Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3266341 razy)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26380 dnia: Grudnia 14, 2007, 09:10:01 am »
czy to, ze własnie zaklepałem bilet na koncert Iron Maiden na 7 sierpnia, na dzien przed oficjalna sprzedarza biletów, oznacza ze jestem pojebany...??
Tak. Enjoy your fake ticket.
bo koncert to wymysł fanów :]

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26381 dnia: Grudnia 14, 2007, 10:35:43 am »
;( Jestescie dla mnie tacy niemili , zraniliscie mą dusze tak głeboko ze chyba odejde :(

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26382 dnia: Grudnia 14, 2007, 10:43:16 am »
;( Jestescie dla mnie tacy niemili , zraniliscie mą dusze tak głeboko ze chyba odejde :(
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26383 dnia: Grudnia 14, 2007, 12:11:20 pm »
czy to, ze własnie zaklepałem bilet na koncert Iron Maiden na 7 sierpnia, na dzien przed oficjalna sprzedarza biletów, oznacza ze jestem pojebany...??
Tak. Enjoy your fake ticket.
bo koncert to wymysł fanów :]

wlasnie sek w tym ze nie ;p zreszta co mi tam. ostatnio same dziwne rzeczy kupuje.

no i hói ....??
Kame Hame Ha

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26384 dnia: Grudnia 14, 2007, 12:26:26 pm »
Smogu, kuźwa, podobnie jak Morchol, widzę w tej chmurze króliczka ;/ a przecież nic dzisiaj nie piłem...BTW - co masz do sąsiada? ;>

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26385 dnia: Grudnia 14, 2007, 01:36:53 pm »
....sasiada?? cos mnie ominęło??
Kame Hame Ha

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26386 dnia: Grudnia 14, 2007, 01:47:49 pm »
te co to znaczy 'desu' bo jest taki motyw ze w pewnym anime panienka po kazdym zdaniu mowi -desu ;x

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26387 dnia: Grudnia 14, 2007, 01:50:31 pm »
Smoku - Twój opis na gg ;> Ja odgrzewam stare tytuły(z psx) na ps3 :D

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26388 dnia: Grudnia 14, 2007, 01:57:12 pm »
te co to znaczy 'desu' bo jest taki motyw ze w pewnym anime panienka po kazdym zdaniu mowi -desu ;x
Tant bedzie na bank wiedział. mi sie tylko wydaje, ze to nic nie znaczy. w zdaniu

kore wa neko desu - to jest kot
watashi wa smogu desu

desu jest czyms w rodzaju zaimka zwrotnego...?? ale Tant to niech potwierdzi

//
emiel_ skad zes moj numer dorwal ;p a tak btw - mam hm. blokade zalozona i odrzuca mi wszystkich co ich  na liscie nie mam. swietne zabezpieczenie przed spamem ;p

//sasiad...? a to cytat z "Dnia Swiera"
« Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2007, 01:57:43 pm wysłana przez Smogu »
Kame Hame Ha

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26389 dnia: Grudnia 14, 2007, 02:00:17 pm »
Ależ ja doskonale wiem, że to z Koterskiej trylogii :D Myślałem tylko,że masz już dość akademickich sąsiadów ;) A numer chyba znajduje się na stronce.Dodałem co ważniejsze osoby :P Co nie znaczy, że muszę się do nich odzywać,nie bój się o to:> Ja tylko obserwuję.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26390 dnia: Grudnia 14, 2007, 04:03:11 pm »

To tak jak ja na moim nieszczęsnym speach contest'cie z japońskiego hehe.

Tant bedzie na bank wiedział. mi sie tylko wydaje, ze to nic nie znaczy. w zdaniu

kore wa neko desu - to jest kot
watashi wa smogu desu

desu jest czyms w rodzaju zaimka zwrotnego...?? ale Tant to niech potwierdzi

Zajrzelibyście do mojej pierwszej lekcji japońskiego we wiadomym temacie i byście wiedzieli. Desu to nie zaimek zwrotny, to czasownik i oznacza "być". Konkretnie jest to jego forma grzecznościowa. W rzeczonej formie, na końcu zdania bardzo często pojawia się albo "desu" albo "~masu".

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26391 dnia: Grudnia 14, 2007, 04:11:38 pm »
(...) Ja tylko obserwuję.
Zastanawiam się co jest ciekawego w obserwowaniu ludzi na swojej liście gg. Może jeszcze spisujesz kto i o jakiej godzinie zmienił status ? ;] Zresztą to ty masz gg ? ;O
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26392 dnia: Grudnia 14, 2007, 04:34:20 pm »
G-1, to było pół żartem :) Nie, nie mam gg.Istnieją na świecie inne komunikatory, w których możesz dodawać znajomych z gg :D

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26393 dnia: Grudnia 14, 2007, 05:13:37 pm »
O RLY ?
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #26394 dnia: Grudnia 14, 2007, 06:29:10 pm »
Zajrzelibyście do mojej pierwszej lekcji japońskiego we wiadomym temacie i byście wiedzieli. Desu to nie zaimek zwrotny, to czasownik i oznacza "być". Konkretnie jest to jego forma grzecznościowa. W rzeczonej formie, na końcu zdania bardzo często pojawia się albo "desu" albo "~masu".
ja tam nie zagladam bo mnie tak z deka nie ciagnie do dzaponi jak was bylem poprostu ciekaw dlaczego przetlumaczyli caly dialog panienki ale na koncu zostawili -desu ;f i nadal nie kumam czemu ;x

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26395 dnia: Grudnia 15, 2007, 04:55:51 pm »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26396 dnia: Grudnia 17, 2007, 01:31:42 pm »
Glenisz, mordo Ty moja, mój Ty przechowco materii - Twoje pomysły bywają nieocenione :P

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26397 dnia: Grudnia 17, 2007, 01:33:32 pm »
Glenisz, mordo Ty moja, mój Ty przechowco materii - Twoje pomysły bywają nieocenione :P
Mamooo on sie przezywa!!!

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26398 dnia: Grudnia 17, 2007, 01:45:06 pm »
Dobrze, już dobrze...to jak ja mam mówić, Panie Glenn?:>a może: "paniczu" ? :P

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon