Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268061 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26520 dnia: Stycznia 01, 2008, 11:39:31 pm »
I jeszcze trzeba pamiętać, żeby lądu nie doklejać do rakiet, bo nie polecą i wybuchną na... hmm... lądzie.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26521 dnia: Stycznia 02, 2008, 01:45:51 am »
zeby sobie zrobic krzywde petardą, to trzeba chyba byc inwalidą jeszcze przed jej uzyciem.
lub wtrafic na kilkuletnia petarde albo w razie niewypalu kombinowac jak ja odpalic

Mi także. Głównie siedziałem sobie w domu ze swoimi starymi, tylko przed północą wyszedłem, żeby popatrzeć na puszczane fajerwerki...
a ja siedzialem w domu z kotem... fajerwerki zagluszalem muzyka... schlalem sie amolem i zaplem go kawa... a pozniej gdy probowalem wyplukac szklanke... explodowala mi w reku* ;f o dziwo nawet sie nie drasnolem

*rada... nie probujcie myc delikatnych naczyn zaraz po tym jak wody nie bylo ;x

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26522 dnia: Stycznia 02, 2008, 02:01:15 pm »
"lub wtrafic na kilkuletnia petarde albo w razie niewypalu kombinowac jak ja odpalic" = byc inwalida.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26523 dnia: Stycznia 02, 2008, 07:53:20 pm »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26524 dnia: Stycznia 02, 2008, 08:21:03 pm »
stare ; )

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26525 dnia: Stycznia 02, 2008, 09:54:38 pm »
Cześć, wróciłem z sylwestra. Nie, nie było mnie jakby ktoś pytał.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26526 dnia: Stycznia 02, 2008, 11:34:03 pm »
Kim ty jesteś ? Żartujesz sobie, że cię znamy ? Przyszedł cholera jakiś newfag w buciorach na forum. Kto to jest do cholery ? Gdzie jest kurde jakiś mod ? ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26527 dnia: Stycznia 03, 2008, 02:06:13 am »
http://youtube.com/watch?v=Jd3-eiid-Uw
moc !

Pewnie stare, ale tego nie widziałem wcześniej. Sprawa jest niesamowita, jak tylko zostanie pomyślnie zaadaptowana do gier, stracę wszelkie wątpliwości na temat kupna nowej konsoli. Moja propozycja to jakieś Resi - zombiaki wyskakujące z ekranu to byłby czad nad czadami hehe...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2008, 02:12:40 am wysłana przez Tantalus »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26528 dnia: Stycznia 03, 2008, 02:37:06 pm »
Sad news - zadna gra tego nie wykorzysta. Nie w tej generacji.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26529 dnia: Stycznia 03, 2008, 08:27:53 pm »
No to chyba prędzej kupię Xkloca niż Wii. ;/ Tylko boję się że się spali po 10 h grania non stop. ;/ Z kolei na PS3 wiele ciekawego jeszcze nie ma. Do rangi casual-gamera jeszcze mi daleko, więc paroma grami dla mnie na Wii, chyba się nie zadowolę.
Z wyborem next gena sobie jeszcze poczekam do zmierzchu tej generacji. I tak chyba uważałbym za najroztropniejsze heh. Gry nie mają terminu przydatności.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2008, 08:36:37 pm wysłana przez G-1 »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26530 dnia: Stycznia 03, 2008, 09:10:00 pm »
Na Wii w tej chwili warto zainteresowac sie Galaktycznym Marianem, No More Heroes, Metroidem, Endless Ocean, Zeldą, Super Smashem i Residentem. Czyli ogolnie na dzien dzisiejszy line-up taki, ze o kant dupy potluc, ale do party-gamingu sie nadaje ;)

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26531 dnia: Stycznia 03, 2008, 09:32:07 pm »
Ze mną i tak nikt grać nie chce. ;/ A obesranego brata mam przyspawanego do klawiatury więc wiilota to on sobie może w pupę najwyżej wsadzi i posteruje z tej perspektywy. ;/

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26532 dnia: Stycznia 03, 2008, 09:42:09 pm »
Z wyborem next gena sobie jeszcze poczekam do zmierzchu tej generacji. I tak chyba uważałbym za najroztropniejsze heh. Gry nie mają terminu przydatności.
"Ta" generacja to wlasnie X360, Wii i PS3... X360 jest juz dwa lata...

