Solu, Ty korzystasz z tej magicznej sztuczki zwanej modchipami do Wii?
Nie. Narazie poczekam aż będą jakieś pewniaki. Póki co jest ich tyle, że strach wybierać. Jeszcze wybiorę jakieś gówno co mi zjebie laser po dwóch grach i nie będzie wtedy fajnie.
Shit...I'm confused...Nie wiem czy miałem dzisiaj faktycznie LD, czy śniło mi się, że miałem LD. Niby byłem świadomy, że to sen, ale jednak coś nie pasowało. Dalej czułem się częścią skryptu (tak, sny są skryptowane, jakby ktoś nie wiedział), a obracanie się wokół siebie (co powinno przedłużyć mój LD, ale by to nic nie dało, bo chwilę później zadzwonił budzik) wuja raczej dało. Znaczy pojawił sie nowy obraz, ale jednak nie taki, jaki bym sie spodziewał (plansza z numerami telefonu ? WTF ?)...No, ale dzisiaj zapamiętałem chyba oba sny (albo wszystkie 3...nie wiem jak interpretować przejście z jednego snu do drugiego bez budzenia się, szczególnie z ekranem "Save/Load"). Teraz trzeba posiedzieć jaką godzinkę, pół w świecie żywych i iść dalej spać (wtedy mam ok. 3-4 sny).
O ile uda mi się zasnąć...jebnięty sąsiad z parteru robi remont i zachciało mu się przed chwilą powiercić...