Szefie, ja zapisalem sie do UPR (najpierw jako sympatyk-darczynca) ladnych pare lat temu, wiec mam nadzieje,ze to nie do mnie te slowa. Poza tym prezesem jest Popiela a nie JKM (to tak miedzy nami).
Co do pogladow - wole posluchac wykladow S. Michalkiewicza, sa o niebo ciekawsze.
Też chciałem się zapisać rok temu, ale poznałem parę osób którzy są, byli w UPR i nasłuchałem się nieco niemiłych rzeczy na temat tejże partii.
Prezesa znam - wszak napisałem o Popieli powyżej, ale on ostatnio ustąpił z funkcji.
Michalkiewicz właśnie jest kimś, kto powinien zastąpić Korwina. On jest cholernie kulturalnym i sympatycznym erudytą, a nie ekscentrycznym fanem Rothbarda. Ale on coś przebąkiwał, że odpuszcza sobie, bo jest po zawale. A wielka szkoda, bo brakuje takich ludzi jak Michał Stanisławkiewicz ;-)
...tak mi smutno tak mi źle gdy Szefa nie ma na eSZe...
Och, mój ty rycerzu :********
a w ogóle to wą mi z polityką do stosownego działu :F
Spokój mi tu
Mnie już to tak nie rusza. Cytując Huxleya, "kiedyś chciałem zmienić świat, teraz wiem, że mogę zmienić tylko siebie"
Czasem, się zastanawiam czy JKM naprawdę zna się na rzeczach, które komentuje. Zawsze ma gotową receptę ma wszystko...
No właśnie, ostatnio Cejrowskiego wszędzie pełno i też mi tak się trochę z Cejrowskim zaczyna kojarzyć. No, ale cóż. Tylko ich mamy.
Czif tu codziennie zaglada, tylko ostatnio cos przycichly lamenty spowodowane jego brakiem, wiec postanowil wrocici na jeden dzien
Ej, to dajcie jakieś linki, przeca nie będę przeglądał całego TOTAL OFFTOPERS, bo mnie oczy rozbolą. I tak mnie już bolą.