And here it goes again...
To samo mogę o Tobie napisać, przeszkadza Ci to, że ja nie widzę problemu w instalacji DLA SIEBIE, Serge'a to wkurza, ok (choć te 5GB, też by mnie wkurwiało, NG: Sigma 'instalowala' się ok 3 minut..)
Możliwości i specyfikację, to ja już znałem na długo przed premierą.
o wykorzystaniu w PS3 dysków 2.5' jakoś nie bardzo
Co do "pisze" - widocznie jestem oldschoolowcem, tak mnie nauczono w szkole, kto wie - może coś w tej kwestii się zmieniło.
pisałem, że się zmieniło, ale mi wierzyć nie musisz, ja do szkoły przecież nie chodzę..
.Może nawet uważa się za poprawne, mówienie "poszłem" <rotfl>
jakoś nie bardzo <rofl><lol><lol2><lol whatever>
Co do sarkazmu płynącego z Twoich wypowiedzi - wspomniałem o tym, by być z Tobą szczerym.
a ja Ci szczerze odpisałem
Póki co rozmawiamy tylko na płaszczyźnie ps3 - sony i zdążyłem zanotować, że nie warto z Tobą wchodzić w polemikę na temat sprzętu tejże firmy.
bo mam swoje zdanie? (owszem, lekko czasem zalatuje fanboizmem, przyznaję)
Bo każdy ma rację, ale Musiol ma rację najwłaściwszą.
oj, nawet nie wiesz jak chciałbym, by tak było, najlepiej w każdej dziedzinie życia...ale niestety nie jest
I chociażby nie wiadomo co Sony odpieprzyło, Ty przeciągnąłbyś to na dobrą monetę.
jasne, szczególnie cieszyłem się z braku wibracji (pad dłużej trzyma! wow!), z wydatku rzędu 2.4k zł, czy utraty paru gier na rzecz X0, pomijam takie wtopy jak GEC czy Riiiidge Racer
Właśnie tak, jak w przypadku informacji o konieczności instalacji gier w PS3 <konkretnie DMC4>, bo to od tego się zaczęło.
Mhm, bo to Sony robi DMC. To, że DMC trzeba będzie instalować na HDD to decyzja Capcomu, choć owsze wynika z zastosowania przez Sony wolniejszego czytnika Blu-Ray, choć z drugiej strony, szybszy czytnik=większa cena konsoli na starcie
Spokojnych snów i wielu przyjemnych instalacji gier w chlebaku życzę.
a dzięki i wzajemnie