remake FFT, Dissidia, Crisis Core: FF VII pffffff
Cholera. Moge zrozumiec jaranie sie Tekkenem na PSP. Jestem w stanie zaakceptowac niezdrowe podniecenie, wygenerowane przez GTA cośtam Stories. W pelni aprobuje fascynacje LocoRoco i Luminami. Jako fan serii MGS jest swiecie przekonany o slusznosci cumshotowania na widok Acidow i Portable Ops. Ale ku*wa te "potforki" od Square? X_X
Tekkena mamy na ps2 w postaci tekken 5, gta na przenosnyh konsolach to porazka... komu sie chce grac na handhldzie w gta? Jak na konsoli juz spedzilo sie przy tym wystarczajaco duzo czasu.. loo roco pewnie fajne... fanem mgsa jestem to moze bym zagral, nie no napewno zajebiscie by bylo poznac jakas tam fabule ze swiata mgsa... ale Crisis Core to bedzie najlepsza gra na psp. Nie nazywalbym jej "potworkiem" tylko raczej "potworem" bo wyglada przezajebiscie jak na PSP.
Sorki za doubla, ale musze.
Ja myslalem, ze to konferencja Microsoftu byla slaba i nudna. Ale przy Reggiem z Nintendo, to ekipa Moore'a zrobila wielkie show O_o miliard dziwacznych kontrolerow, zero fajnych gier ;/ gosh ;/
Wiecie co nastalo to czego sie obawialem... nie wiem czy wszyscy wiedza ale nintendo zanim zabralo sie za konsole bylo producentem zabawek... wydaje mi sie ze teraz bedzie taki powrot do korzeni i zobaczymy mnostwo pierdol i dodatkow zabawek do wii... w sumie to Wii fit nie prezenuje sie tak zle, a w przyszlsoci bedzie mozna cos z tego zrobic, jakis snowboard na tym moglby sie elegancko prezentowac
A samo Wii fit jak dadza jakies eleganckie minigiekri tez nie bedzie zle...
Aha a Reggie jst soko ;] Ja go lubie, ale shigsy ofoz i tak jst da best ;] najs ekskjuzes ;]
Ale mario galaxy wyglada slicznie wiec jest zajebiscie ;]
Data mario brawl tez cieszy ;]
Molu gdzie pracujesz? ;]
Co do podsumowania serga:
Ninny - Mi sie konferencja podobala, mamy nowe gadzety do wii ktore sie mi nigdy nie przydadza... moze poza wii fit, bo w sumie moze cos z tego spoko byc jak cos z ty zrobia. Ale przde wszystkim sa spoko giery od ninny na wii wiec luz. Nie moglo byc przeciez tak zajebiscie jak rok temu ze zgnietli konkurencje.
Sony to chuY wi ale mgs4 traier spoko bardzo.
Microsoft to lipa na maksa ofkoz ae co to jest ten kontroer ich doyebany ;/ myslalem ze to bedzie jakas podrubka willota a to podrubka buzz kłyzu? ;/ Lypa jak posty glenna ;/
same here :/
Przpraszamy ze nie pierdolYmY o pejczach ;/