Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3272729 razy)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26640 dnia: Stycznia 10, 2008, 12:17:06 am »
Dat PSTriple= srs bsns
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26641 dnia: Stycznia 10, 2008, 12:18:53 am »
la niego meritum sprawy, czyli instalowanie gier w ps3 to nie problem, ale zaleta i to wielka, więc nie ma dyskusji Chichot
bo dla mnie tak jest, dla mnie to udogodnienie, szczególnie gdy loadingi skracają się o parę razy

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26642 dnia: Stycznia 10, 2008, 12:21:30 am »
Możliwości i specyfikację, to ja już znałem na długo przed premierą.Co do "pisze" - widocznie jestem oldschoolowcem, tak mnie nauczono w szkole, kto wie - może coś w tej kwestii się zmieniło.Może nawet uważa się za poprawne, mówienie "poszłem" <rotfl>
  Co do uczulenia, mam alergię, ale nie na Ciebie tylko na pyłki.Co do sarkazmu płynącego z Twoich wypowiedzi - wspomniałem o tym, by być z Tobą szczerym.Póki co rozmawiamy tylko na płaszczyźnie ps3 - sony i zdążyłem zanotować, że nie warto z Tobą wchodzić w polemikę na temat sprzętu tejże firmy. Bo każdy ma rację, ale Musiol ma rację najwłaściwszą.I chociażby nie wiadomo  co Sony odpieprzyło, Ty przeciągnąłbyś to na dobrą monetę.Właśnie tak, jak w przypadku informacji o konieczności instalacji gier w PS3 <konkretnie DMC4>, bo to od tego się zaczęło.Spokojnych snów i wielu przyjemnych instalacji gier w chlebaku życzę.   

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26643 dnia: Stycznia 10, 2008, 12:29:19 am »
And here it goes again...

To samo mogę o Tobie napisać, przeszkadza Ci to, że ja nie widzę problemu w instalacji DLA SIEBIE, Serge'a to wkurza, ok (choć te 5GB, też by mnie wkurwiało, NG: Sigma 'instalowala' się ok 3 minut..)

Możliwości i specyfikację, to ja już znałem na długo przed premierą.
o wykorzystaniu w PS3 dysków 2.5' jakoś nie bardzo

Co do "pisze" - widocznie jestem oldschoolowcem, tak mnie nauczono w szkole, kto wie - może coś w tej kwestii się zmieniło.
pisałem, że się zmieniło, ale mi wierzyć nie musisz, ja do szkoły przecież nie chodzę..

.Może nawet uważa się za poprawne, mówienie "poszłem" <rotfl>
jakoś nie bardzo <rofl><lol><lol2><lol whatever>

Co do sarkazmu płynącego z Twoich wypowiedzi - wspomniałem o tym, by być z Tobą szczerym.
a ja Ci szczerze odpisałem

Póki co rozmawiamy tylko na płaszczyźnie ps3 - sony i zdążyłem zanotować, że nie warto z Tobą wchodzić w polemikę na temat sprzętu tejże firmy.
bo mam swoje zdanie? (owszem, lekko czasem zalatuje fanboizmem, przyznaję)

Bo każdy ma rację, ale Musiol ma rację najwłaściwszą.
oj, nawet nie wiesz jak chciałbym, by tak było, najlepiej w każdej dziedzinie życia...ale niestety nie jest

I chociażby nie wiadomo  co Sony odpieprzyło, Ty przeciągnąłbyś to na dobrą monetę.
jasne, szczególnie cieszyłem się z braku wibracji (pad dłużej trzyma! wow!), z wydatku rzędu 2.4k zł, czy utraty paru gier na rzecz X0, pomijam takie wtopy jak GEC czy Riiiidge Racer

Właśnie tak, jak w przypadku informacji o konieczności instalacji gier w PS3 <konkretnie DMC4>, bo to od tego się zaczęło.
Mhm, bo to Sony robi DMC. To, że DMC trzeba będzie instalować na HDD to decyzja Capcomu, choć owsze wynika z zastosowania przez Sony wolniejszego czytnika Blu-Ray, choć z drugiej strony, szybszy czytnik=większa cena konsoli na starcie

Spokojnych snów i wielu przyjemnych instalacji gier w chlebaku życzę.   
a dzięki i wzajemnie

