Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3262566 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #27100 dnia: Stycznia 25, 2008, 10:38:39 pm »
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja Zawsze Dziewica

Kościoła Latającego Potwora Spagetti

FSM to religia mają dużo więcej sensu od katolicyzmu. W ogóle, chyba każda religia jest bardziej sensowna od rzymskiego odłamu chrześcijaństwa. No może oprócz Scjentologii...

No to kontynuujac watek FMPRM, zrobili tam ostre czyszczenie.

Mówisz? Ja ciągle czekam na aktywacje konta, bo jeszcze mi te palanty klucza nie przysłały. Jak możecie, to obadajcie, czy jeszcze coś zostało z wątku "RPG", który założyłem w kulturze. Swoją drogą, zabawne, że nie zbanowali takich jawnych antysemitów jak Dominik Ź., czy tego pierdolca z NOP'u... nawet taki ateista jak ja, jest od nich znacznie lepszym katolikiem...

Wszystkie najlepszego Hi.... zaraz, kto to jest?

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #27101 dnia: Stycznia 26, 2008, 12:02:39 am »
Hi to takie przywitanie młodzieży amerykańskiej ;f

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27102 dnia: Stycznia 26, 2008, 12:22:31 am »
ide pic

spodziewajcie sie pożniej postów na kapie ;p
Kame Hame Ha

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #27103 dnia: Stycznia 26, 2008, 12:42:27 am »
łiiiiii XD Dziękuje wszystkim [poza tantem :P].

Co do tych dziewic, to nie jestem wybredna...nie znalazłabym w okolicy pewnie nawet 20,a a co tu mówić o setkach [btw.jak marv o tym pisał przeczytląm 'starych dziewic :/],więc ze sprawdzania 'czystości' zrezygnowałam[byle nie śmierdziały :P]

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27104 dnia: Lutego 01, 2008, 02:06:43 am »
wiiiiiiiii :0 pirwszy po bandwiczu :P
Kame Hame Ha

paquitoirl

• Gość
« Odpowiedź #27105 dnia: Lutego 01, 2008, 02:23:05 am »
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja Zawsze Dziewica

Kościoła Latającego Potwora Spagetti

FSM to religia mają dużo więcej sensu od katolicyzmu. W ogóle, chyba każda religia jest bardziej sensowna od rzymskiego odłamu chrześcijaństwa. No może oprócz Scjentologii...

No to kontynuujac watek FMPRM, zrobili tam ostre czyszczenie.

Mówisz? Ja ciągle czekam na aktywacje konta, bo jeszcze mi te palanty klucza nie przysłały. Jak możecie, to obadajcie, czy jeszcze coś zostało z wątku "RPG", który założyłem w kulturze. Swoją drogą, zabawne, że nie zbanowali takich jawnych antysemitów jak Dominik Ź., czy tego pierdolca z NOP'u... nawet taki ateista jak ja, jest od nich znacznie lepszym katolikiem...

Wszystkie najlepszego Hi.... zaraz, kto to jest?

Na wieki wiekow amen
Cos sie Wam forum zawiesilo ostatnio.
Twojego konta nie ma. Chyba jednak sprawdzaja IP. Polecam rejestracje w kafejce a pozniej uzywanie hidemyass.
Co do watku o RPG to jest
Ostatnio napisal TomusG. dnia 22.01

Każdy uzależniony wojuje na forach, broniąc swojego nałogu...

Czy RPG jest dobre? Nie, to rozrywka, czyli coś, co robimy po to, żeby nie robić czegoś gorszego.

Rozrywki są lepsze i gorsze, i generalnie powinniśmy przechodzić od tych gorszych do coraz lepszych i bardziej wyszukanych.

No i RPG należy do tych gorszych -- krótko mówiąc strata czasu.

Co do zabawy z komputerem i nie zajmowania czasu niewinnym ludziom (np. gry roguelike), zło jest mniejsze, ale nie nazywajmy go dobrem.

