Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3268049 razy)

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26500 dnia: Grudnia 29, 2007, 04:57:59 pm »
Solu przerobiles juz Wii?
Nie.
Masz jakies gry zassane?
Nie.
Don't wanna enjoy my bricked Wii.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26501 dnia: Grudnia 29, 2007, 05:00:04 pm »
OK. BTW Bede je wysylal we wtorek... ale nie we wtorek w nowy rok. Tylko dokldnie we wtorek za tydzien :D Raczej na sete bo bede w ten dzien cos jeszcze wysylac ;]

Kurde lepszy jesteś w przekładaniu terminów niż niektórzy wydawcy w przestawianiu premier hehe. Ato jakieś komplikacje, czy powikłania czy poczta niepełnosprawna, czy coś hehe. ;D
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26502 dnia: Grudnia 30, 2007, 08:24:11 pm »
Nie.
Masz jakies gry zassane?
Nie.
A znasz kogos kto endżojuje sie swoim zbrikowanym Wii? Bo ja nie bardzo.
Brika mozesz dostac tylko i wylacznie wtedy gdy na Wii PALowskie wgrasz updejt NTSCowy... wiec zeby uniknac bricka wystarczy grac tyko i wylacznie w palowskie gry... jak to robie ja. Albo nawet latwiej poprostu w gry ktore wymagaja updejta sciagnac w palu... czyi jak narazie to bylo mario strikers i metroid 3 -te 2 ry mialy nowego updejta. Wiec je trzeba miec w palu i z nich zgrac updejta (albo jakiekolwiek inne gry ktore maja updejta -bo wiadomo ze nie tylko na tych dwoch byly ale ogolnie mogles zainstalowac z dowolnej nowej gry nintendo).
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2007, 08:28:39 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26503 dnia: Grudnia 31, 2007, 12:08:56 am »
Nie.
Masz jakies gry zassane?
Nie.
A znasz kogos kto endżojuje sie swoim zbrikowanym Wii? Bo ja nie bardzo.
Na scdev był temat o zbrickowanych Wii przed czystką i trochę tych osób tam było.
Albo nawet latwiej poprostu w gry ktore wymagaja updejta sciagnac w palu... czyi jak narazie to bylo mario strikers i metroid 3 -te 2 ry mialy nowego updejta. Wiec je trzeba miec w palu i z nich zgrac updejta (albo jakiekolwiek inne gry ktore maja updejta -bo wiadomo ze nie tylko na tych dwoch byly ale ogolnie mogles zainstalowac z dowolnej nowej gry nintendo).
Problem jest tylko taki, że SPM i Mario Strikers (oba w PAL) mają tendencje do brickowania niektórych PAL'owskich konsol. A poza tym Nintendo ostatnio jednak zaczęło się przejmować piractwem i ich apdejty zaczynają powoli mieszać w modchipach (szczególnie w Wiikey'u)
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26504 dnia: Stycznia 01, 2008, 01:27:16 am »
Em wszystkiego najlepszego w nowym roku <jeszcze mi petardy w uszach szumią XD>...coś na forum cicho wywiało wszystkich xD czy co?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26505 dnia: Stycznia 01, 2008, 01:31:35 am »
coś na forum cicho wywiało wszystkich xD czy co?
Widać nie wszyscy są no-life'ami ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26506 dnia: Stycznia 01, 2008, 01:54:35 am »
nom az zazdroszcze im ;/

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26507 dnia: Stycznia 01, 2008, 01:55:05 am »
SO RONERY ;_;
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Spec (Wraith)

• Berserker
  • Trololo
    • Rise of the Empire
« Odpowiedź #26508 dnia: Stycznia 01, 2008, 10:41:41 am »
coś na forum cicho wywiało wszystkich xD czy co?

Nie, po prostu transfer został przekroczony i SkwerZone siadło. ;/

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #26509 dnia: Stycznia 01, 2008, 11:30:00 am »
ORLY?No w każdym razie liczyłam,że ktoś będzie jak co roku....no ale widać w tym jest trochę inaczej.Ja tam się cieszę było fajnie^^.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26510 dnia: Stycznia 01, 2008, 04:39:15 pm »
Wróciłem. 2 dni ciągłego chlania, gadania, śpiewania i tańczenia, skończyły się tym, że wylano na mnie ze 2 litry szampana i biegałem po budynku w samych slipach szukając swojego zaginionego klapka. To była dobra impreza.

Koniec. Włożyłem w ten post całą resztkę swojej energii, teraz idę spać i zamulać. Nie chce mi się kończyć nawet tego pos

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26511 dnia: Stycznia 01, 2008, 06:32:04 pm »
Cytat: Tantalus
...że wylano na mnie ze 2 litry szampana...
I wchłonąłeś go przez skórę.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
« Odpowiedź #26512 dnia: Stycznia 01, 2008, 06:47:47 pm »
hahahaha to samo chciałam powiedzieć XD Goha,a mnie jakoś spokojnie minął sylwek tak w miarę

Offline Spec (Wraith)

• Berserker
  • Trololo
    • Rise of the Empire
« Odpowiedź #26513 dnia: Stycznia 01, 2008, 06:59:39 pm »
a mnie jakoś spokojnie minął sylwek tak w miarę

Mi także. Głównie siedziałem sobie w domu ze swoimi starymi, tylko przed północą wyszedłem, żeby popatrzeć na puszczane fajerwerki...

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26514 dnia: Stycznia 01, 2008, 08:14:18 pm »
to ja mialem fajniej bo to ja je puszczałem ;]

Offline Spec (Wraith)

• Berserker
  • Trololo
    • Rise of the Empire
« Odpowiedź #26515 dnia: Stycznia 01, 2008, 08:46:15 pm »
Wolę nie puszczać fajerwerków i zostać uznanym przez (niektórych) osiedlowych kumpli za tchórza niż puszczać i potem parę dni (tygodni?) spędzić w szpitalu, bo bym miał ostro poparzone ręce i w ogóle... Ech... Ale lubię sobie popatrzeć na fireworksy, nie powiem.

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26516 dnia: Stycznia 01, 2008, 09:03:47 pm »
wiesz jak dokleisz dopowiednio długi ląd do petardy to napewno ci rąk nie urwie ;]

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #26517 dnia: Stycznia 01, 2008, 09:21:00 pm »
Co dokleisz? O_o
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26518 dnia: Stycznia 01, 2008, 09:22:23 pm »
zeby sobie zrobic krzywde petardą, to trzeba chyba byc inwalidą jeszcze przed jej uzyciem.

Zell - ląd. To takie cos, co nie jest morzem. Dlugo sie pali, wiec mozesz daleko uciec zanim wybuchnie.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 01, 2008, 09:26:55 pm wysłana przez Siergiej »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
« Odpowiedź #26519 dnia: Stycznia 01, 2008, 11:10:03 pm »
Zell - ląd. To takie cos, co nie jest morzem. Dlugo sie pali, wiec mozesz daleko uciec zanim wybuchnie.
A.
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"