[trolling on]
Mieliśmy mocną grupę, a to nie fart, tylko dowód na to, że mamy świetną drużynę na światowym poziomie i doskonałego trenera, dzięki któremu na pewno zdobędziemy mistrzostwo europy (a może i świata). A w meczu pokazaliśmy klasę, Polska grała niczym za dawnych dobrych lat.
[trolling off]
[blog=apropo DS'a]
Worms: Open Warfare 2 jest megafpytne. Jedna z najlepszych gier na DS'a z całą pewnością, w zasadzie gra doskonała, jeżeli ktoś lubi wormsy. Od wczoraj cisnę w to trochę przez WiFi i gra się świetnie, prawie tak dobrze, jak z kumplami na nudnych wykładach.
Big Brain Academy też rządzi, bije na głowę te głupie Brain Age'e. Wczoraj kumple w to u mnie cisnęli i próbowali pobić mój rekord (który dzisiaj zresztą poprawiłem i teraz wynosi 1897g).
DSLinker nie jest taki fajny, jak mi się wstępnie wydawało. Kilka razy miałem tak, że obecność jakiejś gry na dysku, blokowała możliwość włączania innych. No i przez Contra 4 musiałem formatować DSLinkera, bo mi się zaczęły klonować save'y bez powodu. Krótko mówiąc, nie był to taki udany zakup.
[/blog]
[blog=aktualne zakupy]
Kupiłem dzisiaj dwie rzeczy. Po pierwsze, kupiłem Eye Toy'a + Sega Superstar. 104 PLN, wraz z przesyłką, czyli nie tak źle. Po drugie, od jakiegoś podejrzanego mietka kupiłem PSX'a z dwoma memorkami i jeszcze garścią fantów, za stówę. Oferta spoko, ale to jakiś typ spod ciemnej gwiazdy, więc pewnie konsola jest kradziona i z przemytu albo to sama obudowa z kamieniami w środku hehe...
[/blog]
[blog=uczelnia]
Łah, jutro mam kolokwium z geologii. Pewnie do późnej nocy będę dzisiaj zakuwał cechy poszczególnych minerałów i skał, bo jutro dostanę kilka bryłek i będę musiał powiedzieć co to jest. Nie ma to jak nauka interesujących rzeczy...
[/blog]
[blog=poi]
Łah, jestem mistrzem, umiem już tyle tricków poi, że już nie wiem czego się mam uczyć. Co coś zacznę robić, to od razu mi wchodzi, a w zasadzie, długo się tym nie bawię. Niedługo będę zamawiał takie normalne poi z kevlaru, co by móc fireshow zrobić.
[/blog]
Dobra, teraz przez tydzień się mogę nie odzywać...