Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3261401 razy)

emiel_

• Gość
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26060 dnia: Listopada 17, 2007, 07:45:00 pm »
Musiol, nie wiem skąd masz PS3, po Twoim poście wrzuciłem FF VIII do chlebaka i śmiga aż miło :] Dla pewności sprawdziłem wszystkie inne Finale od I do XII i również działają. Firmware od jakiegoś czasu mam najnowszy (2.0). Nie wiem też o różnicach w "emulacji" gier z PS1/2 na różne wersje PS3.Dodam, iż posiadam PS3 60GB i jedyną istotną różnicą dla mnie był brak wyjść na memory stick i resztę.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26061 dnia: Listopada 17, 2007, 10:26:03 pm »
Hehehe, dziś przyciełęm lekko włosy, choć miałem już na tyle długie aby je związać z tyłu, lub zrobić kucyki (jak kto woli). Teraz mam takie długie, że jak je przeczesuje pod włos czuję tylko gładką skórę. ;] Zajebiście to wygląda hehe, nieco kyberpunkowo może nawet, może kiedyś wstawię sobie jakieś śrubki ... ;]

Jeszcze je kiedyś zapuszczę (na razie niech odpoczną), utlenię i załatwię soczewki w kolorze mako. ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2007, 10:32:08 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26062 dnia: Listopada 17, 2007, 10:44:52 pm »
ja jak będe obicianal moje to pierw utlenie na biało. i będę Wiedźmin xD:P

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26063 dnia: Listopada 17, 2007, 10:59:25 pm »
zgodnie z serialem wiedzmin musialbys odrazu miec w tym czarne pasemka i czarną brode bo bylbys nieoryginalny ;]

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26064 dnia: Listopada 17, 2007, 10:59:53 pm »
emiel_ - z Media Markt ;) FF VIII mas platynę? Bo ja mam pierwsze wydanie i nie działa ;/ szlag by to trafił.
60GB? przecież ta wersja ma wejście na karty rozszerzeń, to 40GB nie ma.

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26065 dnia: Listopada 18, 2007, 12:08:06 am »
Musiol, ja WIEM, że to wersja 60GB ma te wejścia i właśnie dlatego ją zakupiłem.Troszkę źle zdanie sformułowałem. Co do FF VIII - tak ,mam platynową, to mój drugi egzemplarz, gdyż pierwszy dawno temu pożyczyłem koledze i niestety jego siostra w przypływie   
 nerwów połamała dwie z płyt. Tak więc musiałem zakupić nowy egzemplarz VIIIki, która przecież platyną stała się dosyć szybko :>
 Sorki, że tak późno odpisuję,ale LoM wciągnęła mnie nieziemsko.Myślisz,że róźnica jest w tym,czy gra jest w platynie czy nie?To zastanawiające...Nie wiem,póki co na moim chlebaku śmigają wszystkie gry kwadratowych (ku mojej uciesze), choć gdy kupiłem konsolę (jakieś dwa tygodnie po premierze w Europie) to nie było tak różowo - połowa gier z mojej kolekcji się nie odpalała. Po aktualkach w końcu jest ok.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26066 dnia: Listopada 18, 2007, 12:11:16 am »
emiel_ - jak widać dla konsoli to jest wielka różnica, bo ja mam czarny ekran ... ale zawsze można grać na emu ;)
btw, nie wytrzymałem, kupiłem Castlevania: SotN przez PS Store... tylko 9,99$ ;)

BTW, podaj swój PSN ID ;)
« Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2007, 12:12:42 am wysłana przez Musiol »

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26067 dnia: Listopada 18, 2007, 12:15:20 am »
Musiol tylko się nie śmiej - mam konsolę już grubo ponad pół roku, a jeszcze się tam nie zarejestrowałem:))) Leń ze mnie,miałem to zrobić ostatnio ale kobieta chyba mnie "rozproszyła" i zająłem się wtedy czym innym...Bardziej na poważnie, niebawem to zrobię bo co jak co,ale GT w HD nie zamierzam przegapić :P Swoją drogą, jaki masz tv?

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26068 dnia: Listopada 18, 2007, 12:53:13 am »
Samsung LE27S71b, dla mnie wystarczające ;)

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26069 dnia: Listopada 18, 2007, 01:07:26 am »
Aleś Ty dokładny :)))) Chciałem tylko wiedzieć czy HD czy zwykły.Dla mnie przesiadka na High Definition była równoległa z zakupem PS3. Szok przeżyłem wtedy niemały:> Ja mam Toshibę 32calową BTW. Teraz oglądam sobie wywiady z twórcami Wiedźmina,lol.

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26070 dnia: Listopada 18, 2007, 12:03:37 pm »
brak komentarzy dotyczących meczu? dziwne xD:P

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26071 dnia: Listopada 18, 2007, 12:06:43 pm »
co mecz ? jaki mecz?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26072 dnia: Listopada 18, 2007, 01:33:41 pm »
brak komentarzy dotyczących meczu? dziwne xD:P

Pewnie dlatego ze kazdy rozsadny czlowiek ktory zna sie na pilce noznej doskonale wie ze jestesmy ciency jak pingpong i owszem cieszy ze bedziemy na ME choc w sumie to z drugiej strony jebi*e to mnie niesamowicie. Jestesmy ciency jak japierd*le... oczywiscie wczorajszy mecz byl jak zwykle w przypadku naszej reprezentacji tak chujowy ze gorszego meczu dawno nie widzialem (w glowie mam jedynie wiekszosc innych meczy nazej reprezentacji ktore moglyby byc porownywalne). Wyszlismy z grupy bo mielismy grupe zajebiscie slaba i na nasze szczescie okazalo sie ze portugalia jest cienka jak barszcz -przegrywaja z nami ledwo wygrywaja z jakimis armeniami etc.
Kur*a my jestesmy tak ciency ze to az smutne :/
Tak jak w przypadku MŚ2006 dostalismy sie b mielismy cienka grupe, narod jest wniebowziety i mysli ze jestesmy zajebisci jedziemy do austrii i szwajcarii po brazowy medal a oczywiscie z grupy nie wyjdziemy i narod jak zwykle bedzie zawiedziony o zakladl sobie bbog wie co trener pojdzie do zwolnienia... no i ogolnie historia sie bedzie powtarzac!