Na Wii w tej chwili warto zainteresowac sie Galaktycznym Marianem, No More Heroes, Metroidem, Endless Ocean, Zeldą, Super Smashem i Residentem. Czyli ogolnie na dzien dzisiejszy line-up taki, ze o kant dupy potluc, ale do party-gamingu sie nadaje Mrugnięcie
Wyzuc endless ocean wrzuc zamiast niego Super Paper Mario, Zack and Wiki, Mario Strikers Charged.

8 spoko zajebistych gier w pierwszym roku -damn to prawie polowa tego co przeszedlem na PS2 przez kilka lat :] Tak zauwazylem ze przez to ze na Wii nie ma 10 gier miesiecznie ja zaczalem przechodzic gry... wow.

Ja bym na pewno sobie kupil PS3 tak jakos w lutym jak DMC wyjdzie ale na PS3 nie ma piratow a na oryginaly mnie nie stac... no ale jak przez rok-dwa nic sie nie zmontuje z "pajrasy" to kupie PS3 i bede gral na oryginalach... znaczy sie pewnie kupie je dla Final Fantasy Versus XIII i DMC4 wiec dwie gry oryginalne to jakos tam naskrobie na nie...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26533 dnia: Stycznia 03, 2008, 10:45:00 pm »
Na Wii w tej chwili warto zainteresowac sie Galaktycznym Marianem, No More Heroes, Metroidem, Endless Ocean, Zeldą, Super Smashem i Residentem. Czyli ogolnie na dzien dzisiejszy line-up taki, ze o kant dupy potluc, ale do party-gamingu sie nadaje ;)
Wiesz...już wolę taki line-up niż line-up PS3, z którego żadna z ekskluzywnych gier nie okazała się megahitem czy tam system-sellerem i nie dostała więcej niż 90% na stronach o grach. Owszem, Wii ma w większości sam shovelware, obecnie gra, która ma najlepszą grafikę na Wii to jakaś gra o koniach, ale przynajmniej jak obiecują na niego gry dobre to zazwyczaj takie one są.

A właśnie. Gipsi - jeśli amerykański SSBB nie będzie miał auto-apdejta (w co wątpię) to NAWET SIĘ NIE WAŻ PISNĄĆ O NIM SŁOWA TUTAJ.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2008, 10:46:51 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26534 dnia: Stycznia 03, 2008, 11:00:03 pm »
Wiesz...już wolę taki line-up niż line-up PS3, z którego żadna z ekskluzywnych gier nie okazała się megahitem czy tam system-sellerem i nie dostała więcej niż 90% na stronach o grach.
Ratchet and Clank dostawal oceny powyzej 9 chyba... na pewno 9tki dostawal. Uncharted tez w sumie. Chociaz Uncharted nazekali na brak oryginalnosci bo gra miala wszystko zajebiste ale nic nowego nie wnosila.
A teraz powiedz mi jakie wielkie ekskluzywy ma *tam-ta-ta-dam* Xbox360 :D
2? Halo 3 i Mass Efect ktore i tak na pewno nie zostana exclusive too long :]

Wogole w tym roku duzo bylo gier ktore mialy oceny od 9 wzwyz :]

A co do SSMB ofkoz dam relacje jak tylko bedzie bez updejta :D
Nie no pewnie bedzie mial, a jak nie to i tak cie szybko na niego zaprosze raczej :] Wogole nie wiem jak sesja mi sie zacznie kiedy ale pewnie jakos tak pod koniec stycznia po sesji na bank sie jakos spotkamy ale to jeszcze czasu do tego wiec zagadam jeszcze o to na gg kiedys:]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26535 dnia: Stycznia 03, 2008, 11:07:38 pm »
Wiesz...już wolę taki line-up niż line-up PS3, z którego żadna z ekskluzywnych gier nie okazała się megahitem czy tam system-sellerem i nie dostała więcej niż 90% na stronach o grach.
Uncharted - Metacritics 88%, Gamerankings 89,7%
Ratchet - 88% Metacritics, 89% GameRankings

