Autor Wątek: Total offtopic  (Przeczytany 3265277 razy)

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Odp: Total offtopic
« Odpowiedź #25800 dnia: Października 06, 2007, 04:13:00 pm »
Ahahahaha...yeah, right...od kiedy całkowicie wyłamał mi się zawias w DSie to go nawet nie dotykam.

Ha... a podobno to zawiasy w classicach są do dupy... naprawiaj w każdym razie, bo w sumie fajniej się będzie grało ze znajomymi niż z jakimiś anonimowymi ziomkami co się akurat wyszukają...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #25801 dnia: Października 06, 2007, 04:14:13 pm »
Ile placiles za Router? :]
Co do PS3 to to nie jest konsola na polskie realia... przynajmniej jeszcze przez kilka lat... Zadnym problemem nie bylo by kupic dla mnie tego ps3 -tymbardziej te tanioszke ktora wyjdzie... ale co potem? O piratach nie mam owy przez kilka nastepnych lat dopoki nagrywarki blue ray nie stanieja. Nie bede dawal przeciez wiecej za nagrywarke wiecej niz za samo ps3.
O oryginalach tez zytnio nie mysle bo w naszym kraju to jednak jest trudna sprawa... fajnie gra sie na oryginalach bo bardziej sie skupiasz na przejsciu na maksa calej gry... ale jednak wtedy duzo gier nas omija. A niechce grac tak jak musiol caly czas w dema :D

X360 to w naszym kraju o wiele lepsze rozwiazanie, ja Xa raczej na razie w planach nie mam, w tej chwili wydaje mi sie ze nigdy go nie kupie ale kto wie jak to bedzie w przyszlosci. Dlatego wiec narazie wybralem Wii ktore dla mnie na chwile obecna bylo najlepszym rozwiazaniem, a o przyszlosc bede sie martwil za 2 lata... wtedy moze juz sie jakos cos zmieni z cenami nagrwarek, wczesniej i tak przed ps3 musialbym kupic jakis tv dobry z HD... PS3 to jednak zajebiscie drogai nwestycja bo nie chdzi tutaj juz o sama konsole... ale i o nagryware i TV.

Jebią mnie narazie next genny -teraz jest DS i Wii for me :]

Jak juz bylem przy Xboxie to musze to napsiac... Lost odysey na 4 DVD ahahahahahahah ;D

Ale jeszcze bardzie smieszy mnei fakt ze na pleyliscie leci mi jakas piosenka FEEL z sopotu czy inna hujnia :/

Dzis Sony doslownie rozpierdoliło konkurencje O_O Najlepszy news z obozu Soniacza od czasu zapowiedzenia PS3, gdzies chyba w 2004 roku O_O I pewnosc, co do zakupu X0 poszla w ch*j! ;/
Czasami mnie twoje poglady troch smiesza Serhiej :] No offence ofcourse ale pierw bylo tak z PSP ze mowiles ze jest zajebiste i nds to chu*nia i byles pewien ze kupisz psp pozniej jakos po tym jak cie przekonywalismy zmieniles nagle zdanie i zaczales najezdzac na psp nawet na jakies forum atakowales pspkowe ;]
Pozniej twoje najazdy na PS3 jakie to jest lipne itd... i nagle gdy ps3 zmienia cene to wybor nie jest taki latwy? A co cena PS3 zmienia w twoim wyborze? Wczesniej przeciez PS3 bylo porazka i X360 mial o wiele lepsze gry wiec co to za roznica ile ps3 bedzie kosztowac skoro tobie sie podobaja gry ktre zmierzaja na eXa? :]

Ja moze i iXa bym sobie kupil ale.... ale... ale on jest z ameryki ;/
W chuj jest to lipa ;D Dlatego tez nie potrafie zrozumiec jak dmc4 moze byc na Xa... lipa w chu* jest to i napawa mnie smutkiem :]
Fajny plusik dla Xa ode mnie leci za jego wyglad bo bardzo mi sie podoba i w porownaniu z okropnie lipnym designem PS3, 360 wyglada cudownie :)
Wogole biale konsole sa spoko :]
Ha... a podobno to zawiasy w classicach są do dupy...
No nie bardzo... przeciez cala pierwsza seria DSow lite miala ten prolem z zawiasami i wszyscy od razu miei wymiane za free... To litki mialy z tym problem :]
« Ostatnia zmiana: Października 06, 2007, 04:14:55 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25802 dnia: Października 06, 2007, 04:27:29 pm »
Ile placiles za Router? :]

