Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3262610 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26020 dnia: Listopada 14, 2007, 01:47:14 pm »
Brain-gówna na DS-a to wspaniale gry ;/
Co za koles go kupil za 600 stow? Chichot
Cichaj. To byl Lite z calym zestawem.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26021 dnia: Listopada 14, 2007, 02:04:14 pm »
No, jak masz router, to musisz odblokować porty odpowiednie, żeby eMule mógł normalnie działać. Na Low ID, to ty se możesz majtki ściągnąć co najwyżej, a nie gry na DS'a heh...
Ja mam przekierowane porty i działało tak ładnych parę miechów, ale ostatnio jakaś hujnia z serwerami się porobiła i zbiegło się to z tym, że nagle mam low id, sprawdziłem ustawienia na routerze, przekierowanie jest, więc zmieniłem porty w ustawieniach emula i potem na routerze i dalej ni hu hu. Próbowałem nawet z Upnp i dalej mam low id pomimo, że porty mam zwolnione. ;/
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26022 dnia: Listopada 15, 2007, 06:56:07 pm »
No w sumie to lepsze niz milion shooterchujni na X360... wogole ostatnio widze ze kazda "spoko" gra to shooter FPP... szczegolnie to widoczne na 360... tragedia w ch*;/

Co za koles go kupil za 600 stow? Chichot
Cichaj. To byl Lite z calym zestawem.
Caly zestaw czyli co? Nagrywarka R4, karta microsd 2gb, headset, 5 dodatkowych stylusow i 10 naklejek na ekran, i jakis conector do neta ?

Jaki masz rekord? Ja dzisiaj osiągnąłem 1782g, kategoria A i jestem porównywany do Sherlocka Holmesa hehehe...
Hehe to dobrze cie wyjebalo :] Ja mialem chyba B+ czy B- najlepiej z tego co pamietam ale dawno juz w to gralem :] wiecej moja tesciowa w to łoiła ;] Wogole przez te gre moj nds byl u dziewczyn w domu przez kilka tygodniu botesciowa meczyla -ale pozniej sie na tetrsa przezucila :]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26023 dnia: Listopada 15, 2007, 07:54:55 pm »
Wa...trochę mnie nie było a wy już rozrabiacie ;P.
No tak po za tym pogoda zaczyna mnie wkurzać...śnieg zechciał padać i teraz mam przesrane w robocie.Zamarzam...nie mówiąc już o tym,że przez te mrozy się przeziębiłam.Na całe szczęście pracuje tylko do grudnia a potem rzucam tą robotę w cholerę i robie sobie wolne ;P.<mumble>Może sobie nadrobię zaległości przez trzy miechy wolnego hehehe<mumble>

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26024 dnia: Listopada 15, 2007, 07:56:48 pm »
Tylko zasiłek sobie załatw jak możesz. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
« Odpowiedź #26025 dnia: Listopada 15, 2007, 07:57:52 pm »
Heh nie da rady ;/

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26026 dnia: Listopada 15, 2007, 09:27:04 pm »

Idź grać w Halo synku hehe...

Hehe to dobrze cie wyjebalo :] Ja mialem chyba B+ czy B- najlepiej z tego co pamietam ale dawno juz w to gralem :] wiecej moja tesciowa w to łoiła ;] Wogole przez te gre moj nds byl u dziewczyn w domu przez kilka tygodniu botesciowa meczyla -ale pozniej sie na tetrsa przezucila :]

Ta, ale już mi się znudziło. Przez pewien czas cisnąłem naprawdę dużo, kilka godzinek dziennie, bo się z kumplem ścigaliśmy. No ale teraz mam ponad 1800g nabite, kategoria A, więc raczej mnie nie dogoni nikt hehe. Swoją drogą, BBA IMO naprawdę pomaga się człowiekowi skupić i efektywniej korzystać z mózgu. Coś jednak w tym jest.

robotę w cholerę i robie sobie wolne ;P

Wyjedź na wyspy. Teraz nie wakacje, to może nie będzie tylu polaków... ... a zresztą, kogo chcę oszukać, na wyspach już dużo brytyjczyków nie zostało....

Tak apropo, to dosyć ogólnie planuję na początku wakacji pojechać do Szkocji albo Irlandii. Zarabiać? Może też, ale stwierdziłem, że chcę sobie chwilę pożyć na wyspach, aby sobie język poprawić. Wiadomo, angielski znam biegle, ale ciągle mam barierę językową (w szczególności podczas rozmów z native speakerami), a do tego, szkocki akcent to prawdziwy "lans", a nie taki słowiańsko-amerykański jaki mam teraz....