Wiem, nie jest to 90%, ale czy przekładasz ocenę amerykańskich serwisów ( w większości) nad opinię zwykłych graczy? (wiem, lekko z dupy, ale co tam).
Nie chcę zaczynać kolejnej bezsensownej gadki, ale nudzi mnie to pisanie, że PS3 nie ma gier, lub ma słabe gry, bo żadna nie przekroczyła 90%. Ale co tam, każdy ma swoją opinię (i czy ona jest własna, czy powtarzana przez wielu ludzi), to jest jego własna, trudno. A ciekawi mnie co takiego jest w nowym Mario, z chęcią bym zagrał (nawet demo) i stwierdził, czy rzeczywiście taka dobra (od razu zaznaczam, Mario nigdy nie należało do moich ulubionych gier, wolałem Spyro, Crasha).

Dobra, whatever i tak będziecie dalej mówić, że PS3 nie ma gier...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26536 dnia: Stycznia 03, 2008, 11:16:26 pm »
Uncharted - Metacritics 88%, Gamerankings 89,7%
Ratchet - 88% Metacritics, 89% GameRankings

Wiem, nie jest to 90%, ale czy przekładasz ocenę amerykańskich serwisów ( w większości) nad opinię zwykłych graczy? (wiem, lekko z dupy, ale co tam).
Nie chcę zaczynać kolejnej bezsensownej gadki, ale nudzi mnie to pisanie, że PS3 nie ma gier, lub ma słabe gry, bo żadna nie przekroczyła 90%. Ale co tam, każdy ma swoją opinię (i czy ona jest własna, czy powtarzana przez wielu ludzi), to jest jego własna, trudno. A ciekawi mnie co takiego jest w nowym Mario, z chęcią bym zagrał (nawet demo) i stwierdził, czy rzeczywiście taka dobra (od razu zaznaczam, Mario nigdy nie należało do moich ulubionych gier, wolałem Spyro, Crasha).

Stary przeciez to norma :] Na Wii mowi sie ze nie ma wogole gier, na PS3 mowi sie ze nie ma wogole gier a na XBOXa sa same PCtowe chu*nie... dzien jak codzien i nie ma sie co stresowac wiec dobrze robisz.
Co do Mariana to to ze wolales spyro i crasha oznacza tylko i wylacznie ze miales PSone a nie N64 :] Co w naszym kraju jest norma :]
Nowy Marian jest zajebisty pod kazdym wzgledem -muza, design, power upy, etc. Ale najwazniejsze jest podobno zastosowanie grawitacji :]
Mowie podobno bo jeszcze nie gralem -chce pierw przejsc inne wczesniejsze hity a pozniej zabiore sie za wasatego Mariana :]
Ale filmikow to ja z nim tyle widzialem ze wiem czego sie spodziewac -zreszta tyle zrodel ile oglosilo go gra roku musialo za cos dac mu te nagrode... Oczywiscie takie porownanie Mariana z Crashem czy Spyro to obraza niesamowita dla wąsiura :]

Aha na gametrailers Ratchet and clank dostal chyba ponad 9... 9.1 czy cos takiego.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26537 dnia: Stycznia 03, 2008, 11:18:43 pm »
Ja podałem średnie tych gier, bo obie gry dostały dużo 10 ;)

Owszem, miałem PSXa, w Mario 64 zagrałem po Spyro i w sumie niczym mnie gra nie zaskoczyła ;) Poza tym, Crash był zajebistą postacią, a Mario raczej takim pociskaczem Lucka ;)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26538 dnia: Stycznia 03, 2008, 11:33:27 pm »

Pisanie, że PS3 nie ma gier to meme zarówno jak [spoiler]PS3 SUCKS[/spoiler] (wiem, że tu nie działa, o to chodzi) INNUVAYSHUN czy RRoD, więc ENJOY YOUR TALLADEGA NIGHTS. Oczywiście, patrzę na oceny zwykłych graczy (Halo 3), ale w stosunku do np. Uncharted to widzę same "Tomb Raider with a dude." Ale w takiego Warhawk'a bym zagrał sobie.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26539 dnia: Stycznia 03, 2008, 11:37:44 pm »
Mnie jakoś Uncharted przypadł o niebo bardziej niż TR (choć grałem tylko w demo, full łykam na ferie). Talladega? Chodzi o ten kiczowaty film (dla USA to fpyte jest, bo oni sie jarają nascarem... ekhem, nudny straszne)