Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268548 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26560 dnia: Stycznia 07, 2008, 09:00:35 pm »
No tak, Marek, czy jak mu tam, to chyba w miarę normalny koleś. Chociaż twierdzenie, że Slayer nie jest satanistyczny (przynajmniej z tekstów, nie znam tych panów osobiście) to przesada heh.

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #26561 dnia: Stycznia 07, 2008, 09:15:39 pm »
ja słyszałem tylko pink floyd i beatels i nie podoba mi sie to promuje zboczenia
bo oni tak wyją cienko
to, plus fakt, że krytykują klasyków rocka a skrajnie nacjonalistyczna Konkwista 88 wg. tych panów "ujdzie" has made my day ;]
« Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2008, 09:17:15 pm wysłana przez Morchol »

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26562 dnia: Stycznia 07, 2008, 10:31:54 pm »
No tak, Marek, czy jak mu tam, to chyba w miarę normalny koleś. Chociaż twierdzenie, że Slayer nie jest satanistyczny (przynajmniej z tekstów, nie znam tych panów osobiście) to przesada heh.
po tekstach w sumie raczej nie, chyba, że do kogoś Angel of Death jest zasanistyczny

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26563 dnia: Stycznia 07, 2008, 10:50:11 pm »
po tekstach w sumie raczej nie, chyba, że do kogoś Angel of Death jest zasanistyczny

http://www.lyricsdepot.com/slayer/the-antichrist.html

Cóż, trochę to satanizmem trąci mimo wszystko hehe...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26564 dnia: Stycznia 07, 2008, 10:54:38 pm »

http://www.lyricsdepot.com/slayer/the-antichrist.html

Cóż, trochę to satanizmem trąci mimo wszystko hehe...

więc Tool jest satanistyczny jak cholera, a APC w piosence Judith bluźni jak nikt...eh

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26565 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:06:19 pm »
Bezbożnik z ciebie Musiol, słuchasz satanistycznych zespołów. Założę się, że przy okazji jesteś murzynem, żydem, komunistą i masonem. Bóg cię nie kocha!

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26566 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:11:41 pm »
Bezbożnik z ciebie Musiol, słuchasz satanistycznych zespołów. Założę się, że przy okazji jesteś murzynem, żydem, komunistą i masonem. Bóg cię nie kocha!
i biegam po cmentarzach, zjadam małe kotki i czczę Diabła, Szatana, Mefisto, Belzebuba i inne całe zastępy piekielne

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26567 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:31:26 pm »
Ku**a głodny jestem ! Dawajcie mi tu 100 dziewic natychmiast !!! ;]

Dominik rządzi ! xD Co za ludzie, teraz to można zacytować parę słów z ostatnich postów Gipsiego. Ale ja tam i tak mam ich gdzieś, dopóki przynajmniej władze w kraju nie będą myśleć podobnie co Dominik to mogę sie czuć spokojnie. Jestem dobrej myśli i mam nadzieję że takich ludzi z uprzedzeniami zacznie tylko ubywać. Ciemnogród whuj. Urodziłem się chyba z kilkaset lat zbyt wcześnie heh.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26568 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:31:59 pm »
hehehe, widzę, że wróciłem w porę - Musiol, będę Cię wspierał co do Toola;> szatanistyczne gów*o :))) APC to już w ogóle szkoda gadac.No i Maynard - wyznawca pogańskich ideologii ;> albo nie - lepiej - mason;> boże widzisz i nie grzmisz... witam wszystkich ponownie (btw Musiol - Heavenly Sword nie jest takie oh i ah - średnia gierka i o WIELE za krótka!!! teraz czekam na DMC4) witam wszystkich ponownie;P
« Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2008, 11:32:53 pm wysłana przez emiel_ »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26569 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:35:37 pm »
(btw Musiol - Heavenly Sword nie jest takie oh i ah - średnia gierka i o WIELE za krótka!!! teraz czekam na DMC4) witam wszystkich ponownie;P
darn, DMC to słaba seria ;) ja czekam na GoW3

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26570 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:38:17 pm »
(btw Musiol - Heavenly Sword nie jest takie oh i ah - średnia gierka i o WIELE za krótka!!! teraz czekam na DMC4)
I (jak widziałem w Media Markcie) ma niezłe problemy z framerate'em, które są sprytnie ukryte za pomocą motion blur'u.
Diabła, Szatana
Same fag.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26571 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:45:29 pm »
(btw Musiol - Heavenly Sword nie jest takie oh i ah - średnia gierka i o WIELE za krótka!!! teraz czekam na DMC4)
I (jak widziałem w Media Markcie) ma niezłe problemy z framerate'em, które są sprytnie ukryte za pomocą motion blur'u.

najlepsze to, że gra czasem dropuje  w pustych lokacjach, a w jednym momencie wyświetla ponad 1000 jednostek na ekranie bez chrupnięcia....