EDIT::

Wszystkiego najlepszego, ty mały, prześmiewczy, zwyrodniały popleczniku Billa Gatesa...
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2007, 12:48:26 am wysłana przez Tantalus »

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26027 dnia: Listopada 16, 2007, 10:56:38 am »

;_;

A i wszystkiego najlepszego, Serdż.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26028 dnia: Listopada 16, 2007, 12:58:21 pm »
Wszystkiego najlepszego Serdż. ;] I żebys dostał nowego DSa na urodziny hehe. ;F

Edit: Dobra mam już znowu swoje High ID, teraz to co innego ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2007, 01:04:38 pm wysłana przez G-1 »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26029 dnia: Listopada 16, 2007, 04:58:34 pm »
Senk Ju, jak to mowia w Szwajcarni, czy gdzies tam.

No w sumie to lepsze niz milion shooterchujni na X360... wogole ostatnio widze ze kazda "spoko" gra to shooter FPP... szczegolnie to widoczne na 360... tragedia w ch*;
Ze szczegolnym wksazaniem na Assasin's Creed i Mass Effect. O PGR 4 nawet nie wspominajac, bo to tak sztampowy shooter, ze "tragedia w ch*j" po prostu ;/

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #26030 dnia: Listopada 16, 2007, 05:15:00 pm »
no akurat ass efect to jest shootan rpg więc prawie ;] a xbox generalnie jest bez sensu, bo wszystkie gry prędzej czy później lądują z niego na pc albo pstriple ;/
enyłej wszystkiego najlepszego i wesołego nie grania w contre 4, ninja gaiden ds demo i cooking mame 2 ;] HA!

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26031 dnia: Listopada 16, 2007, 05:32:25 pm »
Wszystkiego najlepszego serdż... zycze ci abys na urodziny dostal PCta! Tfu X-boxa nowego :]

Ze szczegolnym wksazaniem na Assasin's Creed i Mass Effect. O PGR 4 nawet nie wspominajac, bo to tak sztampowy shooter, ze "tragedia w ch*j" po prostu ;/
No i pewnie dlatego ze Assasin Creed nie jest shooterem fpp przez niektore media dostal tak niskie oceny ;/ Jakby byl shooterem to by byl super hello xboks friendem i dostalby 10 od kazdego.

Macki wlaczylem sobie wczoraj kontre 4 tak na polgodziny... no i "kurczaczek" zlowiek dopiero widzi teraz jakim leszczem sie zrobil przez to ze producenci robia teraz takie latwe gry dla leszczy... przeciez ja na normalu nie przeszedlem pierwszej planszy ;D Zmienilem sobie pozniej na eas to mnie drugi boss rozjebal ;] Kwasnie raczej :] Wreszcie jakas trudna gra -chociaz ja raczej wole proste to taka sobie z checia przejde bo mi sie czasy pegazusa przypomnialy jak sie bylo osiedlowym wymiatazem i kumple po mnie zawsze dzwonili zebym do nich przyszedl i im cos przeszedl ;/ o ku*wa niezla akcja -juz zaponialem ze mialem takih kumpli debili ;]
Anyway wczoraj to tak tylko w przerwie miedzy nauka sobie zagralem wiec w sumie nawet nie wiem czy rzeczywiscie takie trudne ale jutro zabieram sie na serio za 9999 in 1... yyy znaczy sie contre ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26032 dnia: Listopada 16, 2007, 06:05:46 pm »
Macki wlaczylem sobie wczoraj kontre 4 tak na polgodziny... no i "kurczaczek" zlowiek dopiero widzi teraz jakim leszczem sie zrobil przez to ze producenci robia teraz takie latwe gry dla leszczy... przeciez ja na normalu nie przeszedlem pierwszej planszy ;D Zmienilem sobie pozniej na eas to mnie drugi boss rozjebal ;] Kwasnie raczej :] Wreszcie jakas trudna gra -chociaz ja raczej wole proste to taka sobie z checia przejde bo mi sie czasy pegazusa przypomnialy jak sie bylo osiedlowym wymiatazem i kumple po mnie zawsze dzwonili zebym do nich przyszedl i im cos przeszedl ;/ o ku*wa niezla akcja -juz zaponialem ze mialem takih kumpli debili ;]
Anyway wczoraj to tak tylko w przerwie miedzy nauka sobie zagralem wiec w sumie nawet nie wiem czy rzeczywiscie takie trudne ale jutro zabieram sie na serio za 9999 in 1... yyy znaczy sie contre ;]
Ja gram już od trzech dni i nie potrafię przejść 4-tej planszy na Normal, bo zawsze mnie sub-boss pozbawia wszystkich broni i 4-ech żyć. 5-te tracę chwilę przed bossem. Na Easy nie opłaca się grać, bo nie można dojść do ostatniej planszy. Odblokowałem za to Challenge Mode i oryginalną Contrę z NES'a. Nie wiem czemu, ale lepiej mi idzie na Hard grać niż na Normal. A...Gips - pierwsza plansza na Hard ma muzyczkę z oryginalnej Contry po lekkim apgrejdzie ;] Ogólnie sporo rzeczy jest ze starych Contr, co jest jak dla mnie bardzo zajebiste. Gra jest trudna, ale to tylko dlatego, że obecne nas za bardzo rozpieściły swoim prostym poziomem trudności.

