Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3261537 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #26040 dnia: Listopada 16, 2007, 08:08:43 pm »
Tez nie lubie scigalek, ale nie uznaje przez to PGR-a za gre wujowa.

BTW, thx ;]

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26041 dnia: Listopada 16, 2007, 10:07:07 pm »
Wszystkiego najlepszego serdż... zycze ci abys na urodziny dostal PCta! Tfu X-boxa nowego :]

Nie ładnie tak źle życzyć komuś, nawet jak jest przekonany inaczej. ;] Chyba tylko ja życzyłem Sergiejowi dobrze. ;]

Btw. Mam nadzieję, że Monster Hunter 3 wyjdzie w Europie. ;] Wtedy dla mnie byłby już najwyższy czas aby je sobie załatwić. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26042 dnia: Listopada 16, 2007, 11:37:06 pm »
dobra, ktoś ze SZ ma urodziny, więc wszystkiego naj i oby Ci się nigdy nie włączyła rzeczywistość wirtualna na jawie :> A z innej beczki : mam dylemat grać w LoM czy w Wiedźmina,którego specjalnie na urodziny ściągnęła mi z Polski narzeczona...Póki co, zerka mi na monitor i mówi, żem dzieciak:P  (gram w Manę psxową na emulatorze olewając chwilowo Wiedźmina).

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26043 dnia: Listopada 17, 2007, 12:16:45 am »
zagraj w pasjansa/sapera... co tam jakiś Wiedźmak

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26044 dnia: Listopada 17, 2007, 12:24:15 am »
A z innej beczki : mam dylemat grać w LoM czy w Wiedźmina,którego specjalnie na urodziny ściągnęła mi z Polski narzeczona...Póki co, zerka mi na monitor i mówi, żem dzieciak:P  (gram w Manę psxową na emulatorze olewając chwilowo Wiedźmina).
Żadne z tych. Call of Duty 4 i Team Fortress 2. BE A MAN GODDAMNIT !
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #26045 dnia: Listopada 17, 2007, 01:21:06 am »
mam dylemat grać w LoM czy w Wiedźmina

Ja bym nie miał dylematu. Cholera, nazwijcie mnie fanboyem, nazwijcie mnie nawet turbo fanboyem, ale naprawdę kocham Legend of Mana. Był okres w moim życiu, kiedy uznawałem wyższość Chrono Cross'a, ale już minął. Pomimo tego, że to gra, którą przeszedłem najwięcej razy, pomimo tego, że na początku roku miałem jej dosyć, po dwumiesięcznym rozkładaniu jej na elementy pierwsze, dzisiaj znowu mnie do tej gry ciągnie, jak do niczego innego. Chyba będę musiał zaopatrzyć się w PSX'a (bo granie na emulatorze to nie to samo) i przejść ją jeszcze raz, nawet jeżeli znam ją całą na pamięć. Łah, a jakiś czas temu wydawało mi się, że już wyrosłem z jRPG....

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26046 dnia: Listopada 17, 2007, 11:40:02 am »
ja bym odpalił Widźmina ;p od bardzo długa nie ciągnie mnie do gier, ale jak sie na naszego Witchera napatrzylłem, to sie troche napaliłem. oczywiście komp zasłaby^^ trudno.

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
« Odpowiedź #26047 dnia: Listopada 17, 2007, 12:04:32 pm »
tylko ze wiedzmin troche taki ;/ niezbyt, jest co prawda dobra gra ale brakuje mu czegos ;/ 5 aktu nawet mi sie grac nei chce

emiel_

• Gość
« Odpowiedź #26048 dnia: Listopada 17, 2007, 01:18:56 pm »
   Little -komp za słaby? Pamiętaj,że wymagania są trochę przesadzone - na opakowaniu mam napisane,iż zalecany jest procek 
AMDX2 5200 (sic!) i ATI Radeon X1950PRO.Nie wiem jakiego masz kompa, ale mi gra śmiga na najwyższych detalach, choć mam AMD X2 4200 i Radka X1800. Mojemu znajomemu natomiast gra działa na minimalnych,gdzie "zalecają"  Athlona64 2800 (a ma 2500).Co do Wiedźmina jeszcze - fajnie,że dodali płytkę ze ścieżką dźwiękową-spodobała mi się:>
       Zresztą, nieważne - póki co wciągnęła mnie Mana.Szkoda,że tak trudno dostać w oryginale (musiałem ISO ściągać) bo zamiast  emulacji, pograłbym na chlebaku - swoją drogą, ciekawe jak kompatybilność...bo np FF IX do czasu (nie pamiętam której) 
 aktualizacji , po prostu na PS3 się nie odpalał...BTW. Ponawiam pytanko o Dark Chronicle (oryginał),którego nigdzie znależć nie mogę.Jeśli ktoś ma, z chęcią odkupię:>

