Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3263900 razy)

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26200 dnia: Listopada 25, 2007, 06:29:04 pm »
Hey Musiol, gdzie powiesiłeś Nariko ? ;]
na krzyżu...

a tak na powaznie, plakatów nie wieszam od kiedy ukończyłem 12 lat

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26201 dnia: Listopada 25, 2007, 06:45:17 pm »
Hehe ja tam go z gazety nawet nie wyciągnąłem, takie czasopismowe pseudoplakaty mi się nigdy nie podobały.
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26202 dnia: Listopada 26, 2007, 03:46:27 pm »
http://uk.youtube.com/watch?v=asRrbVCl-1E - sauce plz. Jedynie wiem, że utwór jest przez Audioslave zrobiony, ale nicholery nie znam tytułu.
« Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2007, 03:47:09 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26203 dnia: Listopada 26, 2007, 04:06:30 pm »
Jedynie wiem, że utwór jest przez Audioslave zrobiony, ale nicholery nie znam tytułu.

You failed

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26204 dnia: Listopada 26, 2007, 05:36:23 pm »
Jedynie wiem, że utwór jest przez Audioslave zrobiony, ale nicholery nie znam tytułu.

You failed
Reverse-fail - czasem mi nie chcą działać komentarze. Są zwinięte, oznaczone jako spam, a jak chcę je rozwinąć to mi błąd wyskakuje ;/
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26205 dnia: Listopada 26, 2007, 07:37:55 pm »
Butzu wez mi podaj chronologicznie jak wydane zostal feniksy łrajty... bo kazdy ma jakis wyje*any tytul i nie mam pojecia ktory jest pierwsza czescia a chce sobie zaczac przechodzic wszystkie po kolei... bo na wikipedii patrzalem ale jakos dziwnie to tak pisz ;/

EDIT:::

o! w sumie to namalowalem cos takiego na jednej z wikipedii... Dobra to kolejnosc?
# 3.1 Phoenix Wright: Ace Attorney
# 3.2 Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All
# 3.3 Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations
# 3.4 Apollo Justice: Ace Attorney
« Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2007, 07:38:26 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #26206 dnia: Listopada 26, 2007, 07:44:57 pm »
dobra ;]

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26207 dnia: Listopada 27, 2007, 12:17:52 am »
Wsiego najlepszego elfik.Wsiego najlepszego Ronin. Z dedykacją dla Was 7012. Children of Bodom - [Follow the Reaper] Children of Decadence    \m/

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26208 dnia: Listopada 27, 2007, 12:37:27 am »
siorce (elfniętemu mogowi) to raczej z dedykacją można jakiegoś Myiaviego (czy jak sie to tam pisze). w każdym razie biedna siedzi w Poznaniu, odcięta od netu i sobie na SZ wejdzie dopiero jak na swieta do domu wróci ;f zesz"kurczaczek"fak trzeba bedzie dzis do niej zadzwonic i złożyc jakies tam zyczenia. w końcu od dzis przestała byc nastolatka, wiec można ją troche podobijac hehehehe :P
Kame Hame Ha

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26209 dnia: Listopada 27, 2007, 01:45:40 am »
Children of Bodom - [Follow the Reaper] Children of Decadence    \m/
Łał...tym zrehabilitowałeś się w moich oczach...Już się bałem, żeś kolejny weeaboo.
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26210 dnia: Listopada 27, 2007, 05:47:08 pm »
Pffff...Bucu zrehabilitowałem?Teraz spać nie będę mógł z wrażenia o Panie ;> Za to Ty straciłeś w moich,gdy zobaczyłem w Twoim profilu na last.fm, że namiętnie słuchasz ich ostatniej płyty-największego g****na jakie COB wydali,szkoda gadać.

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26211 dnia: Listopada 27, 2007, 05:54:41 pm »
Pffff...Bucu zrehabilitowałem?Teraz spać nie będę mógł z wrażenia o Panie ;> Za to Ty straciłeś w moich,gdy zobaczyłem w Twoim profilu na last.fm, że namiętnie słuchasz ich ostatniej płyty-największego g****na jakie COB wydali,szkoda gadać.
Nie mam pojęcia o jakiej płycie mówisz, bo nie mam poukładanych tych utworów albumowo tylko wszystko wrzucone w jeden folder ;]
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26212 dnia: Listopada 27, 2007, 06:04:54 pm »
"Are You dead yeat?" zeszłoroczny pretendent do największego g****na jakie zostało wydane :> I nie,żeby to było tylko moje zdanie...ja zatrzymałem się na "Hatebreeder", czasami jeszcze zdzierżę przedostatni album.Coż,należy sobie uświadomić,że czasy świetności Children of Bodom przeminęły (ciekawe,czy bezpowrotnie:P)

