Brain-gówna na DS-a to wspaniale gry ;/
Idź grać w Halo synku hehe...
Hehe to dobrze cie wyjebalo :] Ja mialem chyba B+ czy B- najlepiej z tego co pamietam ale dawno juz w to gralem :] wiecej moja tesciowa w to łoiła ;] Wogole przez te gre moj nds byl u dziewczyn w domu przez kilka tygodniu botesciowa meczyla -ale pozniej sie na tetrsa przezucila :]
Ta, ale już mi się znudziło. Przez pewien czas cisnąłem naprawdę dużo, kilka godzinek dziennie, bo się z kumplem ścigaliśmy. No ale teraz mam ponad 1800g nabite, kategoria A, więc raczej mnie nie dogoni nikt hehe. Swoją drogą, BBA IMO naprawdę pomaga się człowiekowi skupić i efektywniej korzystać z mózgu. Coś jednak w tym jest.
robotę w cholerę i robie sobie wolne ;P
Wyjedź na wyspy. Teraz nie wakacje, to może nie będzie tylu polaków... ... a zresztą, kogo chcę oszukać, na wyspach już dużo brytyjczyków nie zostało....
Tak apropo, to dosyć ogólnie planuję na początku wakacji pojechać do Szkocji albo Irlandii. Zarabiać? Może też, ale stwierdziłem, że chcę sobie chwilę pożyć na wyspach, aby sobie język poprawić. Wiadomo, angielski znam biegle, ale ciągle mam barierę językową (w szczególności podczas rozmów z native speakerami), a do tego, szkocki akcent to prawdziwy "lans", a nie taki słowiańsko-amerykański jaki mam teraz....
EDIT::
Wszystkiego najlepszego, ty mały, prześmiewczy, zwyrodniały popleczniku Billa Gatesa...