Offline little

• Wanderer
« Odpowiedź #26049 dnia: Listopada 17, 2007, 02:00:27 pm »
wiesz nawet sie nei interesowałem jakie ma Wiedźmin wymagania. Już pare lat temu gierki mi ne chcały smigac. Pamiętam że Need for speed 2 już mi nie śmigał xD:P złoma mam xD nie oszukujmy sie xD

Co do Wiedźmina jeszcze - fajnie,że dodali płytkę ze ścieżką dźwiękową-spodobała mi się:>
tylko jedna piosenke słyszałem. tą w wykonaniu Vadera bodajże. zła nie była. troche mało ambitna, ale wpadała w ucho.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26050 dnia: Listopada 17, 2007, 02:00:48 pm »
No i pewnie dlatego ze Assasin Creed nie jest shooterem fpp przez niektore media dostal tak niskie oceny ;/
Od 70% do 95%. Zalosne te oceny. Az wstyd takie dostac.

Czytaj to co ja pisze chlopcze a nie to co ci podpowiada umysl tak aby ci sie ułozyła piekna cieta riposta... ;/
Przez niektore media dostał nawet szóstki... co jest dla mnie niepojete.

Whoa whoa whoa...Po jaką cholerę mam niby argumentować własne opinie ?
Lemme think. Zeby mialy jakikolwiek sens?
A po chu* ma ci argumentowac? Czy ty argumentowales ze "brain gowna" to "zajebiste gry"? Stary get a life... kazdy mowi/pisze co chce.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26051 dnia: Listopada 17, 2007, 02:06:46 pm »
Czytaj to co ja pisze chlopcze a nie to co ci podpowiada umysl tak aby ci sie ułozyła piekna cieta riposta... ;/
Przez niektore media dostał nawet szóstki... co jest dla mnie niepojete.
Wskaz mi prosze te niektore media, bo na szostke dla AC sie jeszcze nie natknalem O_o
Stary get a life... kazdy mowi/pisze co chce.
Padlem xD

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #26052 dnia: Listopada 17, 2007, 02:19:40 pm »
ActionTrip-11/15/2007-69 out of 100-69.0%

Planet Xbox 360 -11/13/2007 -6.7 out of 10 -67.0%

Padlem xD
But why? :(

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #26053 dnia: Listopada 17, 2007, 03:01:49 pm »
Co do Wiedźmina jeszcze - fajnie,że dodali płytę ze ścieżką dźwiękową-spodobała mi się:>
tylko jedna piosenke słyszałem. tą w wykonaniu Vadera bodajże. zła nie była. troche mało ambitna, ale wpadała w ucho.
Kinda czymś innym jest OST od piosenki PROMOCYJNEJ, która IMO była szmirowato-kiczowata. Albo po prostu nie lubię takiej muzyki.

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #26054 dnia: Listopada 17, 2007, 03:42:00 pm »
ITT: X-Bots and Nintenfags BAWWWWWing.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26055 dnia: Listopada 17, 2007, 03:58:53 pm »
ActionTrip-11/15/2007-69 out of 100-69.0%

Planet Xbox 360 -11/13/2007 -6.7 out of 10 -67.0%
Zwracam honor. Chociaz blizej temu do siodemek niz szostek :P

But why? :(
skora od banana ;(

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26056 dnia: Listopada 17, 2007, 04:59:46 pm »
swoją drogą, ciekawe jak kompatybilność...bo np FF IX do czasu (nie pamiętam której) 
 aktualizacji , po prostu na PS3 się nie odpalał..
a FF VIII od FW 1.8 (o ile pamiętam) nie działa wcale i mnie szlag bierze... chyba napiszę do Sony :]

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #26057 dnia: Listopada 17, 2007, 05:02:59 pm »
To w następnym firmware będzie działać ale FF VII ni hu hu. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #26058 dnia: Listopada 17, 2007, 05:20:46 pm »
Spoko. Na 40GB wstecznej nie ma i konsole padaja ;]

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #26059 dnia: Listopada 17, 2007, 06:41:04 pm »
Spoko. Na 40GB wstecznej nie ma i konsole padaja ;]
PS One jest i konsole nie padają, jakieś potwierdzone źródła? ( nie mówię tutaj o jakichś tam mało znanych stronkach/blogach/forach)