jeszcze "Magia i Miecz",
Nooo, magia i miecz to cudo. Wrzuciłem kiedyś gdzieś tu na forum jakieś jedno opowiadanko o paladynie Arturiusie. Kreczmar to był mój ulubiony redaktor (do współki z miszkurką) ale jak przejął ster to upadło. Teraz siedzi w Hyperze i czasami pokaże swoją mordę.
Kurde!!! ale wy tu offtopicujecie! z rozmowy o nowym prezydencie USA doszło do bohaterów marvela!!!!
Jaka byla wasza pierwsza gra?
Oż kurwości, sam możę się przedstawisz. Mama zakazała mi rozmawiać z obcymi. Rozmowy o prezydencie nie było, sameś ją zapodał i nie wypaliło. Z nami trzeba grzecznie i powoli, jak z kobietami, bo się spłoszymy a ty od razu z impetem w głąb byś chciał. Zaś odpierając oskarżenia o offtoperstwo to
a) zawsze temat schodzi z głównego toru - i tak rozmawiając o dyskordiańskim zen dojdziemy do dyskutowania wydajnosci płyt dvd
b) nazwa tego działu a w szczególnośći tego tematu brzmi jak brzmi
c) I AM THE LAW
Ad. Tant
Obiła mi się nazwa o uszy, ale mogę powiedzieć nie znam. Za to znam Funky'ego Kovala, o którym pisałeś wcześniej parę stron.
wiecie co jest zabawne - miałem w moim życiu cztery HDD - najstarszy, 10-letni 6,4 giga. potem kupiony 6 lat temu 40 giga. Potem kupiony 3 lata temu 200 giga i wymieniony tenże na nową 200-tkę pół roku temu.
obie dwusetki padły (druga wydaje ostatnie tchnienie), 40-stka padła. 6-tka chodzi. I teraz ją męczę. Chyba muszę sobie zapasowy kupić jakiś, tylko jak znam życie, on zamist być na czarną godzinę, będzie eksploatowany jak się tylko da.