Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268507 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26540 dnia: Stycznia 04, 2008, 01:07:15 pm »
Uncharted to widzę same "Tomb Raider with a dude."
Ja w sumie widzialem wiecej Gears of War in Jungle ; )
A teraz powiedz mi jakie wielkie ekskluzywy ma *tam-ta-ta-dam* Xbox360 :D
2? Halo 3 i Mass Efect ktore i tak na pewno nie zostana exclusive too long :]
Forza 2, PGR 3 i 4, DoA 4, Kameo, Pinata Mineta, Dance Dance Revolution Universe, Halo 3, Mass Effect, Eternal Sonata...i tak dalej.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26541 dnia: Stycznia 04, 2008, 01:28:41 pm »
Eternal bedzie na PS3, Mass Effect na PC, więc te dwie odpadają ;)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26542 dnia: Stycznia 04, 2008, 01:33:32 pm »
Też chciałem podkreślić że Xbox360 ma w huj lepsze ścigałki teraz: FM 2, PGR4, Sega Rally z wibrą i jeszcze parę dobrych, ale tak czy siak dla mnie nie będzie już innych jak wyjdzie WipEout HD, a po nim następny WO na PS3.
Swoją drogą to developerzy mają w dupie PS3 i to ich można jedynie winić, gry które wychodzą na X'a i PS3 zdecydowanie mają mniej bugów i nawet częściej lepiej wyglądają na Xboxie właśnie. A już wk**wiają różnice między Virtua Fighter na obie platformy. ;/

Ja po przeczytaniu recki Mass Effect dostałem ślinotoku, kurde i to jeszcze klimat ma fajny ehh. ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26543 dnia: Stycznia 04, 2008, 01:37:23 pm »
Forza 2, PGR 3 i 4, DoA 4, Kameo, Pinata Mineta, Dance Dance Revolution Universe, Halo 3, Mass Effect, Eternal Sonata...i tak dalej.
Nie no ja mowilem o ekskluzywach powyzej 9... Taka biblioteka jak ty tu zuciles to i PS3 i Wii sie mog pochwalic -Eternal Sonata btw wychodzi na PS3 wiec exclusivem nie jest ni huhu ;]

Taki cytat mnie dzis rozsmieszyl:
very stupid!!! How some pepople can be happy when polish immigrant dead???
Polacy to naprawde banda niedojebow... Tak jak mowil Sergey z tym ze jestesmy niedoje*ani z ta akcja internetowa -o ile glosowanie na ign czy gdzes tam rozumiem bo to bylo glosowanie na gre roku i kazdy ma prawo glosowac... To o tyle glosowanie w sondzie jedynie dla wlochow zeby wyszlo na to ze wlosi boja sie grac z nami to debilizm -to samo z kickerem i niemcami... Jestesmy krajem zalosnej bandy debili, smieje sie z nas swiat a my sie do tego nawet zdystansowac nie umiemy i zaraz placzemy i drzemy morde na innych. Swiat smieje sie z nas najzupelniej na swiecie nie bez przyczyny.

Teraz ta akcja z filmikiem z megamanem i polakiem na lotnisku... "kurczaczek" jakim my jestesmy niedojebanym na maksa narodem -wzedzie komenty -"jakie to wogole nie jest smieszne, jaki to autor jest glupi...." japierdole ja rozumiem ze niektorzy nie umieja angielskiego inni sa niedoinformowani... ale "kurczaczek" media moglyby informowac co autor mial na mysli -mam nadzieje ze przynajmniej w TV wytlumacza o co chodzilo autorowi. Bo na onecie i innych smogach ofkoz pisza ze autor nasmiewa sie z polaka ;/

"kurczaczek" wstyd mi ze jestem polakiem :/
« Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2008, 01:44:39 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26544 dnia: Stycznia 04, 2008, 01:52:24 pm »
"kurczaczek" wstyd mi ze jestem polakiem :/
Jak masz tak mało wspólnego z tymi niedojebami to nie ma się czego wstydzić. A to, że się urodziłem w tym samym kraju to jest dla mnie dość mało wspólnego. Zresztą jak można brać do siebie słowa osób które oceniają wszystkich polaków z góry po tym jak zobaczyli paru debili ?
Ja tam mam zupełnie wyje**ne na to co inni mówią.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26545 dnia: Stycznia 04, 2008, 02:06:45 pm »
Sega Rally z wibrą