Ass Effect jest chwalony głównie za ZOMG LEZBYAN SCEEN !! Ass Is Red ogólnie wygląda mi lipnie i samo skakanie po budynkach mnie raczej nie bawi. PGR4 ? RACEAN GAEMS ? Nie dla mnie. Jak już pisałem jedynymi powodami, dla których bym kupił ECKSBAWCKS360 to dla Ace Combat 6 i Dead Rising. I nie wyskakujcie mi tu z Halo 3, bo wszyscy wiedzą, że to przeceniona kupa gówna.

enyłej wszystkiego najlepszego i wesołego nie grania w contre 4
Chłopak pewnie nigdy nie widział oryginalnej Contry nawet ;]
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2007, 06:08:35 pm wysłana przez DarkButz »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26033 dnia: Listopada 16, 2007, 06:17:45 pm »
No i pewnie dlatego ze Assasin Creed nie jest shooterem fpp przez niektore media dostal tak niskie oceny ;/
Od 70% do 95%. Zalosne te oceny. Az wstyd takie dostac.
enyłej wszystkiego najlepszego i wesołego nie grania w contre 4, ninja gaiden ds demo i cooking mame 2 ;] HA!
Szczegolnie Cooking Mama brzmi apetycznie ;]
Ass Effect jest chwalony głównie za ZOMG LEZBYAN SCEEN !! Ass Is Red ogólnie wygląda mi lipnie i samo skakanie po budynkach mnie raczej nie bawi. PGR4 ? RACEAN GAEMS ?
Argumenty nie do zbicia.
Chłopak pewnie nigdy nie widział oryginalnej Contry nawet ;]
Przeszedlem cala jako kilkulatek w trybie kooperacji z kuzynem ;]

Enyłej, senk ju za zyczenia ;]

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26034 dnia: Listopada 16, 2007, 06:22:56 pm »
Woo vivant istały internet ! wrócilem juz na dobre ;]

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #26035 dnia: Listopada 16, 2007, 06:29:51 pm »
Ass Effect jest chwalony głównie za ZOMG LEZBYAN SCEEN !! Ass Is Red ogólnie wygląda mi lipnie i samo skakanie po budynkach mnie raczej nie bawi. PGR4 ? RACEAN GAEMS ?
Argumenty nie do zbicia.
Whoa whoa whoa...Po jaką cholerę mam niby argumentować własne opinie ?

Anyways
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26036 dnia: Listopada 16, 2007, 06:51:37 pm »
Sol - AC6 dostało 9- w PSX Extreme, podoba im się online w cholerę

Offline Iniuria

• Adventurer
  • *
« Odpowiedź #26037 dnia: Listopada 16, 2007, 06:55:39 pm »
Halo wszystkim, najlepszego Serdż. Eeee hmmm to ja coś wrzucę do wierszy :P możecie zerknąć przy okazji

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26038 dnia: Listopada 16, 2007, 07:35:28 pm »
Lemme think. Zeby mialy jakikolwiek sens?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26039 dnia: Listopada 16, 2007, 07:41:40 pm »
Lemme think. Zeby mialy jakikolwiek sens?
no ale jeśli Sol powie "PGR jest wujowe, bo nie lubię ścigałek" to dla niego to argument dobry a dla Ciebie? Możesz powiedzieć, " a dla mnie PGR4 jest fpyte bo lubię wyścigi" i tak na okrągło

btw, najlepszego