coś koło 170 PLN... w zasadzie to ojciec kupił, przede wszystkim, bo chciał mieć internet u siebie w pracowni. W ogóle ojca ostatnio pogrzało, szasta kasą na lewo i prawo. Samochód nowy kupił jakiś tydzień temu, jakoś niedługo ma kupić HDTV i laptopa, mi na DS Linkera od ręki wyłożył i w poniedziałek mam nowego kompa dostać heh... a jak się go ostatnio zapytałem, czy by się nie szarpnął dla mnie na Wii, bo niedługo urodziny mam w końcu, to powiedział, że czemu nie... kochany tatuś hehe...

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
« Odpowiedź #25803 dnia: Października 06, 2007, 04:37:42 pm »
Ha... a podobno to zawiasy w classicach są do dupy...
No nie bardzo... przeciez cala pierwsza seria DSow lite miala ten prolem z zawiasami i wszyscy od razu miei wymiane za free... To litki mialy z tym problem :]
Pomijając fakt, że w ponad połowie przypadków Nintendo wciskało ludziom kit, że to nie jest wina sprzętowa ale mechaniczna spowodowana przez użytkownika więc z wymiany były nici. No nic...uzbieram kasę i kupuję takie coś: http://www.consoleshop.com/product.php?productid=16880

Disregard that. I suck cocks.
Tata mi zafundował razem ze śrubokrętem odpowiednim.
« Ostatnia zmiana: Października 06, 2007, 05:40:46 pm wysłana przez DarkButz »
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25804 dnia: Października 06, 2007, 10:09:15 pm »
No offence ofcourse ale pierw bylo tak z PSP ze mowiles ze jest zajebiste i nds to chu*nia i byles pewien ze kupisz psp pozniej jakos po tym jak cie przekonywalismy zmieniles nagle zdanie i zaczales najezdzac na psp nawet na jakies forum atakowales pspkowe ;]
Pierdolisz. Raz, ze nie zmienilem zdania nagle, bo dosc dlugo sie nad tym zastanawialem. Dwa, ze forum pspkowego nie atakowalem dlatego, ze bylo pspkowe, tylko dlatego, ze bylo zjebane. O ile wiem, atakowalem je jeszcze przed zdecydowaniem sie na NDS-a, so what the fuck ya talkin' about?
A co do tego, ze zmienilem zdanie? Co w tym dziwnego? Jesli ktos przedstawia mi rzeczowe argumenty, przemawiajace za kupnem DS-a zamiast PSP, to czemu mialbym sie z ta osoba nie zgodzic? A w sumie, to nawet osobami, bo bylo ich troche.
Pozniej twoje najazdy na PS3 jakie to jest lipne itd... i nagle gdy ps3 zmienia cene to wybor nie jest taki latwy? A co cena PS3 zmienia w twoim wyborze?
No czekaj niech pomysle. A juz wiem. Zajebiscie duzo. Bo zaplacic 1500, czy 1600 zlotych, a zaplacic 2000 to dla mnie spora roznica. W przeciwienstwie do niektorych nie robilem przez wakacje w Anglii na zmywaku, czy w innym kebab-barze ;]
Wczesniej przeciez PS3 bylo porazka i X360 mial o wiele lepsze gry wiec co to za roznica ile ps3 bedzie kosztowac skoro tobie sie podobaja gry ktre zmierzaja na eXa? :]
Gry wciaz przemawiaja za X360, ale ja next-gena kupuje zima (grudzien/styczen) bo raczej w pazdzierniku mi sie nie uda i po swietach wiele sie moze zmienic, bo MS swoje asy wyrzucil na stol jeszcze przed okresem bozonarodzeniowym, a Sony wciaz ma je w rece, wiec kto wie, czy czegos nie zdzialaja na froncie softwarowym.

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25805 dnia: Października 06, 2007, 10:18:54 pm »
Jak juz bylem przy Xboxie to musze to napsiac... Lost odysey na 4 DVD ahahahahahahah ;D
HOLY CRAP ! Trzeba będzie przemieniać płytki w pewnym momencie ! Microsoft jest skończony...