A to na PS3 nie ma wersji z wibrą? kup DS3 i jest wibracja -_-

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26546 dnia: Stycznia 04, 2008, 02:16:23 pm »
W takim razie Sonate odwoluje, nie wiedzialem, ze bedzie tez na PS3. A Mass Effect na PC-cie pewnie wyjdzie z taka roznica czasowa, jak Halo 2, wiec liczy sie lajtowo jako exclusive.
Gipsi:
-Forza 2 - 89,8%
-PGR 3 - 88,6%
-PGR 4 - 86,3%
-DoA 4 - 85,9%
-Kameo - 81%
-Pinata Mineta - 84,8%
-DDRU - 73,6%
-Halo 3 - 93% (ROFL!)
-Mass Effect - 91%
-Dead Rising - 85%

Faktycznie 90-ki sa tylko dwie, ale z kolei ponizej schodzi tylko jedna gra - Dance Dance Revolution Universe, ale to tylko kolejny DDR wiec nie ma sie co dziwic. Czyli ogolnie sadze, ze wypada dosc niezle X0 w tej kwestii. A jeszcze zwazywszy na to, ze ma lepiej zrobione multiplatformy, no to poki co X jest o dwie dlugosci przed PS3. Nie jest juz tak dramatycznie, jak na poczatku jesieni, bo wyszlo pare ciekawych tytulow na PS3, ale wciaz troche Soniaczom do konsoli MS brakuje.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26547 dnia: Stycznia 04, 2008, 09:59:28 pm »
A to na PS3 nie ma wersji z wibrą? kup DS3 i jest wibracja -_-
Racja, moja pomyłka heh.

Kurde w dołku jestem heh. ;/ Do tego jakieś paranoiczne myśli mam, a wcześniej praktycznie nie miałem takich wiele. ;/
« Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2008, 10:00:51 pm wysłana przez G-1 »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26548 dnia: Stycznia 04, 2008, 11:25:37 pm »
Woohoo, znalazły się fundusze na Wii. A przynajmniej część funduszy. Jako, że jestem biegły w pisaniu, to zaoferowałem się, że jednemu człowiekowi przepiszę pamiętniki jego dziadka na komputerze (pisane na maszynie). Dogadałem się na 1.6 PLN od strony, a w tej chwili mam tego 220 do przepisania, co stanowi podobno 1/3 całości. Po krótkich obliczeniach można dojść do wniosku, że kwota ostateczna może oscylować w okolicach 1000 PLN. Problem polega na tym, że to trochę czasu zajmie, ale nikt mnie nie popędza. Na te 220 stron mam czas gdzieś do połowy lutego, a przepisuję w wolnej chwili od przedwczoraj i już mam 17 stron pchniętych. Jak doliczę sobie do tego lekcje angielskiego (30-50 PLN/week) to wychodzą dosyć znośne zarobki jak na teoretycznie bezrobotnego hehe...

Polacy to naprawde banda niedojebow... Tak jak mowil Sergey z tym ze jestesmy niedoje*ani z ta akcja internetowa -o ile glosowanie na ign czy gdzes tam rozumiem bo to bylo glosowanie na gre roku i kazdy ma prawo glosowac... To o tyle glosowanie w sondzie jedynie dla wlochow zeby wyszlo na to ze wlosi boja sie grac z nami to debilizm -to samo z kickerem i niemcami... Jestesmy krajem zalosnej bandy debili, smieje sie z nas swiat a my sie do tego nawet zdystansowac nie umiemy i zaraz placzemy i drzemy morde na innych. Swiat smieje sie z nas najzupelniej na swiecie nie bez przyczyny.

