiadomego tematu - może jakiś kalendarz z waszymi zdjęciami?Not enough man... errr zdjęć...
Dziękuję, ale żądam prezentu od forumowych dziewczyn. W szkole zawsze dostawało się lizaki albo krawaty albo jakieś inne duperele, więc tradycja musi być tradycją. Proponuję nowe zdjęcia do wiadomego tematu - może jakiś kalendarz z waszymi zdjęciami?
Ja bym powiedziała,że wszędzie się tacy trafią eh,jak dobrze poszukasz.
Wygląda jak mizerna prowokacja. Za bardzo się o to pienisz, Butzu.
PSP Go - wtf? :E Co o tym sądzicie? Chcę zobaczyć jak podłączywszy to do telewizorni używają jako pad'a. ;] Pan ich zainspirował? hehe
Cytat: Yuzuriha w Października 02, 2009, 11:15:00 am Ja bym powiedziała,że wszędzie się tacy trafią eh,jak dobrze poszukasz.Na Gaia Online nie trzeba szukać.
Myślę już 5 minut nad jakimś, i nic. Jak wymyślę, to napiszę. :F (Wkleiłem obrazek w międzyczasie, czekałem na jeszcze jakieś odpowiedzi w moim temacie nt nauki angielskiego, pozatym to offtop :F - fajna ta emotka :F)
Wewnętrzne pamięci (dyski też) mają to do tego, że szybko padają i co wtedy...?
Wiecie... byc może w przyszłości gry dzięki temu, że nie posiadają (jak ładnie to ująłeś) fizycznej kopii stanieją. (W końcu te płytki na których wypalają gry też kosztują, nie wspominam o kosztach pudełka i instrukcji)