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26572 dnia: Stycznia 07, 2008, 11:51:47 pm »
Musiol - to Ty mi ją polecałeś przed świętami :F W sumie to aż tak źle nie było, ale do naprawdę świetnej gry wiele jej brakuje :/ masz jakieś wieści na temat tego, co pojawi się w najbliższym czasie na chlebownicę? :> Bo jedyne co wiem, to to iż DMC ma wyjść niebawem, a poza nim?Kiedy w końcu wyjdzie coś porządnego (wiem, zrzędzę, ale dobijają mnie lemingi w odmłodzonej wersji i inne pitu pitu z ps store)

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26573 dnia: Stycznia 08, 2008, 08:34:18 am »
jak wyjdzie dmc4 mogło by tez cudem wyjsc na pc >.>

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26574 dnia: Stycznia 08, 2008, 11:18:11 am »
ooo, Glenn, Ty żyjesz jednak ;P Na pc?Kto wie...teraz już nie ma takiej wyłączności na gry jak kiedyś - liczy się marketing i pieniądz.Ja bym nie zamykał drzwi - może i będzie na pc...chociaż na pewno nieprędko:P Jeżeli już to z jakąś obsuwą, by gracze-chlebacze mieli przez chwilę ten tytuł na wyłączność.

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26575 dnia: Stycznia 08, 2008, 01:50:43 pm »
Urodziłem się chyba z kilkaset lat zbyt wcześnie heh.
hyh to samo myslim o sobie (naczy ja i heti ;f)

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26576 dnia: Stycznia 08, 2008, 01:52:26 pm »
GaymFAQs sez :
Devil May Cry 4      Capcom      02/05/08      US
Devil May Cry 4     Capcom     02/07/08     AU
Devil May Cry 4     Capcom     02/15/08     EU

Na PC.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26577 dnia: Stycznia 08, 2008, 02:41:21 pm »
Oczywiscie, ze DMC4 wychodzi na PC, tylko, ze z opoznieniem. Ale przy dowolnym God of Warze, to Dante ze swoim przydupasem, co sie zwie, Nero, Nelo, Gay Dude, czy jakos tak, nawet nie mruknie.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26578 dnia: Stycznia 08, 2008, 03:17:17 pm »
Bucu, trochę chaotycznie podałeś źródło ;> czyli na pc wyjdzie w tym samym czasie co na ps3?Dziw bierze:P W God of War nie grałem, więc porównywał nie będę.Nie jestem jakimś wielkim fanem serii DMC,wolę po stokroć serię RE na przykład. Ja po prostu czekam na jakąś porządną produkcję na ps3 Serdż.A Capcom raczej potrafi takową dostarczyć.Po średnim Heavenly sword, które tak zachwalał mi Musiol, czekam na coś, co w końcu mnie ruszy.Bo dobija mnie fakt, że w większości na ps3 gram w gry z PSX, bądź ps2.Dlatego z takim wytęsknieniem wyczekuję czegoś ponadprzeciętnego, jak deszczu na pustyni ;> Poza tym DMC całkiem dobrze się prezentuje (ściągnąłem niedawno final trailer, który sony wrzuciło kilka dni temu do ps store).
« Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2008, 03:18:23 pm wysłana przez emiel_ »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26579 dnia: Stycznia 08, 2008, 03:36:31 pm »
Bucu, trochę chaotycznie podałeś źródło ;> czyli na pc wyjdzie w tym samym czasie co na ps3?Dziw bierze:P
Podałem to, co pisze na gamefaqs (na IGN pisze, że TBA), a osobiście to mnie DMC4 vichy w sumie. Mocno zawiodłem się na DMC2 i 3 po bardzo dobrej części pierwszej, więc raczej w następną nie chce mi się grać. Choć gdyby w DMC4 brał udział Cutscene Dante to gra była by raczej zajebista.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.