Na pewno liczyłeś na argumenty o zagrożeniach duchowych i psychicznych... Ale to jest tylko "kwestia smaku", która je dyskwalifikuje.

Zdanie o RPG mam takie samo, jak od grach "flirciarskich" (też są wersje: towarzyskie, z komputerem i online -- jak MMORPG). "Tam tylko się gada o seksie, nikt nie każe go sobie wyobrażać"... "To, że jakiś koleś grał i został zboczeńcem jeszcze nie znaczy, że każdy zostanie"... itd. Można zbudować identyczną linię obrony, jaką przedstawiłeś. Lub gry hazardowe -- czy też uważasz, że "gdzie tu zło"?

Myślę, że te gry nie potrzebują reklamy ze strony chrześcijan i takiej żarliwej obrony. One nie zginą (stety lub niestety) dlatego, że podniesiemy wątpliwości wobec nich. Chrześcijanin może znać te gry, całą ideologię, umieć grać. Nawet okazjonalnie to robić, jeżeli nie ma nic lepszego. Ale nie powinno go to zbytnio bawić, a zwłaszcza nie powinien drżącym głosem zachwalać je dla nieskażonych tym piętnem znajomych. Przykłady naprawdę pociągają.

Niestety na razie nie moge dac Ci konta, bo korzystam z czyjegos. Ale jak tylko zalorze swoje, to je puszcze tutaj:)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27106 dnia: Lutego 01, 2008, 04:41:26 am »
Ha, przeczytałem mail'a od ivymike'a, którego admin na RM opublikował na forum. Stary, nie wiedziałem, że ty tam poszedłeś aby prowadzić krucjatę ideologiczną hehe... proponuję, żebyś zajął się czymś bardziej konstruktywnym np. oglądaniem schnącej farby, bo to walka z wiatrakami.

Sprawdziłem też co to patiquitoirl pisał (temat "Apolityczność Radia Maryja" pomijam, bo jakoś mnie to nie interesuje, ale przeglądałem hehe). Nieźle, widzę że skończyłeś swoją karierę na forum mniej-więcej tak samo jak ja - 2 pochwały, zero warnów i ban za nic hehe...

Rafał.K to wasz znajomy jakiś? Bo nieźle pojechał hehe...

A tak na zakończenie tematu:
login: Damian F.
pass: qwerty

Kategorycznie zabraniam jednak pisania postów z tego konta, jest read-only, bo nie chcę mi się czwartego zakładać hehe...

Ah... tęskniłem za SZ...
« Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2008, 04:43:57 am wysłana przez Tantalus »

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #27107 dnia: Lutego 01, 2008, 10:14:22 am »
wiiiiiiiii :0 pirwszy po bandwiczu :P
Dammit!

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #27108 dnia: Lutego 01, 2008, 11:20:34 am »
Wah Tant ja też tęskniłam za formu nie ma to jak u siebie^^

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27109 dnia: Lutego 01, 2008, 11:22:37 am »
eh, i znów ta strona... btw, ile mamy bandłicza?

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #27110 dnia: Lutego 01, 2008, 12:39:56 pm »
wiiiiiiiii :0 pirwszy po bandwiczu
duuuupa.... pierwszy tylko posta napisales ;f bylem minute przed toba czego dowodzi czas shouta ;x

btw, ile mamy bandłicza?
ch go wi. nawet nie wiem dzie to sprawdzic ;c
« Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2008, 12:40:31 pm wysłana przez MarvelliX »

