Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Yuz, ty ostatnio masz coś nie tak z tymi panami, albo masz jakiś taki magnes, bo Twoje wypowiedzi ostatnio są tak jedno tematyczne (jeśli chodzi o facetów), że niedługo boję się że Cię jakiś stary zbol porwie i udusi =D
ekhem no to tak Yuz masz wolny piątek wieczór ? ;]
Ciekawe...to czemu wszyscy dają mi 15-16 lat O.o?
serż jedna rzecz dostałes juz ostateczną liste osob w klasie czy nie ? bo jak nie to jeszcze z 5-10 miejsc sie zmieni tak zawsze jest
mi brakował 1 punkt a po tygodniu byłem w pierwszej 10 ;]
Cytat: Yuzuriha w Lipca 02, 2007, 02:33:31 pm Ciekawe...to czemu wszyscy dają mi 15-16 lat O.o?Mnie nie pytaj. Mi dają tyle samo, ale różnica polega na tym, że dorosłe osoby z tego powodu lubią po mnie "jeździć". Więc to raczej kwestia zachowania.
A tak btw. to chyba kolejną walkę w TotT wygrałam walkowerem....to już czwarta,czyżby przypuszczenia Reavera były słuszne O.o,ciąży na mnie jakaś klątwa?!
Napiszę Ignatiusowi maila, on by na pewno nie chciał zepsuć swojego czystego jak dotąd konta.
chociaż jest trudno, bo kumpel obok gra w Itadaki Street heh
Kto gra ? ;P
CytujA tak btw. to chyba kolejną walkę w TotT wygrałam walkowerem....to już czwarta,czyżby przypuszczenia Reavera były słuszne O.o,ciąży na mnie jakaś klątwa?!Zresztą ja też nie, przez co zabieram się za pisanie (chociaż jest trudno, bo kumpel obok gra w Itadaki Street heh).
Czemu ja nie mam wakacji T.T.
Cytat: Yuzuriha Dzisiaj o 16:22Czemu ja nie mam wakacji T.T.bo pracujesz, proste ;]
ja bym chciał wkoncu x360 z nieba nie spada :/ tak samo jak GW z dodatkami ;/