Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3262707 razy)

emiel_

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #27080 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:52:59 am »
A co, oglądam se Was z nudów,a zdjęcie małego Maciusia, przypomniało mi pewną telenowelę, w której występował chłopczyk o tymże imieniu  :D

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27081 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:59:59 am »
A co, oglądam se Was z nudów,a zdjęcie małego Maciusia, przypomniało mi pewną telenowelę, w której występował chłopczyk o tymże imieniu  :D
dobrze,że moich zdjęć z dzieciństwa nie widziałeś ;)

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #27082 dnia: Stycznia 24, 2008, 12:14:36 pm »
???  ???

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27083 dnia: Stycznia 24, 2008, 12:30:16 pm »
wiecia co... kochan, wass
 VO NI NIE BO NIE OD PEDALOW WZEMA
AAAAAAALKOHOLIK! znaczy się pijak ;]

tez Cie kocham :)
teraz to juz na bank sie do mnie ktos przypier...
Kame Hame Ha

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27084 dnia: Stycznia 24, 2008, 12:36:50 pm »
AAAAAAALKOHOLIK! znaczy się pijak ;]

tez Cie kocham :)
teraz to juz na bank sie do mnie ktos przypier...
po tym co mi na gg wyznałeś to wiesz ... :P

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #27085 dnia: Stycznia 24, 2008, 01:12:39 pm »
<zerka na napis nad avatarem Smoga>... yep ;f

wysłał żech dwa, o googlu doszło jak pisałem tego pierwszego- ivymike
jak ktos napisze posta wczasie gdy ty piszes swojego to dostajesz o tym stosowne info

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27086 dnia: Stycznia 24, 2008, 02:16:32 pm »
czy to głupie, ale własnie zauważyłem, ze alkoholik i katolik brzmi bardzo podobnie....? różni sie tylko przedrostkiem ;p
Kame Hame Ha

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #27087 dnia: Stycznia 24, 2008, 02:47:42 pm »
A co, oglądam se Was z nudów,a zdjęcie małego Maciusia, przypomniało mi pewną telenowelę, w której występował chłopczyk o tymże imieniu

dobrze,że moich zdjęć z dzieciństwa nie widziałeś

Moje zdjęcie jest gites, weź sobie lepiej pana Jacka Sparrowa z Radlina pooglądaj heh...

czy to głupie, ale własnie zauważyłem, ze alkoholik i katolik brzmi bardzo podobnie....? różni sie tylko przedrostkiem ;p

Ty faktycznie! Podobnie jest z dekapitacja i masturbacja... ależ przewrotny ten nasz język ojczysty...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27088 dnia: Stycznia 24, 2008, 03:32:55 pm »
Ta tamto pamiętne zdjęcie ... Krzyżówka Johnego Rambo, Johnego McLane'a i Johnego Wayne'a xD
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27089 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:43:56 pm »
Ta tamto pamiętne zdjęcie ... Krzyżówka Johnego Rambo, Johnego McLane'a i Johnego Wayne'a xD
a jak, powinienem się Johny nazywać ;p

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27090 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:56:37 pm »
Ta jak prawdziwy, twardy i dojrzały chłop. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

paquitoirl

• Gość
« Odpowiedź #27091 dnia: Stycznia 24, 2008, 11:59:24 pm »
No to kontynuujac watek FMPRM, zrobili tam ostre czyszczenie. Wyrzucili wiekszosc postow pawla za i krzysztofa wro. Jako lanie wode, he he he. Poza tym dzisiaj prawie zostalem slawny:) Na antenie RM mowili o forum i o tym, ze wyrzucaja ludzi, ktorzy rejestruja sie tam tylko po to, aby robic chaos. Pisze prawie, bo nie byl to jedyny moj cel:)
Pozdrawiam
PZ

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27092 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:06:19 am »
Wszystkiego najlepszego Hisoka z okazji 1022 urodzin, ling live BDSM master ;)

Offline ivymike

• Soldier
« Odpowiedź #27093 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:08:29 am »
Hehe, ale oficjalne logo Kościoła Latającego Potwora Spagetti w avatarze ciągle się tam poniewiera wśród pozamykanych wątków!
Pewnie nie wiedzą co to jest, no bo niby skąd :)

ivymike

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #27094 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:10:27 am »
taka rada, nie musicie podpisywać się pod postami tak jak na tamtym forum, dobrze,że nie piszecie coś w stylu "pochwalony" albo inaczej ;p

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #27095 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:18:05 am »
Również przyłączam się do życzeń urodzinowych dla Hisoki i aby przeżyła następne 1000 lat. Może ona tak długo żyje bo pije ludzką krew czy coś takiego heh.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #27096 dnia: Stycznia 25, 2008, 12:12:33 pm »
ta... zażywa kąpiele w krwi z setki dziewic ;f
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2008, 12:13:05 pm wysłana przez MarvelliX »

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #27097 dnia: Stycznia 25, 2008, 04:16:35 pm »
Nie wiem, czy mówiłam wam o tych chujkach, które od jakiegoś czasu obrały sobie moją klatkę do picia piwka, ale ostatnio oprócz rozbitych butelek i rozlanego sikusza, któryś wpadł na pomysł wysmarowania klamek i skrzynki pocztowej w klatce, oraz "RKS" na ścianie od podwórka i nieudolnie napisanego "HUJ" na moim okienku od piwnicy... sztucznym śniegiem, takim w sprayu, który nie dość, że zostawia plamy, to po wyschnięciu śmierdzi jak za przeproszeniem ptasie gówno.

No. Już mi lepiej.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #27098 dnia: Stycznia 25, 2008, 04:45:16 pm »
Nie wiem, czy mówiłam wam o tych chujkach, które od jakiegoś czasu obrały sobie moją klatkę do picia piwka, ale ostatnio oprócz rozbitych butelek i rozlanego sikusza, któryś wpadł na pomysł wysmarowania klamek i skrzynki pocztowej w klatce, oraz "RKS" na ścianie od podwórka i nieudolnie napisanego "HUJ" na moim okienku od piwnicy... sztucznym śniegiem, takim w sprayu, który nie dość, że zostawia plamy, to po wyschnięciu śmierdzi jak za przeproszeniem ptasie gówno.

No. Już mi lepiej.
hm....

kill'em all...??
Kame Hame Ha

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #27099 dnia: Stycznia 25, 2008, 06:22:26 pm »

No. Już mi lepiej.
hm....

kill'em all...??
Woooo a quest a quest!!!