Ile placiles za Router? :]
Co do PS3 to to nie jest konsola na polskie realia... przynajmniej jeszcze przez kilka lat... Zadnym problemem nie bylo by kupic dla mnie tego ps3 -tymbardziej te tanioszke ktora wyjdzie... ale co potem? O piratach nie mam owy przez kilka nastepnych lat dopoki nagrywarki blue ray nie stanieja. Nie bede dawal przeciez wiecej za nagrywarke wiecej niz za samo ps3.
O oryginalach tez zytnio nie mysle bo w naszym kraju to jednak jest trudna sprawa... fajnie gra sie na oryginalach bo bardziej sie skupiasz na przejsciu na maksa calej gry... ale jednak wtedy duzo gier nas omija. A niechce grac tak jak musiol caly czas w dema :D
X360 to w naszym kraju o wiele lepsze rozwiazanie, ja Xa raczej na razie w planach nie mam, w tej chwili wydaje mi sie ze nigdy go nie kupie ale kto wie jak to bedzie w przyszlosci. Dlatego wiec narazie wybralem Wii ktore dla mnie na chwile obecna bylo najlepszym rozwiazaniem, a o przyszlosc bede sie martwil za 2 lata... wtedy moze juz sie jakos cos zmieni z cenami nagrwarek, wczesniej i tak przed ps3 musialbym kupic jakis tv dobry z HD... PS3 to jednak zajebiscie drogai nwestycja bo nie chdzi tutaj juz o sama konsole... ale i o nagryware i TV.
Jebią mnie narazie next genny -teraz jest DS i Wii for me :]
Jak juz bylem przy Xboxie to musze to napsiac... Lost odysey na 4 DVD ahahahahahahah ;D
Ale jeszcze bardzie smieszy mnei fakt ze na pleyliscie leci mi jakas piosenka FEEL z sopotu czy inna hujnia :/
Dzis Sony doslownie rozpierdoliło konkurencje O_O Najlepszy news z obozu Soniacza od czasu zapowiedzenia PS3, gdzies chyba w 2004 roku O_O I pewnosc, co do zakupu X0 poszla w ch*j! ;/
Czasami mnie twoje poglady troch smiesza Serhiej :] No offence ofcourse ale pierw bylo tak z PSP ze mowiles ze jest zajebiste i nds to chu*nia i byles pewien ze kupisz psp pozniej jakos po tym jak cie przekonywalismy zmieniles nagle zdanie i zaczales najezdzac na psp nawet na jakies forum atakowales pspkowe ;]
Pozniej twoje najazdy na PS3 jakie to jest lipne itd... i nagle gdy ps3 zmienia cene to wybor nie jest taki latwy? A co cena PS3 zmienia w twoim wyborze? Wczesniej przeciez PS3 bylo porazka i X360 mial o wiele lepsze gry wiec co to za roznica ile ps3 bedzie kosztowac skoro tobie sie podobaja gry ktre zmierzaja na eXa? :]
Ja moze i iXa bym sobie kupil ale.... ale... ale on jest z ameryki ;/
W chuj jest to lipa ;D Dlatego tez nie potrafie zrozumiec jak dmc4 moze byc na Xa... lipa w chu* jest to i napawa mnie smutkiem :]
Fajny plusik dla Xa ode mnie leci za jego wyglad bo bardzo mi sie podoba i w porownaniu z okropnie lipnym designem PS3, 360 wyglada cudownie :)
Wogole biale konsole sa spoko :]
Ha... a podobno to zawiasy w classicach są do dupy...
No nie bardzo... przeciez cala pierwsza seria DSow lite miala ten prolem z zawiasami i wszyscy od razu miei wymiane za free... To litki mialy z tym problem :]