Zastanawia mnie, dlaczego twórcy gier tak przesadzają z wyglądem postaci (zwłaszcza kobiet) w "grach akcji". W RPG jeszcze jakoś to wygląda, to w bijatykach już masakra. Każda z wojowniczek ma piersi wielkości Lary Croft, a rusza się jak nastolatka po 8 latach gminastyki. Dlaczego nie można zrobić pięknej bohaterki z "normalnie" zbudowanym ciałem...Nie wiem, może jakbym miał -10 lat mniej niż teraz to możeby mi się to podobało. teraz jednak wręcz rozbraja mnie taki podejście do sprawy...
To chyba nie grales w zbytnio wiele bijatyk... albo pan Giertych lub inny klawy maciej zbytnio wszedl ci na psyche i jestes zbyt wrazliwy... wystarczy spojrzec na pierwsza z brzegu, najpopularniejsza bijatyke, Tekken -xiaou cyckow prawie nie ma wcale, to samo asuka i multu innych panien, prawie zadne dupki nie maja duzych cycow, co najwyzej takie w miare jak dupeczka ktora eddyego zastapila ;]
Pozniej mamy Virtua Fighter drugi najpopularnieszy -tez ogromnych cycow nie ma ;]
Nastepny jest Soul Calibur i duzo zwyklych, nei przesadzonych piersi.
Potem est DoA -duuuzoo duuuzyych cycuszkow ;D Ale my to lubimy ofkoz i tak ;D
BTW Bijatyk, Soul Calibur to chujnia, Tekken go miazdzy na calej linii... SC jes chaotyczne i do tego kazdy zwykly leszcz moze wygac z kims kto gra juz w SC jakis tam czas... Lubie patrzec na SC i cala seria mnie interesuje... ale jak juz gram to lipa, szczegolnie jak sam. Bo jak gralem z butzem to bylo spoko ;]
BTW pilek:
Sensible miazdzylo swoimi czasy, cudowna pilka, Goal 3 jeszcze lepszy choc calkowicie inny... 100 % pure fun... ale wszystko wymieka przy PES... dla prawdziwych fnow fubtolu to miazga... ktos kto naprawde intresuje sie i kocha sie futbolem czerpie niesamowita radosc z gry w pesa... datego ze jest poprostu reaistyczny :) Kocham PES