Znaczy, może nie od razu wstrzymywać się ze SquareZonkami, bo to źle wpływa na moje samopoczucie. Chciałbym co najmniej ze 15 głosów zebrać, więc będę dybał na was panowie i panie. Liczę, że dołączą się do tego też mniej aktywni użytkownicy. Więc uwijaj się Zell, co by wszyscy zadowoleni byli...
[blog]
Trzy "Tigery" się chłodzą w lodówce, pełen słoik Nescafe jest w szafce, a w polu widzenia mam nowe opakowanie Tussipect'u z 20 tabletkami (5 dawek według moich założeń). Jutro zaczynamy zakuwanie do egzaminu na poniedziałek. Ktoś może powiedzieć, że przeginam trochę, że biorę jeszcze jakieś mniej oficjalne środki wspomagające, ale szczerze mówiąc, jestem po prostu ciekaw tego jakie będą efekty. Zobaczymy czy te wszystkie legendy są prawdziwe hehe. Poza tym, stwierdziłem, że interesuje mnie ta cała neurochemia, że mógłbym się tym kiedyś zajmować. Może zrobię gdzieś w tym zakresie pracę magisterską? Trzeba będzie o tym pomyśleć.
BTW. Jestem coraz bardziej pewien tego, że po studiach lecę do Japonii. To nie jest specjalnie popularny kraj do wypraw uczelnianych, a ze jak będę miał zdany 3rd level nihongo noryoku shiken, to myślę, że na wyjazd ze stypendium będę miał sporą szansę. Jeszcze sporo czasu do tego wyjazdu, więc na razie who cares...
[/blog]
Jak UPR nie dostanie się tym razem do parlamentu, przestaje się przejmować losami tego kraju.
Może zrobimy im jakąś nieoficjalną kampanię wyborczą? Wiem! Dodamy button do oficjalnej stron UPR'u na stronie głównej - miliony odwiedzających na codziennie użytkowników będą już wiedziały na kogo głosować.