paquitoirl

• Gość
« Odpowiedź #27111 dnia: Lutego 01, 2008, 01:21:25 pm »
Rafal K. ma juz 5 ostrzezen, wiec chyba ma zablokowane konto. Nie znamy go (chyba). Co do moich wpisow, to te najciekawsze usuneli. Podobnie jak  Ivymike'a. Niestety. Ale spokojnie zmieniamy taktyke. Mamy zamiar dobrowadzic szanowne grono do podzialow:)
A potem tylko obserwowac, jak sie gryza sami miedzy soba.
Co do konta, to na razie mamy. I chcemy je dosc dlugo zachowac:)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27112 dnia: Lutego 01, 2008, 03:58:00 pm »
Ha spaliłem 5 kg w styczniu, nie wiem czy to dużo, pewnie spaliłbym więcej, gdyby mi granie w KH nie wycięło kilku dni ;] Pogoda robi się lepsza, prawie jak zwykle na początku kwietnia, więc pobiegać na pewno pójdę. Jak będę utrzymywać deficyt kalorii - będę ich spalać więcej niż spożywał, to mam zamiar spalić zbędną tkankę tłuszczową tak aby mięśnie było bardziej widać. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27113 dnia: Lutego 01, 2008, 04:38:36 pm »
Jak będę utrzymywać deficyt kalorii - będę ich spalać więcej niż spożywał, to mam zamiar spalić zbędną tkankę tłuszczową tak aby mięśnie było bardziej widać. ;]

To nie jest takie proste - spadem masy przy deficycie kalorii jest tylko na początku, potem metabolizm się przystosowuje tak, aby zwiększyć ilość przyswajanych kalorii z tej samej ilości pożywienia. Tak nie schudniesz raczej G,  już o mięśniach zapomnij, bo od biegania kaloryfera mieć nie będziesz na pewno...

Offline The_Reaver

• Heartless Engineer
  • Redaktor
  • Dark Keyblade Master
« Odpowiedź #27114 dnia: Lutego 01, 2008, 06:51:05 pm »
A już traciłem nadzieję.
I'm in Space!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #27115 dnia: Lutego 01, 2008, 08:00:49 pm »
Jak tak czytam jak sie podniecacie tym forum Radia Marian to przychodzi mi na mysl tyllo jeden cytat: "Nigdy nie kłóć się z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #27116 dnia: Lutego 01, 2008, 08:11:22 pm »
No i na tym chyba polega właśnie ich taktyka jak tak czytam co oni pisali....

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #27117 dnia: Lutego 01, 2008, 08:11:48 pm »
"Z kim przestajesz takim się stajesz". :D Więc trzeba uważać...

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #27118 dnia: Lutego 01, 2008, 08:12:26 pm »
Jak będę utrzymywać deficyt kalorii - będę ich spalać więcej niż spożywał, to mam zamiar spalić zbędną tkankę tłuszczową tak aby mięśnie było bardziej widać. ;]

To nie jest takie proste - spadem masy przy deficycie kalorii jest tylko na początku, potem metabolizm się przystosowuje tak, aby zwiększyć ilość przyswajanych kalorii z tej samej ilości pożywienia. Tak nie schudniesz raczej G,  już o mięśniach zapomnij, bo od biegania kaloryfera mieć nie będziesz na pewno...
Częściowo bullshit-jak będzie żarł mniej niż spalał,to schudnie. Tyle,że organizm ma wtedy gorszy metabolizm i większe tendencje do ponownego.
Co do kaloryfera-to tylko ćwiczenia mięśni brzucha :) Przy bieganiu troche tam brzuch pracuje,ale to nic w porównaniu z jakimiś A6W i ABSami :P

Na....a ja jestem na diecie...słodyczowej :P Dziś ze 4 pączki,pare chruścików, 7daysa i drożdżówkę wchłonęłam. Tyle,że ja 'trenuję ' na masę :D

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27119 dnia: Lutego 01, 2008, 08:24:58 pm »
Częściowo bullshit-jak będzie żarł mniej niż spalał,to schudnie.

http://forum.magicsport.pl/viewtopic.php?t=500
http://www.clubsportera.pl/index.php?t=14

Niestety. Ale spokojnie zmieniamy taktyke. Mamy zamiar dobrowadzic szanowne grono do podzialow:)
A potem tylko obserwowac, jak sie gryza sami miedzy soba.

Nie trać czasu, nie uda ci się. Trzon to dobrzy dyskutanci, którzy z racji na swoje poglądy nie z takimi trollami jak ty musieli się użerać heh... w ten sposób nic nie zdziałasz.