Teraz ta akcja z filmikiem z megamanem i polakiem na lotnisku... "kurczaczek" jakim my jestesmy niedojebanym na maksa narodem -wzedzie komenty -"jakie to wogole nie jest smieszne, jaki to autor jest glupi...." japierdole ja rozumiem ze niektorzy nie umieja angielskiego inni sa niedoinformowani... ale "kurczaczek" media moglyby informowac co autor mial na mysli -mam nadzieje ze przynajmniej w TV wytlumacza o co chodzilo autorowi. Bo na onecie i innych smogach ofkoz pisza ze autor nasmiewa sie z polaka ;/

Ta, dlatego jakoś nie mogę w sobie wzbudzić patriotyzmu. Na forum RM jest frakcja fanów NOP'u, co to by sobie najchętniej orła białego na czole wytatuowali i jakoś nie potrafię ich zrozumieć... chyba zbyt globalistycznie podchodzę do życia hehe...

Kurde w dołku jestem heh. ;/ Do tego jakieś paranoiczne myśli mam, a wcześniej praktycznie nie miałem takich wiele. ;/

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26549 dnia: Stycznia 05, 2008, 07:44:13 pm »
Wczoraj i dziś dało mi sporo do rozmyślania, ale i tak nadal nie wiem co powinienem myśleć, dalej mam spory mętlik w głowie i miliony różnych myśli. Najlepiej byłoby zasnąć na parę miesięcy albo w ogóle się nie obudzić. ;/ Dawno nic mi tak nie skatowało duszy. ;/
« Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2008, 07:48:13 pm wysłana przez G-1 »

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26550 dnia: Stycznia 05, 2008, 08:05:17 pm »
Dżi, dom ci się wali? Poproś swojego lekarza o Afobam czy coś...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26551 dnia: Stycznia 05, 2008, 08:14:49 pm »
Nah leki i nic zresztą, nie pomogą, raczej poznanie odpowiedzi na kilka pytań.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26552 dnia: Stycznia 05, 2008, 10:26:27 pm »
hah, skad ja to znam..... =_='
Kame Hame Ha

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26553 dnia: Stycznia 06, 2008, 12:00:03 am »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26554 dnia: Stycznia 06, 2008, 02:47:06 am »
Wczoraj i dziś dało mi sporo do rozmyślania, ale i tak nadal nie wiem co powinienem myśleć, dalej mam spory mętlik w głowie i miliony różnych myśli. Najlepiej byłoby zasnąć na parę miesięcy albo w ogóle się nie obudzić. ;/ Dawno nic mi tak nie skatowało duszy. ;/

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26555 dnia: Stycznia 07, 2008, 08:27:06 pm »
Lista zakazanych zespołów

Jak tylko moi "koledzy" coś tam dopiszą, to zupdate'uję tą moją kopię. Potem mogę wrzucić kopie innych tematów jak chcecie hehe... a zresztą, jak ktoś chciałbym tam chwilę pobuszować to:

login: Grzegorz G.
pass: alizee

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26556 dnia: Stycznia 07, 2008, 08:30:08 pm »
musze przyznac ze Mariusz Pe ma zajebistego ava
a i tantie nie ma tam listy zakazanych gier czy czegos takiego ?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26557 dnia: Stycznia 07, 2008, 08:40:27 pm »
Czy tylko ja odnioslem wrazenie, ze to prowokacja rodem z onetu?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26558 dnia: Stycznia 07, 2008, 08:42:57 pm »
Czy tylko ja odnioslem wrazenie, ze to prowokacja rodem z onetu?

Ja też tak bym pomyślał, gdybym tych ludzi nie znał... to nie jest prowokacja, oni naprawdę tak myślą. Zresztą, wypowiedział się tam również admin Łukasz, który nigdy nie żartuje.

a i tantie nie ma tam listy zakazanych gier czy czegos takiego ?

Zastanawiam się nad założeniem takiego tematu hehe... Chociaż, jak zacznę śledzić ich tor rozumowania, to łatwiej będzie założyć temat z listą gier niezakazanych.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26559 dnia: Stycznia 07, 2008, 08:50:24 pm »
Ja też tak bym pomyślał, gdybym tych ludzi nie znał... to nie jest prowokacja, oni naprawdę tak myślą. Zresztą, wypowiedział się tam również admin Łukasz, który nigdy nie żartuje.
Ale ten co dał emotę przy Pink Floyd to chyba z czystej prowokacji (nie dziwię się że ma 2 ostrzeżenia).