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26644 dnia: Stycznia 10, 2008, 01:04:55 am »
Uuu Tant, wyrazy współczucia ode mnie, lipę miałeś nieziemską. Słyszałem kiedyś o tym nieprzyjemnym badaniu ale na szczęście nie było mi nigdy potrzebne heh.
Musiol, niepotrzebnie quotujesz emiel nie chce się chyba kłócić, choć sam nie rozumie Ciebie dokładnie.
Jednemu instalki przeszkadzają, drugiemu nie, ja nie jestem pewien jak to wygląda na PS3 więc nie powiem nic o tym. A jeśli chodzi o bugi to tylko zależy od podejścia developerów, poszczególni ludzie są odpowiedzialni za dane elementy gry, i najgorzej kiedy powtarzają stare błędy, czasem tak wychodzi pewnie od nieporozumień w teamie. Mam nadzieję że takie wtopy jak z Assasins Creed się już zdarzać nie będą, a jak już zrobią developerzy to trudno, ja pozostanę rozsądny i zanim coś kupię przeczytam kilka recenzji, a zbugowanej gry po prostu nie kupię.
Po wyobrażeniu sobie sytuacji gdzie muszę instalować lub patchować grę to jednak wolę po prostu włożyć płytkę i grać heh.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26645 dnia: Stycznia 10, 2008, 01:05:25 am »
Ej, pamiętacie jak kiedyś gry telewizyjne były zabawą, a nie czymś w rodzaju drugiej pracy czy religii ?
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26646 dnia: Stycznia 10, 2008, 01:13:49 am »
Ja pamiętam - to było zanim poznałem gatunek jRPG :D

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26647 dnia: Stycznia 10, 2008, 03:08:35 am »
Ej, pamiętacie jak kiedyś gry telewizyjne były zabawą

to cos sie zmieniło...? nawet nie zauważyłem.... ;p
Kame Hame Ha

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26648 dnia: Stycznia 10, 2008, 09:40:28 am »
Woot, Tantzor, zaliczyłeś kolejne miłe badanie, no to teraz co, punkcja lędźwiowa?

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26649 dnia: Stycznia 10, 2008, 06:37:23 pm »
Cytat: Długi post Musiola
musiolowe pisanie + qunoty
smells like mr. q. just a lil but still
« Ostatnia zmiana: Stycznia 10, 2008, 06:38:11 pm wysłana przez GLenn »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26650 dnia: Stycznia 10, 2008, 06:57:29 pm »
Cytat: Długi post Musiola
musiolowe pisanie + qunoty
smells like mr. q. just a lil but still
aco to kur*a są qunoty? O_O

btw, jestem genialny.. kupiłem głośniki i HDD, głośniki podłączyłem, dysk nie, bo .... nie mam kabla SATA...eh

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26651 dnia: Stycznia 10, 2008, 07:04:47 pm »
za to ja mam chyba 10 takich czerwonych kabelków na zbyciu :P

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26652 dnia: Stycznia 10, 2008, 07:31:31 pm »
ja byłem święcie przekonany, że kabel był razem z płytą główną... ale się myliłem

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26653 dnia: Stycznia 10, 2008, 07:35:54 pm »
To jaką Ty płytę kupiłeś?żelbetonową? <no offence> ja do swojego asusa chyba z 5 takich miałem.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26654 dnia: Stycznia 10, 2008, 07:53:22 pm »
To jaką Ty płytę kupiłeś?żelbetonową? <no offence> ja do swojego asusa chyba z 5 takich miałem.
Gigabyte, możliwe też, że sklepik zajumał, nie wiem, bo wtedy miałem tylko dysk na IDE, ale trudno, jutro dokupię, nie sprawdza się wcześniej, trzeba 'cierpieć'

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26655 dnia: Stycznia 10, 2008, 07:57:57 pm »
Norrrmalnie - Teraz Polska ;) Btw IDE, SATA - przez długi czas denerwowały mnie błędy w dyskach SATA, dopiero po kilku miechach dowiedziałem się, że oryginalne sterowniki są wadliwe i trza ściągać nowe. Ile się nie nawnerwiałem...Dlatego teraz mam na wszelki wypadek 1 IDE :p

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26656 dnia: Stycznia 10, 2008, 08:07:44 pm »
a teraz rada dla wszystkich osób które kiedys chca uzywac visual studio :Nie apdejtujcie go chyba ze chcecie krasz wszystkich innych programow ;]

Offline Toksyczny

• Soldier
« Odpowiedź #26657 dnia: Stycznia 10, 2008, 09:52:37 pm »
Jak w ogóle można używać aplikacji microsoft-u

Offline aysnel

• Infel Phira
  • Redaktor
  • „Was yea ra chs hymmnos mea"
« Odpowiedź #26658 dnia: Stycznia 10, 2008, 09:55:52 pm »
Ich się nie używa one same działają jak się im podoba :).

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26659 dnia: Stycznia 10, 2008, 10:00:20 pm »
Raczej działają "inaczej" bądź wręcz nie działają, wtedy, kiedy są najbardziej potrzebne ;>