Enemy Territory jest do dupy. Głównie dla tego, że przegrywałem z heciakiem w to...
A w Q3 jakiś czas temu pogrywałem całkiem sporo... to najbardziej adaptowalny FPP jaki znam, jak się gra z odpowiednimi modami (Freezem chociażby), to się okazuje, że ta gra ma naprawdę wielki potencjał.. tylko że, po pierwsze, jestem słaby w FPP, daję radę tylko Mlecznego tłuc (w przeliczeniu na poziomy botów, to jestem W Q3 na poziomie Hardcore, co znaczy, że na dowolnym serverze dostaję wpierdol od połowy graczy [railfreaksów przede wszystkim]).
Zresztą, kumpel się wkręcił w DS'a, chyba ma zamiar sobie kupić... a wtedy to nie ma zmiłuj, będę chyba na wszystkie wykłady chodził i ciął razem z nim w coś na multiplayer... nie wspominając o PictoChat'cie na kolokwiach... GOD BLESS NDS!!
Swoją drogą, ta rekrutacja współpracowników działa damn it... news z update'em od trzech dni dopiero leży, a już dwie osoby chcą wstąpić w nasze szeregi (jeden redaktor i jeden rysownik)... będzie trzeba regularnie zachęcać ludzi do współpracy...