Maynsweepar - Za moovy
http://www.collegehumor.com/video:1770138
« Ostatnia zmiana: Października 07, 2007, 02:44:38 am wysłana przez DarkButz »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25806 dnia: Października 07, 2007, 09:26:54 pm »

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25807 dnia: Października 07, 2007, 09:38:41 pm »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25808 dnia: Października 08, 2007, 03:35:29 pm »
Fajny plusik dla Xa ode mnie leci za jego wyglad bo bardzo mi sie podoba i w porownaniu z okropnie lipnym designem PS3, 360 wyglada cudownie :)
Mi się podoba, ale najlepiej wygląda z red ring of death. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25809 dnia: Października 08, 2007, 03:41:28 pm »
wszystkie next-geny wygladaja jak kupa. Wii to Pegasus, PS3 to grill z telezakupow Mango, a X360 to nie dosc, ze zdeformowany, to jeszcze do dupy nie podobny ;/

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25810 dnia: Października 08, 2007, 03:44:59 pm »
Mi się podoba, ale najlepiej wygląda z red ring of death. ;]
Na X0 powinien wyjść port/rimejk tej gry :
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #25811 dnia: Października 08, 2007, 03:56:32 pm »
Jeśli działałaby tak jak myślę to X0 by tego nie pociągnął. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25812 dnia: Października 08, 2007, 08:38:22 pm »
Ha, ojciec jest dobry. Ma internet u siebie podłączony od chyba 3 dni, a już zdążył złapać jakiegoś trojana i kilka spyware'owego shitu, które mu prawie kompa rozwaliły.

Ha, ojciec jest jeszcze lepszy. Kupił dzisiaj Kaspersky'ego, pomimo tego, że mam go gdzieś na płycie u siebie. Z jednej strony to szlachetne, no ale z drugiej to mógł się ze mną skonsultować to bym mu polecił jakiegoś NOD32 zamiast zamulającego procesor kacperka...

Apropo NOD 32 - ktoś mi z was polecał tego antywirusa, poczytałem o nim i w sumie wygląda mi na pierwszorzędnie zajebistego. No tylko problem polega na tym, że nie ma opcji, żebym mógł update'ować bazę wirusów, bo to wymaga loginu i hasła, które się dostaje podczas zakupu antywirusa... ma ktoś jakiś, bo ja wiem, patch/listę dobrych loginów i haseł/wersję freeware'ową/whatever co bym mógł z NOD'a korzystać? Bo w sumie przydałby mi się jakiś antywirus, bo po tym, jak mnie Avira do wiatru wystawiła, nie mam nic zainstalowanego u siebie.....

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #25813 dnia: Października 08, 2007, 09:37:36 pm »
Rogue Galaxy to najbardziej przewidywalny jRPG wszechczasow O_o gram prawie 10h i jak narazie nie zdarzylo sie nic, czego by sie wczesniej nie moznabylo domyśleć ;/

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25814 dnia: Października 08, 2007, 10:39:48 pm »
jakiegoś NOD32 zamiast zamulającego procesor kacperka...
O_O masz 10 letniego kompa, że Kaspersky muli?

Offline Toksyczny

• Soldier
« Odpowiedź #25815 dnia: Października 08, 2007, 10:53:31 pm »
Ja polecam Avasta

O k...wa wcielo mi avatare

O k...wa zrobił się też dubel. DON'T. DarkButz
« Ostatnia zmiana: Października 08, 2007, 10:55:15 pm wysłana przez DarkButz »

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
« Odpowiedź #25816 dnia: Października 08, 2007, 11:19:59 pm »
Avast jest wujowy jak cholera ;/

MarvelliX

• Gość
« Odpowiedź #25817 dnia: Października 09, 2007, 01:36:27 am »
nom za dobry jest ;/ nie zamula, zabezpiecza ie i dziala nawet w trybie awaryjnym w ktorym ciagle przesiaduje ;/
jak sciagniesz avasta wersje 4.7 to dam ci do niego serial z licencja na kilkanascie lat

Offline Solidus

• SuperMod
« Odpowiedź #25818 dnia: Października 09, 2007, 11:24:01 pm »
Ten little furry fags.
KILL EM!
One little furry fag.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
« Odpowiedź #25819 dnia: Października 09, 2007, 11:34:53 pm »
Może na Games Convention w Lipsku też będzie SSBB?