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26213 dnia: Listopada 27, 2007, 06:08:04 pm »
"Are You dead yeat?" zeszłoroczny pretendent do największego g****na jakie zostało wydane :> I nie,żeby to było tylko moje zdanie...ja zatrzymałem się na "Hatebreeder", czasami jeszcze zdzierżę przedostatni album.Coż,należy sobie uświadomić,że czasy świetności Children of Bodom przeminęły (ciekawe,czy bezpowrotnie:P)
Meh...mi się tam parę utworów z Are You Dead Yet podoba, zresztą teraz w sumie CoB słucham tylko wtedy, kiedy cała reszta mi się nudzi ;]
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26214 dnia: Listopada 27, 2007, 06:09:19 pm »
Tja, zawsze musi postawić kropkę nad i. Już się nie tłumacz :P

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26215 dnia: Listopada 27, 2007, 06:28:31 pm »
Tja, zawsze musi postawić kropkę nad i. Już się nie tłumacz :P
LOLWUT ? Niby po co bym się miał tłumaczyć ? Mi poprostu wisi czy jakiś album jest uważany za gówniany czy dobry, a zespoły lepsze od CoB znalazłem już jakieś pół roku temu.
in during shistorm, in b4 continued shitstorm
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26216 dnia: Listopada 27, 2007, 08:12:26 pm »
LOLWUT ? Niby po co bym się miał tłumaczyć ? Mi poprostu wisi czy jakiś album jest uważany za gówniany czy dobry

Bucu, ja mam podobnie z Nightwish'em. "Tru" fani gadają, że po płycie Once ten zespół upadł. A płyta Once to chyba moja ulubiona w tej chwili, jest tam 5 bardzo dobrych kawałków i ze dwa całkiem niezłe. "Tru" fani gadają też, że Nightwish umarł po tym, jak Tarja odeszła, ale ja ich ostatni popowy kawałek, czyli Amaranth, wrzuciłem sobie na empetszy, bo to bardzo ładna piosenka.

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #26217 dnia: Listopada 27, 2007, 08:29:59 pm »
wy sie cieszcie, ze nie musicie  sie tłumaczyć TRU fanom Metalliki dlaczego wam sie podoba Load i kawałki takie jak Bleeding Me czy Hero Of The Day... tragedią jest wdac sie w dyskusje z kims kto na muzyke inna niz trash ma klapki na oczach i twierdzi, ze Metallica skończyła sie na ...And Justice... lub względnie Black Albumie ;/ a IMO Load to jedna z ich lepszych plyt. ale co tam. nigdy nie uważałem sie za TRU fana, tylko fana po prostu ;f to tak samo zreszta jak z nowym projektem Nicka Cave. jedni go jezdza, inni ubóstwiaja ;/
Kame Hame Ha

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #26218 dnia: Listopada 27, 2007, 08:30:50 pm »
LOLWUT ? Niby po co bym się miał tłumaczyć ? Mi poprostu wisi czy jakiś album jest uważany za gówniany czy dobry

Bucu, ja mam podobnie z Nightwish'em. "Tru" fani gadają, że po płycie Once ten zespół upadł. A płyta Once to chyba moja ulubiona w tej chwili, jest tam 5 bardzo dobrych kawałków i ze dwa całkiem niezłe. "Tru" fani gadają też, że Nightwish umarł po tym, jak Tarja odeszła, ale ja ich ostatni popowy kawałek, czyli Amaranth, wrzuciłem sobie na empetszy, bo to bardzo ładna piosenka.
Nie ma się co dziwić gdy nagle odchodzi wokalistka z którą zespół był przez 10 lat i która miała głos bardzo specyficzny, którego nie da się powtórzyć. Tarja miała głos operowy a Anette popowy, każda z nich różni się od siebie. Też wolę Tarje ale kawałki z Dark Passion Play nie są złe, a płyta jest bardzo ceniona.
« Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2007, 08:34:02 pm wysłana przez RadicalDreamer »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26219 dnia: Listopada 27, 2007, 10:30:53 pm »
Radical, ruszyłeś Nightwisha,więc się odezwę:P Nie wiem co masz na myśli mówiąc "tru-fan".Akurat ten zespół poznałem gdzieś w okolicach 1999roku.I nigdy nie twierdziłem,że NW upadł po "Once".Upadł już NA "Century child" :> Z "Once" jedynie "Ghost love score" przełknę.Reszta - wybacz,ale popowe pizdu-pizdu w stylu "Wish i had..." i "Dark chest of..." jakoś mają się nijak do, powiedzmy "Dead boy's poem" z 2000r. Przepraszam,że w offtopie piszę,ale tutaj temat NW został poruszony:> Co do nowej płyty- uznaję ją za LEPSZA od "Once".Temat NW mógłbym jeszcze długo wiercić,ale nie chcę przynudzać.Miłego wieczoru.
 KOREKTA: sorki radical, słowa moje powinny zostać skierowane do Tanta, nieopatrznie czytałem,to ,co wkleiłeś.Co do głosów zgadzam się.Najaważniejsze,że Tuomas ma teraz swobodę komponowania,bo to co wyczyniał p.Cabuli, woła o pomstę do nieba.Co do "Dark passion play" - pierwszy kawałek,ten 13minutowy jest najciekawszy.Jeżeli ktoś chce o NW pogadać,to może przejść na wątek o muzyce-z chęcią pogadam.
« Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2007, 10:36:57 pm wysłana przez emiel_ »