Hej, a tak swoją drogą, to nie zgadniecie czego dawno nie było w TO... It's storytime!
<p class="blog" alt="o uczelni">
No więc tak, najpierw miałem dzisiaj kolokwium z rysowania, ale wbijać w nie, bo tam się nic nie działo. Na drugiej godzinie design'u, jak ja pracowicie rysowałem śruby, to dwie koleżanki, siedzące po moich obu stronach gadały o sprawach damsko-męskich. Znaczy kumpla dziewczyna rzuciła, potem koleżanka zaczęła gadać, że ze swoim nie jest już od miesiąca i w ogóle jakaś taka rozmowa o związkach się zaczęła toczyć, której przysłuchiwałem się z uśmiechem. Coś się okazało, że wszyscy się rozstają na wiosnę... pieprzona pora roku heh...
Następnie wbiłem w hiszpański i z kumplami siedzieliśmy na słońcu i gadaliśmy przez dwie godzin. Potem wbiłem do biblioteki pouczyć się chwilkę na prezentację, którą miałem wygłosić na chemii środowiskowej i prawie padłem na zawał, bo nikt nie miał laptopa, a ja miałem na CD pałerpojnta tylko... na szczęście kumpela mnie uratowała i do chłopaka swojego zadzwoniła, żeby z laptopem przyleciał. Prezentację zrobiłem tak na szybkiego, ale ile można kurde gadać o eutrofizacji bałtyku... no... to chyba na tyle...
</p><br /><br />
A tak apropo tych redaktorów co niby się do nas przyłączają, to faktycznie dwóch ziomków jest. Rysownik o średnim talencie, ale się wyrabiający jest już właściwie przyjęty do redakcji, wrzucę na kolejny update jakieś jego prace. No i czekam na próbną reckę od drugiego typa, co ma się na głównej zająć tworzeniem działu Valkyrie Profile: Silmeria... czyli zasadniczo cool i groovy..
Istnienie twego klona mogłoby potwierdzić jedynie, że głupota nie zna granic dobrego smaku. Życie z myslą, że po tym świecie chodzi dwóch Tantów straciło by jakikolwiek sens
http://objection.mrdictionary.net/go.php?n=1842347