bo nanami jest najlepsza (poza lezardem) i jakos latwo jej exp leci pozatym nie powinienes miec jece ze 2 magow?
Miałem do niedawna Shiho i wcześniej tą syrenę dziwną, ale całą resztę posłałem do Valhalli. Dwóch magów to i tak dla mnie o jednego za dużo heh.
Tak a propos tej ciąży, co to podobno dziewczynka ze Zmierzchu zaszła w nią z wampirem - Edwardowi nie bije serce. Skoro mu nie bije serce, to nie ma ciśnienia w żyłach i krew mu nie płynie. Skoro krew mu nie płynie, to znaczy, że nie może dojść do wzwodu, a jak nie może dojść do wzwodu, to nie może być zapłodnienia. Kurcze, czyli jednak ta książka nie jest oparta na faktach...
In the news:
Kierunek, na jaki miałem pójść nie wypalił i zamiast tego wpisali mnie na pieprzoną Technologię Ochrony Środowiska. No trudno, byle jeden semestr wytrzymać, żeby się znowu na Japonię załapać. Chociaż i tak nie wiem, czy nie będę kombinował nad zmianą kierunku w trakcie studiów...
Ogólnie kicha wyszła - miał to być taki fajny, kameralny kierunek bez jakichkolwiek utrudnień, a wepchną mnie do tych kretynów z TOŚ, gdzie będę miał ładny zapierdol na kierunku, którego absolutnie nie mam zamiaru kończyć. Dobrze przynajmniej, że idę w semestrze zimowym, kiedy 99% ludzi idzie na tam w semestrze letnim. W tej chwili jest całe 7 osób tam. Trudno, tera już nic nie poradzę...