Zreszta skoro masz nawet happy sad na liscie najczesciej sluchanych zespolow to czego sie tu wstydzic ;]
Pier*ol sie! ;] Teraz tylko bede czekal, az zaczniesz sluchac Gosi Andrzejewicz. I powiem wszystkim, ze krecisz mlynki kciukami!
Kto to jest Gosia Andrzejewicz? Czy to ta kur*a z pieprzykiem nad warga? Ta ktora ma takie nudne teledyski milosne,chociaz w sumie kij wie czy nudne bo nie zdzierzylem nigdy ogladnac... czy was ona tez tak drazni? Wkurw*a mnie niesamowicie... same spojzenie na nia nie irytuje na maksa i azchce krzyknac "Zabije cie ty kur*o!", tez tak macie?
Anyway po co szukac az tak daleko i jakiejs gosi andrzejecośtam... wystarczy spojzec na to jakiego zespolu linka mam w sygnaturze ;]
A do Happy Sadow nic nie mam, sam przeciez ich slucham czasem, ale to jest zespol dla maloletnich "brudasek" (nie mowie o stanie skory danych dziewczyn a o subkulturze "brudów") ;]
Wiec nie ma co sie wstydzic wilkow ;]
>.> a ja nadal nie rozumiem jak mozna sie podniecac banda debili biegajacych za laciata kulka raz w jedna raz w druga strone <.<
I przy okazji jarac sie jakimis grami w ktorych zabija sie chodzace drzwi, rzesla, drzewa z oczyma i inne chujnie dodatkowo spedzajac dziesiatki godzin gadajac z npcami ktorzy mowia nam ze jestesmy niezwykle silnymi maciejami i ktos musi zabic w koncu tego bishonena ktory chce finalnie zniszczyc swiat >.>
Oh well...dziś jest mój drugi dzień treningu LD...Nawet sprawdza się to gówno z tym pamiętnikiem snów...Wczoraj np. chuja pamiętałem ze snów, a dzisiaj zapisałem z półtorej strony. A relaksacja to zajebista rzecz ;] I nie...nie trenuję tego, żeby zaruchać...
co to jest ld?