Pozdro dla tych ktorzy z fascynacja ogladali wczorajszy mecz bo ja gdybym nie byl lekko pijany to pewnie bym na nim umarl... jak to mi napisal kumpel na GG:
a ten tak chujowego mecza dano nie wiedzialem macieju ;]
(Sobota 17.11.2007 23:19)
i zamiast patrzec gralem w hearts of iron 2 ;/ ale chuz z tym udalo sie niedojebom bo trafili na jeszcze wiekszych niedojebow ;]
Ofkoz takie samo zdanie mam :/

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26073 dnia: Listopada 18, 2007, 08:22:11 pm »
Nie mielismy slabej grupy.

Mielismy farta ;]

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26074 dnia: Listopada 18, 2007, 08:56:51 pm »
[trolling on]
Mieliśmy mocną grupę, a to nie fart, tylko dowód na to, że mamy świetną drużynę na światowym poziomie i doskonałego trenera, dzięki któremu na pewno zdobędziemy mistrzostwo europy (a może i świata). A w meczu pokazaliśmy klasę, Polska grała niczym za dawnych dobrych lat.
[trolling off]

[blog=apropo DS'a]
Worms: Open Warfare 2 jest megafpytne. Jedna z najlepszych gier na DS'a z całą pewnością, w zasadzie gra doskonała, jeżeli ktoś lubi wormsy. Od wczoraj cisnę w to trochę przez WiFi i gra się świetnie, prawie tak dobrze, jak z kumplami na nudnych wykładach.

Big Brain Academy też rządzi, bije na głowę te głupie Brain Age'e. Wczoraj kumple w to u mnie cisnęli i próbowali pobić mój rekord (który dzisiaj zresztą poprawiłem i teraz wynosi 1897g).

DSLinker nie jest taki fajny, jak mi się wstępnie wydawało. Kilka razy miałem tak, że obecność jakiejś gry na dysku, blokowała możliwość włączania innych. No i przez Contra 4 musiałem formatować DSLinkera, bo mi się zaczęły klonować save'y bez powodu. Krótko mówiąc, nie był to taki udany zakup.
[/blog]

[blog=aktualne zakupy]
Kupiłem dzisiaj dwie rzeczy. Po pierwsze, kupiłem Eye Toy'a + Sega Superstar. 104 PLN, wraz z przesyłką, czyli nie tak źle. Po drugie, od jakiegoś podejrzanego mietka kupiłem PSX'a z dwoma memorkami i jeszcze garścią fantów, za stówę. Oferta spoko, ale to jakiś typ spod ciemnej gwiazdy, więc pewnie konsola jest kradziona i z przemytu albo to sama obudowa z kamieniami w środku hehe...
[/blog]

[blog=uczelnia]
Łah, jutro mam kolokwium z geologii. Pewnie do późnej nocy będę dzisiaj zakuwał cechy poszczególnych minerałów i skał, bo jutro dostanę kilka bryłek i będę musiał powiedzieć co to jest. Nie ma to jak nauka interesujących rzeczy...
[/blog]

[blog=poi]
Łah, jestem mistrzem, umiem już tyle tricków poi, że już nie wiem czego się mam uczyć. Co coś zacznę robić, to od razu mi wchodzi, a w zasadzie, długo się tym nie bawię. Niedługo będę zamawiał takie normalne poi z kevlaru, co by móc fireshow zrobić.
[/blog]

Dobra, teraz przez tydzień się mogę nie odzywać...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26075 dnia: Listopada 18, 2007, 09:11:01 pm »
Dobra, teraz przez tydzień się mogę nie odzywać...
I tak nikt nie czyta Twoich postow ;p

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26076 dnia: Listopada 18, 2007, 09:17:15 pm »
Ktoś czyta Siergiej, ktoś czyta :P Szczególnie te filozoficzne wywody.Jutro poniedziałek,ehh... jako człowiek pracy już dzielnie wypatruję kolejnego piątku :>

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26077 dnia: Listopada 18, 2007, 09:59:56 pm »
a ja w poniedziałki mam wolne na uczelni  ^_^  za to w czwartki zapierdol od rana do wieczora ;/

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26078 dnia: Listopada 18, 2007, 10:05:42 pm »
Glenn, skoro chcesz być wykształciuchem IV (czy którejśtam już) RP, to nie ma że boli. Zapier**ol musi być ;> Ja póki co trzymam ciekawą pracę w U.K. Dalsze studia planuję już tutaj i to dopiero będzie zapier**ol. Studia+praca na pełnym etacie + żona (już niebawem) która lubi sobie pomarudzić.A przecież jeszcze będzie trzeba znaleźć czas,by pokrać w ukochane RPGi, ew. posiedzieć na SZ...

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
« Odpowiedź #26079 dnia: Listopada 18, 2007, 11:43:01 pm »
Jak powiesz zonie ze cie głowa boli to bedzie czas na rpgi ;]